Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks se chlubí novou fyzikou a grafikou
5.3.2014 | Aleš Smutný
108 příspěvků
-
Proč se piplaji s armory a poškozením, když celou hru degradovala už před 2 lety ZLATA MUNICE, která ze hry dělá dětský simulátor. V tuhle dobu jsem to přestal hrát. Protože je jedno jaký máte tier, nebo jak těžký tank máte. Stejně vás trefí zlatou municí za stříbrňáky a z těžkého tanku je rázem lázeňská oplatka. Takže hnus velebnosti a ani žádné vylepšení tomu nepomůže, dokud tam prémiová munice bude *3*. Chlapci se bojí svého konkurenta War Thunder, který doufám dopadne o něco lépe.
-
-
GF nemuze nijak ohrozit WoT. Trumpetko, az si GF zahrajes a zabijou te na 1 ranu z 1000m pak jsem zvedav co budes rikat. Goldova munice zvana HEAT, kterou budou mit vsichni, protoze si ji normalne odemknou. Staci zasah do poklopu a cela posadka mrtva.
-
Hmm, ty si takové to "rajčátko" (podle eff v červených hodnotách), které si naivně myslí že goldy z tebe dělají krále. Stačí jen umět hrát a ne vždy goldy na druhé straně pomůžou (sidescraping, angling atd...)
-
-
Hmm a ty jsi šťoura ..... nikdy jsem gold naboje nepoužíval, jenom v CW. Ale kdybys četl pořádně, tak říkám, že gold ammo zničilo tuhle hru, protože armory na tankach nemají žádnou cenu. Ptotom zrovna všichni můžou jezdit v traktorech a výhodu bude mít ten, kdo první vystřelí. Asi takhle funguje tahle hra. A fakt mě zamrzí, když zapikovaního MAUSE prostřelí zepředu do věže TIER 7 s gold naboji. Asi tak. TOhle si můžou strčit do zádele *1*
-
-
Prave si presne popsal GF. Kdo vystreli prvni vyhral.
Vypada to, ze jsi opravdu rajcatko, ktere yleze doprostred aby jej vsichni videli a prestreluje se bez kryti
-
-
-
-
Hraju WoT už od prvních týdnů CB. Asi tak 5h týdně. Musím říct že to je docela dobrá hra. Nemusím u toho sedět pořád na rozdíl od jiných her. Stačí znát trochu taktiku a mapy a chytnout slušnej tým.
Pár chyb to má. To že tank mi projede přes ulici a já ho vidím až když už mizí téměř za rohem je pravda. Už se mi to někdy stalo. To mi vadí. Já bych nějakej spotovací režim vyhodil. Tank je v zorném poli tak bych ho měl vidět. Klidně i na kilometr. Pokud mám ve výhledu překážku, tank je schovaný za stromy, či keřem, domem nebo čímkoli jiným, neměl bych ho vidět i kdyby stál 20 metrů vedle. Ty červený obrysy bych vymazal. Pak by mělo smysl maskování tanku. Částečně by splynul s okolím. Pokud by jste chtěli nahlásit jeho pozici ostatním, udělalo by se to na taktický mapě . Myší vezmu ikonu tanku a posadím ji tam kde si myslím že je. Ostatním se to zobrazí na mapě a musely by si ten tank najít.
To že se mi občas střela odrazí neřeším. Naštve mě to, ale budiž. V reálu jsou taky vadné střely. Alespoň ve WW2 byli.
Jo a zvětšil bych mapy, alespoň o polovinu. Pak by MT a LT měly větší možnost napadnout nepřítele z boku, využít rychlosti a pohyblivosti.
A War thunder? Hraju letadla jen tam. Válka se vším všudy. Alespoň z pohledu pilota. Model poškození je dobře nastavenej. Chování letadla taky Předtím jsem hrál IL-2. WoP je proti tomu nemastný neslaný. Jsem zvědavý na ty tanky. Pár videí jsem viděl, vypadají docela dobře. Ale závěr si udělám, až si to vyzkouším. Jen proboha ať je tam sniperskej mód. -
-
Vždyť tam je (sniper mód) už od začátku CBT.
-
-
Jop ... vcete autoaimu ... coz je z videii taky videt. Ostatne, tahle hruza je i ve wot, a kazdyho lepsiho hrace to pekne se…re ... kdyz chce namirit trebas tesne pred/nad/... protoze to ma v ruce a vi ze je to tak akorat ... a ono to zamerovac prilepi nekam na tank ... to je na vrazdu.
-
-
-
Hmm ještě jsem neviděl tolik mínusů u příspěvků vyjadřujících se negativně o WoT, většinou tomu bylo přesně naopak, no CZ WG PR oddělení asi dostalo nějaký prachy navíc *12*
-
Pokad mi nedaj volbu si zvolit mapy jake chci hrat tak jim prdim na tu jejich uber fyziku.
-
-
jo taky mě sralo hrát na himmelsdorfu s artinou, ale jinak to udělat nejde protože by to rozblilo ještě víc matchmaking a hra by se spouštěla hodinu
-
-
Jiste ... select x,y,z from ... where ... to trva asi tak ... 0,0001s *9*
-
-
Videt, ze do toho hodne vidis a rozumis o cem je rec.
Nerikaji ti kamaradi "IQ Tikve" -
-
Zato idioti jako ty, ktery nemaji paru zhola onicem, lezou yplne vsude.
-
-
-
-
-
World of lags se může vychvalovat třeba do nebes, já nad touhle hov*dinou dávno zlomil hůl ... Je to již hodně dávno co se ze hry vytratila jakákoliv zábava, tak skoro zmizeli hráči, kteří při hraní používají mozek ...goldový a nevybalancovaný publik je nehratelný a alternativa v podobě klanovek naprosto o ničem, ne opravdu nemám každý večer čas, ani chuť sedět u kompu.
Masovost a neustále špatné rebalancování tanků + přidávání nových nesmyslných monster ze strany WG, tuhle hru naprosto pohřbilo, z wot se stala jen kopa hnoje pro nerdy. -
-
Je toho hodně co by se muselo změnit, ale obávám se, jsme realista a vím, že se tohle nikdy, realizovat nebude.
1. Odstranění goldové munice 2. Eliminovat nevypočitatelný systém RNG zásahů za 0dmg mizející střely 3. Úplně změnit systém spotingu ve hře 6. Eliminace zásobníkových monster a tanků/TD s obrovskou alfa dmg, jako FV215(183), WT E100, Foch155, tohle fakt do hry vůbec nepatří, navíc HT jsou ve hře již prakticky k ničemu stejně jako LT 4. Eliminace nesmyslných a malých koridorových map, viz posledních xy přidaných map 5. Vylepšit MM dle ratingu hráčů a nejlépe +-1 a X tiery si klidně mohou hrát jen mezi sebou, jelikož je obrovská propast mez VIII,i IX a X stroji , ano WG tvrdí, že to tak není, ale všichni víme, že tento systém je špatný a určitý rebalance by se dal udělat. atd atd atd. Je toho hodně co by se muselo změnit, abych se opět vrátil, hrával jsem hru od bety, ale kroky které posledních x měsíců udělalo WG, jen urychlilo můj odchod ze hry. s pozdravem -
-
1. Asi jediný smysluplný požadavek.
2. Zásahy za 0 dmg nejsů vůbec nevypočitatelné. :D Sů to zásahy spaced armoru. Mizející střelu jsem viděl jednu (mám 8K bitev) a to nebylo v mojí bitvě. I když případů kdy sa střela díky lagu chovala opravdu divně bylo víc (asi tak 3 jsem zažil).
3. Ten funguje až na pár drobných úprav od bety stejně ne? :D Každý, kdo ví jak spotting funguje, sa podle jeho pravidel chová. Néni na tom nic divného nebo špatného.
4. Bullshit again :D Koridorový je tak leda Himmelsdorf. A to néni nová mapa.
5. To je pěkný požadavek, ale pochybuju, že by to bylo proveditelné se slušnýma čekacíma dobama.
6. Jaks proboha přišel na to, že do hry tanky s velků alfů nepatří? :D To o HT a LT je teprv bullshit. Já mám 40% her s TD 19% LT 19% HT a 18% MT a zbytek arty. HT sů myslím celkově druhé nejhranější. -
-
8k bitev 1400wn7, no to jsi teda ještě tankový mlíčňák, až budeš mít přes 25k a 1800 jako mám já, možná si začneš všímat i věcí které jsem zde vypsal.
-
-
Cituji tebe "já nad touhle hov*dinou dávno zlomil hůl " . Takže si buď debil, že hraješ něco nad čim si zlomil hůl a nebo lhář.
-
-
Ty budeš hodně jednoduchý jedinec
-
Nikoli, to jen ty ses zcela zjevne pitomec a negramot k tomu. To ze uz ted nehraje totiz neznamena, ze nema nahrany tisice bitek a ze by si mamalasy jako ses ty nedal v libovolny z nich k snidani.
-
-
-
Meles nesmysly ...
1) zasahy za 0 dmg, kdyz hitne IS-7 ci podobnej stroj scouta? lol ... chces snad nekomu namlouvat, ze 30mm plechovka by odrazila 130mm granat? Ten by ji rozlozil doslova na atomy.
2) mizejici strely jsou pak zcela bezny ... vystrelis, a nezasahnes cil ani v pripade, ze stoji primo pred tebou ... nejspis ten granav vzal roha ... (doslova). Stejne tak je zcela normalni, ze ti zamerovac keca (je zelenej) a to presto, ze mas v ceste prekazu (trebas sutr), pripadne se prozmenu da hitovat i tank, kterej je schovanej za horizontem ... protoze granat kupodivu proleti ...
3) spotting funguje zcela nahowno, nebot ti klidne prejede primo pred nosem ulici tank ... a spotne se ti az v okamziku, kdy zajede za protejsi barak.
Zbytek nema smyslu komentovat, protoze plkas z cesty. A ver tomu, ze kdyz zapocitam betu, tak mam +-20k bitek. Nejvic hru mrvi to, ze pridavaj neustale dalsi a dalsi scifi tanky ... -
-
ad 3) tak to máš buď extrémně vysoký ping 300 - 400 +
anebo seš na rohu tý ulice tak blbě postavenej za zdí, že vidíš jenom úplnej kousíček -
1. Tak dingání je jiná věc. Když trefíš pod extrémním úhlem tak to dingne (kromě HE). Já jsem myslel, že mluví o penetration za 0 DMG.
2. Ne. Kdyby byly zcela běžné, tak bych po 8K bitvách aspoň jednu zažil.
3. Těžko... Možná když jede 70.
Z cesty plkáš tak leda ty. -
-
pises nekomu, kdo ma 1800 ... lol
-
Jasně proč nezačít urážat hráča s 1400 WN7 lol. Vím kam střílám
spotting sa aktualizuje takto
within 50 m range - every 0.1 sec
within 150 m range - every 0.5 sec
within 270 m range - every 1.0 sec
within 445 m range - every 2.0 sec
Takže pod nosem ti určitě neprojede.
Spíš bych řekl, že ty netušíš kam střela letí. Míříš těsně vedle zdi nebo zemi a pak sa strašně divíš když netrefíš tank, ale zeď nebo zem. :D A místo abys postnul jediný důkaz toho, co sa podle tebe pořád ve wot děje, tak sa tady jenom vztekáš a urážáš jak umíněné malé děcko. BTW víš, že granáty léců po křivce?
Hážeš tady počty mozkových buněk a 270-500m je pro tebe asi pod nosem ROFL. -
Nj, v tom pripade patris k tem 80% tardum, co vubec netusej co hrajou a kam strilej, pak chapu ze nevnimas, ze ti zmizela strela ... proste proto, ze stejne nic netrefis.
Ve standardni ulici (na 4+tanky vedle sebe siroky) se ti naprosto libovolnej stroj i pri nejpomalejsi jizde spotne az kdyz je za pulkou ulice. Kazdej rychlejsi (= vsechny light a medium) az kdyz ji prejedou. A pokud nemas krom mozku zaroven chromy ruce, tak navstiv youtube, najdes tam tisice videii. Pripadne (pokud mas aspon jednu mozkovou bunku) najdi si prisluny techinfo primo na wiki wg. Mimochodem, pri tech 70(virtualnich)km/h to dela +-40m ... tedy tech ulic muze prejet i nekolik ... aniz by ho system spotnul. Jelikoz i vetsina hvy tanku jede kolem 30tky + dalsi cast na zamereni, tak je neni vubec mozny zasahnout pri podobny traverzovani ...
-
-
-
-
-
Ahoj abrakadabra. Musím s tebou nesouhlasit, stejně jako by s tebou nesouhlasily statisíce či dokonce miliony hráčů po celém světě. Hra zábavná je, jen záleží, co si v tom najdeš. Public vyvážen je, jen hráči od tohoto systému nesmějí očekávat něco, co nemá v popisu práce a přijmout pravidla hry. A kromě klanovek můžeš vždy hrát v četě s kamarády. Hráčská základna a oblíbenost neustále roste, expandujeme na nové platformy. O pohřbívání tedy nemůže být ani řeč. Mrzí mě však, že jsi na hru zanevřel, a tak bych se rád zeptal, co by se muselo změnit, aby sis hru zase oblíbil. Díky za názor a měj se. - Wga Rogalaf CZ - český ambasador Wargamingu
-
-
"a tak bych se rád zeptal, co by se muselo změnit, aby sis hru zase oblíbil"
Asi by chtěl zpátky +-3 MM, minimálně 3 artyny na obou stranách v každé bitvě a ruské OP heavy (KV a spol). Hra je s každým patchem lepší a lepší. Snad jediný rebalanc, který jsem nechápal byl u T-50, jinak bylo zatím vše vpořádku.
Dnes je holt móda hatovat WoT a haterem sa rozumně nedomluvíš. Přitom néni problém narazit na bitvu poskládanů skoro výhradně ze zelených XVM hráčů aj na randomu. Ale každý kdo u hry myslí odešel (ROFL).
-
-
-
Ja nevim co porad nekteri nadavate na WOT co se tyce realisticnosti. Ano neni realistickej. Ja beru wot jako counter strike zalozenej na akci,sviznosti a zabavnosti. Counter strike taky nikdo nesrovnava s realismem (Arma 3).... Jednoduse: WOT=Counter strike a War Thunder=Arma 3... kazda hra si jde svou cestou. A me vzdy vic bavily hry typu Counter strike atd..
-
-
Spíš WoT = CS a warthunder Battlefield. Warthunder je realističtější, ale pořád je to arkáda. Simulátor je tak DCS.
-
Na zábavnosti? To se snad snaží každá hra, ať už realistická, nebo jiná.
-
-
To samozřejmě jo, ale určitě pro větší množství lidí je hra zábavnější když je rychlá a akční což WOT na to že to je tanková hra je.
-
-
-
boji se az vyjde thunder s tankama tak udelaji novou grafiku a fyziku do wot. ale ty letadla wow to je porad stejna blbost co pred tema patchama zadny model poskozeni max ulomene kridlo nebo kour war of thunder ma + prostrileni a kridel, unik palivamzabiti pilota a lumomeni ocasu
-
-
a navic kolik let ty tanky bezi a zrovna ted udelaji zmeny a budou rika jaka je to technologie
-
-
A to je přesně ten důvod, proč je konkurence dobrá pro spotřebitele.
-
-
-
Kdo chce vidět pořádné tanky, ať se podívá na komentované gameplaye z tanků ve War Thunder. WoT je proti tomu dost pozadu a dlouho bude. Ani plánovaný update fyziky moc nepomůže ... War Thunder je špička *5*
https://www.youtube.com/channel/UCrMyHXL7gDUVniyT0A8h-0A -
-
Ahoj VonDoom4. je otázka, kdo je skutečně pozadu. Zda zavedená a zábavná hra s miliony hráči po celém světě, která se neustále zlepšuje a vyvíjí a je tu už několik let, nebo hra, která ještě ani nebyla spuštěna... Každopádně konkurence je dobrá pro všechny zúčastněné a budou z toho těžit hlavně hráči. Obě hry jsou poněkud odlišným konceptem a věřím, že obě si najdou své hráče a fanoušky. Není třeba soutěžit, kdo je špička... - WGA Rogalaf CZ - český ambasador Wargamingu
-
Díky VonDoome, pěkná videa. War Thunder rulez *3*
-
Tos to moc nevylepsil tim videem :D, ale tak nikoho nezatracuju WT asi bude dobry ale ty tanky me prijdou hodně slabí, popravdě nevím kde berete tu jistotu že to bude tak TOP :P
-
-
Beru ji z vlastní zkušenosti - hrál jsem obojí. Ten pocit z her je úplně jinde. WT působí víc jako bitva a celkově mnohem přirozeněji.
Uvidíme, jak to bude po updatu WoT, ale myslím, že i ty vylepšení enginu (který vypadaj opravdu pěkně) mě od WT tanků stejně nedostanou.
-
-
Heh ja bych s tou spicku byl dost opatrnej, na tom videu ty tanky pusobi dost komicky.
-
Velmi divoké tvrzení, vzhledem k tomu, že jak Update WoT, tak ani WT ještě nevyšly...
-
-
Těším se už dlouhou dobu na War Thunder, ale pdole toho co teď s WT tankama prováděj, začínám, lehce ztrácet iluze, ale vím, je to test...proto jsem rád, že se na WoT takhle maká, jelikož i přes svoje mínusy mě ta hra pořád baví.
-
Mimochodem, toto je fyzika hodna roku 2013/14
https://www.youtube.com/results?search_query=spin%20tires