Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks update 9.4 přináší nové módy a mapu rozbombardovaného Stalingradu
11.11.2014 | Aleš Smutný
27 příspěvků
-
Skoda ze realistic battles nehraje vic lidi...
-
možná proto že už toho máš víc a víc nahráno. Já u toho proseděl stovky hodin a přestalo mě to bavit. Sebelepší hra omrzí
-
Neviem si pomoct, ale odkedy som dosiahol svoj prvy tank Tier 10, uz ma to prestalo bavit.. War Thunder: Ground Forces vyzera byt ovela zaujimavejsi.. Mozno ma to tiez omrzi ked sa dopracujem k levelu 5 (tier 4 ma zatial este bavi)
-
Tak v případě 9.4 se jedná o update, který nijak hráčský komfort nezvyšuje. Opětovně je víc věcí pokažených, než opravených. Zmenšené ikony na mapě, které prošly přes test server a byly přiznány jako bug, ale proč to opravovat. Vydáme to už teď a možná příště to napravíme. Týmové bitvy byly v pohodě a nikdo si na ně nestěžoval. A co udělá WG? Celé je předělá. Proč ne. A mapa Stalingrad? Stejně blbá jako mapy přidané v posledním roce.By mě fakt zajímalo, kdo ty mapy navrhuje a pak testuje. Nejsem zastáncem War Thunder – nebaví mě. Raději hraji WoT. Ale přístup vývojářů k hráčům je děsný. To mě brzy od hry odradí. Taky jejich zajímavá politika v prémiovém obchodě, kdy mají rusáci vše podstatně levnější.
-
WoTko je mrtví. Ať žije War Thunder!
-
Souhlasím, už to prostě není ono. Nevím proč, ale čím dál tím víc opadává chuť to hrát dál.
-
jako vypadá to s každým updatem líp a líp ale mne už to prostě nebaví *9*