-
Koupili jsme to neteři na Vánoce, dostala se k tomu až někdy 26., protože do té doby to silně okupovali všichni dospěli včetně mě *1*
-
to zabavi Trola Diskusniho minimalne na mesic *1*
-
aj tak najlepsia recenzia na tuto hru bola od Alzbetky :) to som sa smial s nou cely cas :D
PS: kto by nevedel, tak od siedmej minuty -> http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8G8i1cC0LQs -
-
Díky za odkaz! A asi sem se zamiloval *14*
-
-
co myslite, klati ji Tucek v zakulisi? *1*
-
-
-
Přiznej že by se to líbilo tobě? *15*
-
Hra vypadá moc pěkně, stylisticky a výtvarně. Nicméně ačkoliv hraju hry už přes dvě desítky let a mám je rád (kdo si hraje, nezlobí :)), nedá mi to si nepřihřát polívčičku. Klasický obrázek rodinné "idylky" - dítě sedí celý den u kompu/konzole a jeho tzv. "rodiče" (v tomhle případě opravdu pouze biologičtí) nemají ani páru o tom, co jejich potomek dělá.
Doufám, že jednou se neutuchající vlny histerie ohledně škodlivosti her obrátí v to, že někdo, jehož názor a slovo mají váhu poukáže na to, že v první řadě vychovávají svoje děti jejich rodiče, pak možná škola a společnost, pak dlooouho nic, nic, nic a někde v dálce možná nějaká hra. -
Nemeli by recenze na takove hry psat spis deti pro ktere je to urceno ? :) prece jen petileti caparti vidi svet jinou perspektivou. verim ze recenzet se snazil byt objektivni pri hodnoceni ale prece jenom ....;)
-
skoda , ze to neni na PC, detem by se to libilo
-
Typický dospělý člověk s předsuky musí uznat, že už jen ty obrázky a to video dokáží tu hru člověku neuvěřilně znechutit.
-
-
V tom případě doporučuji videorecenzi s Alžbětou Trojanovou. Dvojsmysly s její stříkající hůlkou možná zaujmou nejednoho "dospělého"... *3*
-
-
Chcal jsem při tom smíchy.
-
-
-
Lehce mimo, ale strašně děkuju za odkaz na pottermore.com, vůbec jsem o tom netušila :))
-
Stále čekám na hru ze světa HP, kde budu moci hrát za Voldemorta. *5*