Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • febrik

    To samé v bledě modrým už je delší dobu dobu i v případě World of Warships, sice se to dá (nebo alespoň dalo) oblafnout čachrováním se souborama, ale premávalo to jen do následujícího patche. Když se přecházelo ze samostatných instalací na WG launcher dost mě to sejřilo, ale naštěstá to není nijak pažravej klient a nakonec to má i svoje výhody. Odliv hráčů ale rozšířením na Steam nezastaví, to by museli začít trošku naslouchat komunitě a vyhýbat se kontroverzním změnám ve hře.

  • Corvus

    Tanky nezajímaj... jedu Enlisted :-)

  • victor

    Prasárnička přesně v intencích Wargamingu ....Pochopil jsem Blitz , už s nedůvěrou hledím ke konzolové verzi a teď release jen pro nováčky a na Steamu ....hmmm chlapci dojí jedinou solidní značku z vlastního portfolia opravdu až do krve ..

  • Hidden

    Pokud jsou stavajici (platici) hraci na tvem launcheru a jde ti z nich plny zisk, fakt je nechces hnat na cizi platformu, kde se o zisk z mikrotransakci budes muset delit s treti stranou. Nicmoc tim neziskas, protoze ty hrace uz mas, jen ztratis. Je to samozrejme napsano primo v clanku, jen mi to ale neprijde tak zvlastni ci prekvapive, ale celkem logicke (byt se to rade hracu nemusi libit). :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit