Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks se chlubí novou fyzikou a grafikou
5.3.2014 | Aleš Smutný
108 příspěvků
-
Tak Wargamingu nic jiného nezbývá. Blíží se War Thunder: Ground Forces, který minimálně po stránce grafiky vypadá o 100% lépe. Konkurence jim jedině prospěje. Já jsem každopádně nad WoT zlomil hůl už dávno. A to kvůli otřesně optimalizovanému enginu (single core FTW), lagování a stupidnímu systému spottingu...
-
-
A já zas po zkušenosti s WarThunder betou zlomil hůl nad ním.
Spousta idiotů řvala, že chce realizmus - tzn. tanky většinou chcípnou na první ránu, takže jedna polovina celou hru kempí a druhá polovina vybuchuje jako petardy na silvestra. Grafika je slušná, hratelnost - najde si své zastánce. Možná tam přelezou všichni snipeři z ostatních FPS her, protože to teď WT připomíná. -
-
To ze tank chcipne prvni ranou ale nema s realitou nic spolecnyho ... naopak, behem ww2 bylo zcela bezny, ze tank byl plne bojeschopny i s desitkama zasahu a spoustou prustrelu. To ze strela prorazi pancir totiz v ty dobe nebylo nic fatalniho, pravazne slo totiz o ciste mechanicky pruraz => bylo treba jeste zasahnout neco uvnitr.
WT bude mit spis zasadni problem v arkade rezimu a kombinaci tanky vs letadla. Vazne chci videt situaci, kdy si kazdej veme nejakou kombinaci ... a ve finale jedny strane zbudou letadla a druhy tanky. To je podle me holej nesmysl. Smysl by melo, kdybych si jednoduse nekde zaskrt, ze chci hrat proti hracum ... a pustil si uplne stejne jako ted trebas letadla => mam 1-N letadel ... a misto pozemnich AI jednotek likviduji hrace ... kteri hraji ve stejnym rezimu, ale zase pouze tanky. -
A WoT ne? WoT je v tomto kasatrofa, všichni se "zahrabou" a čekají....A když se někdo odváží vyjet, tak je většinou mrtvý.
-
-
To není pravda, ti nejlepší hráči jsou většinou ti nejagresivnější, ale musíš vědět, co si můžeš dovolit a co už ne.
-
-
Ale prd ... nej hraci si vzdycky aspon par minut pockaj, nez tardi kolem splnej ukol navnady ... => pobijou pri tom tardy druhy strany. A teprve pak vyrazej zlikvidovat ten zbytek.
-
No pokud se něco za poslední půl rok změnilo, tak se omlouvám, ale co ji já pamatuji, tak vždy vyrazí tak 3-4 tanky a zbytek se usadí a čeká. Strašná nuda.
-
-
No co jsem si pročítal fórum, tak lagy, nevyváženost národních bitev atd. jsou stále.
-
Pokud jsi to nehrál po nerfu artyn, tak ano změnilo se hodně.
-
Přesný zásah ti prakticky zničí celý tank, což ve WoT neexistuje.
-
No začal sem to po nějaké době zase hrát a že by tam byl nějaký massive player kemp sem si nevšim, právě naopak, záleží na mapě a hráči. Zase ve WoT ten tank něco vydrží, to jsou ve WT tak zranitelné ty tanky že chcípaj na jednu ránu?
-
-
-
-
-
hned jak bude končim s World of Tanks
-
-
Uz je to tady ! Den, kdy po sobe tanky nebudou strilet, nybrz hazet svoje veze ! *1*
Ale ne, vypada to dost dobre. Upravi nebo uplne zmeni jeste par mechanik a tanky z War Thunder, na ktere jsem se tesil, se mohou zacit bat a to jeste ani nevysly... -
-
Odlétající věže a pásy, přizpůsobující se terénu jsou ve WT tancích taky. Jen to ničitelné prostředí ještě ne... prý Soon TM :-D
-
-
No super, takze trotlove ted krome ptaku a letadel budou strilet do budov, protoze ty pujdou megacoolove rozbit...
-
Mimochodem, toto je fyzika hodna roku 2013/14
https://www.youtube.com/results?search_query=spin%20tires -
Asi v životě neviděli, jak se zřítí dům po zásahu tanku nebo pro projetí tanku budovou. Jsem sám, kterému přijde systém destrukce jako domeček z karet? Nebo mám skrytou averzi k WoT po letech slibů a lží? *9*
-
-
Me predevsim prijde k smichu, ze 40t tank zasype 500+t suti ... a on si vesele jede dal ...lol.
Stejne tak vystrel z tankovyho dela rozhodne barak neshodi ... do tak leda ze by byl nadivanej dynamitem.
Realita je takova, ze vetsina baraku by prujezd tanku ustala .... tank by vyrobil jen diru o svym pudorysu. A navic, tanky barakama projizdej jen vyjimecne ... protoze to sebou nese prave ohromny riziko, ze uz nevyjednou.
Jinak jak koukam ted budou vsem nakum litat veze stovky metru kolem ... lol. A takovej nakladak uplne neporusenej vydrzi vsemozny strkani s tankem ... lol. Mno zkratka predstavy wg o fyzice jsou jake jsou ... -
-
Tohle ale neni realisticka hra ale hra akcni, rychla, zabavna. Nikdo tady nemluvi o realite. WOT je neco jako Counter strike a ten taky nikdo nesrovnava s Armou 3.
-
-
Jiste, a proto wargaming vsude vytrubuje, ze je to simulace s arkadovym ovladanim ...
A o zabave uz davno nemuze byt ani reci.
-
-
"for testing purposes only" nebojímse toho že to budou dolaďovat :)
-
-
lol na pořádnou destrukci tu nikdo nemá kompa, tohle je super, takže to tipuju spíš na tu druhou možnost cos uvedl
-
-
Definuj pořádný stoj....A nikdo nemá kompa? Můžu za to, že to hraješ na Dual Core s grafikou 5 let starou? *7* Mimoto, když mi jedou destrukce v Crysis 1 v takové grafice, v jaké WoT nikdy nebude, tak tvůj argument je prakticky o ničem. Jsou to jenom kecy. Nic víc.
-
-
coto meleš prosimte? Ja rikam, ze na poradnou fyziku - takovou u kerý tu fantazíruješ - este nejsou kompy... muj komp nech radši v klidu jo, nemám nic z toho cos tu popsal a dál se stebou asi nemá cenu vubec bavit
-
Jinak destrukce tech plechovych domku v Crysis 1 je taky ala "domecky z karet", akorat vzhledem k tomu, ze se jedna o plechove budky, to nepusobi az tak divne, jak v pripade zdenych budov. *3*
-
Ty ale porad zapominas, ze tady se bavime o online hre, kde tech znicitelnych objektu je spousty, stejne tak se fyzika vztahuje na vsechny tanky a to vse musi byt synchronizovano pro vsechny hrace aniz by to zaroven melo vyrazny vliv na odezvu. A pokud bys nahodou chtel argumentovat BF serii, tak se prvne zamysli, jestli mezi temi hrami a jejich pristupu ke znicitelnemu prostredi neni ponekud odlisny.
A podivej se na HW pruzkum na steamu. Tech lidi, kteri maji obstarozni konfigurace je opravdu hodne, coz je proste fakt, ktery hra tohoto razeni proste nemuze prehlizet.
Pravdou ale je, ze WoT vypada na dnesni dobu opravdu jako podprumer co se vizualu tyce.
Nechcu se WoT nejak zastavat, ta hra ma dost svych problemu, ale ten hate, kterej ta hra generuje je obcas neopravnenej, zatimco WT je tu prezentovan jako spasitel. Chce to trochu chladnou hlavu, protoze jinak muze prijit studena sprcha, pokud ta hra nebude takova, jak si mnozi vysnili. *3* -
-
Fyzika funguje velmi trivialne .... srv odesle klientovi vektor "zasahu" (je jedno jestli objekt zasahne strela ebo jestli jim tank projede) ... a klient spocita vizualizaci. Z pohledu serveru ... to pak funguje tak (a proto to vypada tak dmntne), ze vetsi budova je vlastne rozdelena trebas na nekolik mensich ... a on si jen uchovava info typu stoji/nestoji.
blby na tom je to (coz je videt trebas prave u BF), ze pokud klient trebas zrovna ten paket nedostane (coz je u online her normalka), tak hrac vidi stojici budovu, a kdyz ho nekdo pres ni hitne, tak to vnima jako cheat ... pricemz ten druhej na nej cumi pres budovu zborenou. -
-
U BF jsou zrovna negativni dopady network smoothingu mnohem markantnejsi nez treba u CS nebo COD.
-
-
-
-
-
-
Těším se už dlouhou dobu na War Thunder, ale pdole toho co teď s WT tankama prováděj, začínám, lehce ztrácet iluze, ale vím, je to test...proto jsem rád, že se na WoT takhle maká, jelikož i přes svoje mínusy mě ta hra pořád baví.
-
WoT udělá největší skok/impuls, až opraví svoje servery a přestane svoji neschopnost svádět na poskytovalatele internetu okolo.
-
-
Ahoj SAS. My nic na nikoho nesvádíme. Pokud je problém na naší straně, vždy to oznámíme na portále technické podpory či na fórech, kde i informujeme o stavu nápravy. Jelikož chceme eliminovat veškeré možné příčiny, hráčům s lagy doporučujeme prověřit své připojení, protože bezpočtu hráčů to skutečně pomohlo. Vždy se snažíme poskytnout co nejadekvátnější radu. - Wga Rogalaf CZ - český ambasador Wargamingu
-
-
Jestli to myslis jako ironii, tak lol.
-
-
Souhlas, než si hrát s grafikou, fyzikou a přidávat další stroje tak je potřeba něco udělat s lagama...
-
Zabanovat cloveka kterej postne graf z nejakyho softu, na kterym je videt, ze jeho linka je naprosto OK, ale ze se neda dopingovat na server WG ... je ovsem mnohem jednodussi. Navic to celkem dobrovolne udela sisma placenej nejakych 250Ecek mesicne.
-
-
"linka je naprosto OK" tak jako všechny (teda většina) linky koncových uživatelů hrajících WoT a prožívajících daný problém, a WG.net už dlouho netvrdí že za to může připojení koncových uživatelů, ale routing cesty mezi servery a uživateli :)
-
-
-
Pokračování prvního vlákna (kde už není místo)
Národní bitvy jsou náhodou celkem fajn a dají se vypnout. Lagy jsou problém hlavně po posledním patchi, v posledních pár dnech se to zlepšilo a už si moc lidí nestěžuje. Ale neříkám, že WoT nemá problémy, mě osobně vadí hlavně nevyváženost 10 tieru... -
-
Já mám VII tier, tam se to docela dalo. Ale co psali kolegové, tak už ani VII a VIII, tier nejde nějak hrát.
-
-
S T9 jde jeste taky vydelavat, sice ne moc, ale jde to. Nebo alespon me to problem nedela a to nejsem zadnej extra hrac. T10 nemam, tak nemuzu soudit, ale tam uz to asi do plusu bez premka moc nejde.
-
-
Na T9 je to hodne o stesti ... pokud totiz hrajes klasickej random, tak kdyz te to 20x po sobe hodi tym trotlu ... muzes se snazit jak chces, ale budes v minusu. Pokud to umis, asi to v prumeru udrzis +- na nule. Navic prave na tehle vysokejch tierech je nejvetsi problem se satelitem navadenejma atomovkama ... Jelikoz ti dmenti z wg neustale vsechno prekopavaj, tak nikdy nemuzes vedet, estli te za tim sutrem kde prave kempis muze nebo nemuze arty zasahnout. Kdyz pak nahodou atomovky v bitce nejsou ... tak je to uplne vo necem jinym - vsichni hrajou daleko agresivnejs, nejsou vecne zalezly ...
-
-
z vlastní zkušenosti vím že T8 se dá jakštakš ještě uživit (záleží na tanku a na MM, pokud ti tank nesedí nebo s ním neumíš tak ti nevydělá ani kdyby ses rozkrájel)
-
Do T8 ses schopnej (pokud umis) tank vpohode uzivit bez premiovyho uctu ... na T9/10 ... je to uz spis nerealny, protoze i kdyz vyhrajes, tak opravy a predevsim munice klidne prelezou vydelanou castku. Kdyz k tomu pripoctes to, ze se ti naprosto bezne bude stavat, ze 5x vystrelis ... 5x cink ...a pak jednu schytas ... a amorack => desitky tisic nakladu a temer 0 prijem ...
-
Ale jde. Jenom to chce četu. CO se balance týče, 8. tier je na tom nejlépe ze všech
-
-
-
Proč se piplaji s armory a poškozením, když celou hru degradovala už před 2 lety ZLATA MUNICE, která ze hry dělá dětský simulátor. V tuhle dobu jsem to přestal hrát. Protože je jedno jaký máte tier, nebo jak těžký tank máte. Stejně vás trefí zlatou municí za stříbrňáky a z těžkého tanku je rázem lázeňská oplatka. Takže hnus velebnosti a ani žádné vylepšení tomu nepomůže, dokud tam prémiová munice bude *3*. Chlapci se bojí svého konkurenta War Thunder, který doufám dopadne o něco lépe.
-
-
GF nemuze nijak ohrozit WoT. Trumpetko, az si GF zahrajes a zabijou te na 1 ranu z 1000m pak jsem zvedav co budes rikat. Goldova munice zvana HEAT, kterou budou mit vsichni, protoze si ji normalne odemknou. Staci zasah do poklopu a cela posadka mrtva.
-
Hmm, ty si takové to "rajčátko" (podle eff v červených hodnotách), které si naivně myslí že goldy z tebe dělají krále. Stačí jen umět hrát a ne vždy goldy na druhé straně pomůžou (sidescraping, angling atd...)
-
-
Hmm a ty jsi šťoura ..... nikdy jsem gold naboje nepoužíval, jenom v CW. Ale kdybys četl pořádně, tak říkám, že gold ammo zničilo tuhle hru, protože armory na tankach nemají žádnou cenu. Ptotom zrovna všichni můžou jezdit v traktorech a výhodu bude mít ten, kdo první vystřelí. Asi takhle funguje tahle hra. A fakt mě zamrzí, když zapikovaního MAUSE prostřelí zepředu do věže TIER 7 s gold naboji. Asi tak. TOhle si můžou strčit do zádele *1*
-
-
Prave si presne popsal GF. Kdo vystreli prvni vyhral.
Vypada to, ze jsi opravdu rajcatko, ktere yleze doprostred aby jej vsichni videli a prestreluje se bez kryti
-
-
-
-
Ja nevim co porad nekteri nadavate na WOT co se tyce realisticnosti. Ano neni realistickej. Ja beru wot jako counter strike zalozenej na akci,sviznosti a zabavnosti. Counter strike taky nikdo nesrovnava s realismem (Arma 3).... Jednoduse: WOT=Counter strike a War Thunder=Arma 3... kazda hra si jde svou cestou. A me vzdy vic bavily hry typu Counter strike atd..
-
-
Spíš WoT = CS a warthunder Battlefield. Warthunder je realističtější, ale pořád je to arkáda. Simulátor je tak DCS.
-
Na zábavnosti? To se snad snaží každá hra, ať už realistická, nebo jiná.
-
-
To samozřejmě jo, ale určitě pro větší množství lidí je hra zábavnější když je rychlá a akční což WOT na to že to je tanková hra je.
-
-