Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju tu hru. Kéž by to co se tam stalo byla skutečnost...

    Hail Hitler!
  • Vážení .--
    Hraju hry už hodně dlouho .. ale wolfsteina 2009 jsem teďka pár dnů pařil .A jeto už unavující zajímalo bymě par otázek k těm co to udělali tedy k výrobcům.Pamatuju doby wolfa 3D kdy jsem si tuhle první hru doslova zamiloval ale po čase tyhle hry strácely glanc kdo neví oč jde nepochopí ... Já bohužel jsem pochopil a věřil jsem že příběh nebude " smyšleným" chtěl jsem se tedy zeptat proč?? Mrzí mě že ten příběh je smyšlený ale nevadi ale teďka ke hře

    1 někde na internetu v těchle diskuzich jsem se doslechl ze při opuštění zepelinu B J zahlehne deatsheda jak se plazí ze zničeneho zepelinu pryč .. hru mam v plné verzi a nikdy to tam neni vidět.Neříkám že Wolfsteinovská serie neni gut to ne jen mě mrzi že onen Izenštat neni nikde k nalezeni že se to zakládá na smyšlené bajce .. a přitom je ta pařba dobre udělaná viz kolo kde procházím tou nemocnici a pak dole tim komplexem .

    P.S celkově mě hra bavii ale čekal jsem od nii vice jen pro toho kolegu ANO "nový WOLF je wolfstein new order
  • Mám chybu přicházím k Zeppelínu a hra se mi vypne.Porad'te.
  • Paradni parba. Po letech jsem si hru znovu projel (a nahodil hru balancujici Retrostein mod - doporucuji) a nema to chybu. Suprova atmosfera i hratelnost. Jak jsem mel v davnych dobach rad RTCW tak mam i tohoto posledniho Wolfa.
  • Hra je velice pěkná a povedená.Dobře zpracovaný žanr který doslova vtáhne do děje hry.Včera jsem to dohrál a v některých kolech jsem se pěkně zapotil.Hra je opravdu velice pěkná.Bude pokračování této hry?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit