-
Kupoval jsem za 17 EUR v early access a za mě úplná spokojenost.. grafika hezká, ability mě zatím taky baví, obtížnost příkladná..
Na můj vkus je to ale místy až překombinované - např. ty formy "Aspects of Apocalypse" mi tam nějak nesedí a využívám je jen jako CD na nesmrtelnost, když mi teče do bot. Itemů padá na můj vkus hodně a i těch atributů je hodně, takže mám problém se v tom zorientovat a trávit hodiny porovnáváním, co je lepší a co ne.. gemy taky zbytečně komplikované.. tím spíš, když jsem teď přišel na to, že si můžu za naprostý pakatel u vendora měnit typ toho socketu, takže je to vlastně úplně zbytečné.. Stejně jako vendor udělá za pakatel do itemů díru, což jsem taky nevěděl a jak pitomec čekal, až mi padne nějaká věc se socketem..
Příběh je hrůza, nelíbí se mi. End-game jsem ještě nezkoušel, jsem ve třetím aktu. Na bugy jsem nenarazil, jen mě štvou takové ty drobné překlepy v mechanikách hry typu - dodělám vedlejší Q, "zabij všechny potvory v jeskyni" a přes půlku obrazovky se mi zobrazí výběr odměn, což se pravidelně stává v momentě, kdy jeskyně ještě nebyla vyčištěná, takže uprostřed boje s tuhou grupou vyskočí tohle okno a já nevidím na boj.. takže musím buď bojovat naslepo, nebo rychle vybrat odměnu. Stejně jako výměna itemů v inventáři je lehce neintuitivní (žádné drag and drop).
Ale za 17 EUR je to pecka.. porodní bolesti byly, první dny po release nešlo hrát, ale teď si nestěžuji..
-
za me asi tak 5/10 neni to spatny ale cekal jsem vic hlavne to docela dost zmenily od dob kdyz jsem to videl poprve tak 2 roky zpet pripada mi ze to dost upravili aby to bylo podobny d3