Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks zdraví tuzemské hráče - dočkají se československých tanků Škoda a plzeňské mapy
7.8.2015 | Petr Poláček
74 příspěvků
-
Jako je to sice fajn, ale polovina z toho jsou pouze experimentální stroje (v tom lepším případě), nebo jen nápady, co skončily jen na papíře. Jinak, kdyby to vzniklo, tak by ta T-50/51 byl dost slušný tank. Škoda, že nám Rusové vnutili jejich zastaralé T-34/85.
-
Nutno dodat, že Škodovka v Plzni byla rozbombardována americkou armádou AŽ po skončení války stejně jako část čtvrti Slovany. Zdůrazňuji jen proto, že se stalo zvykem dějiny v poslední době ohýbat..
-
-
A ty jsi toho živým důkazem *3* Poslední nálet na Plzeň byl proveden 25.dubna 1945! 6. května osvobodily Plzeň jednotky americké (a belgické) armády a 8. května oficiálně válka skončila. Tak si to prosím zaznamenej, ať dále neohýbáš historii *3*
-
-
Válka skončila trochu později, ne? Nebylo to den po tom co začala? Bez pár let tedy...
-
-
Zapomněl jsem dodat, že v Evropě (dost podstatné). Protože máš pravdu, proti Japoncům se bojovalo až do srpna
-
-
ze jim na to jeste skacete *1*
-
-
Dějiny píšou vítězové.
-
Jak po konci války? V dubnu se ještě bojovalo. Jinak historie se ohýbá už dost dlouho (tipuji několik tisíciletí...).
-
Dejiny se ohybaj uz docela dlouho a rozhodne se to netyka jen posledni doby :D
-
-
Sa mi na videu páčilo, ako otáčal delom skrz časť vagónu, či delo strčené v prdeli iného tanku keď sa tlačili *14*
-
-
A to se ještě občas pásy zaseknou v zemi a tank má smůlu *4*
-
-
Už jsou ve hře maďarské Turány? To jsou v podstatě licenční českosloveské tanky a navíc byly skutečně ve větších počtech využívány. Ty bych rád viděl ve Warthunderu. Nechápu ty jejich myšlenkové pochody, dají tam kolohousenku a poválečné hovadiny či tanky jen na papíře, ale vynechají LT-34? Již dávno jsem přestal chápat tu jejich politiku přidávání tanků. Kdyby to byl jedinej problém wargamingu...
-
-
Kdyz uz se ptas, tak Turan by se mel objevit v nekterem z dalsich patchu, jako nemecky tier 5 premium.
Konkretne to bude prototyp Turan III vybaveny 75 mm kanonem.
-
-
ta t40 vypada sexy, skoda, ze je to jen nejaka fantasmagorie...
-
Ti uz jsou davno za zenitem. Myslim ze ani tank kazdyho statu, nebo mapa, to uz nespravi. Nemit reklamu a nesponzorovat zapasy, slehla by se nad nimi zem uz davno.
-
-
Myslím, že jejich největší modlitby směřujou na to, co se stane až výjde armored warfare.
-
-
Nic moc se nestane, "pár" hráčů (včetně mě) to přejde (přešlo) úplně, většina to bude hrát souběžně s WoT a zbytek to odsoudí jako kopii WoT a nedají tomu ani šanci. Ale určitě to bude úspěšnější než WT, přece jenom je to víc arkáda (pro masy).
-
-
*...na to přejde...
-
-
-
-
Asi to zase na chvilku zapnu koukám. Tohle mě vážně potěšilo. Jenom ta doba neurčitá.
-
Nedávno jsem znova tuhle hru nainstaloval a protáhl pár tanků..upřímně zklamání a totální nuda... když jsem zkoušel lodě a poznamenal na jejich Facebooku, že je to strašně sterilní a že by si měli vzít příklad s konkurence která sice platí za to že tam jsou vidět postavy vyšším věkem (myslím od dvanácti) tak jsem byl seřván a zabanován (ano jen za poznatek bez vulgarity) . Asi jsem rozmlsaný ale když už dostanu chuť na tanky a to je fakt jednou za čas tak jdu k Bělorusům...a doufám že lodě udělají taky časem.
-
-
Pochopil sem to tak že když už jednou za čas dostaneš chuť na tanky, tak deš k WT. V tom případě musím upozornit že tvůrci WT jsou rusové, bělorusové jsou právě WG kteří udělali a pak do****li WoT.
Btw myslím že WT ukázalo něco s loďma na gamesconu. -
-
Jo tak jsem to myslel. Sorry ze jsem popletl firmy. U WT se jen bojim kdy tatka Punta prikaze a najednou vsechny ruske stroje budou nejlepsi na svete. :)
-
-
Marja za něco takového se omlouvat...:) Co se ruských strojů týče tak mi přijde, že na některých úrovních už nejsilnější jsou, v letadlech hodně na nižších, v tancích mi přijdou slabí jen na 4. úrovni proti 6.7BR německým bestiím a na úrovni 3 bezpečně kraluje pan Hellcat.
-
-
-
Standardni pristup ... co bys nechtel. Mimochodem, ty postavy na otevrenych samohybech samo slibovali taky. A ban pak davali kazdymu, kdo jim to pripomel.
Nuda to je, koho by takovej tard play bavil. Hlavne kdyz to stovnas s betou, kde bylo par tanku, ale kazdej mel nejaky + a nejaky -, vs stavajici stav, kdy je to vsechno totez, jen aby probuh neco nemelo moc silnej pancir nebo neco moc velkou prubojnost ...
A ty jejich lode, zrovna minulej vikend sem je asi hodku sledoval. A svijel sem se u toho smichem. Jakysi plasmovy zarivy koule, mapy velikosti deckyho hriste ... nejvic sem se rechtal, kdyz sem videl lod dlouhou 100+m ve vzdalenosti rekneme 10ti delek a tvrdilo mi to, ze je vzdalena 15 km ... lol lol lol. Nemluve o tom, ze by byla za horizontem. -
-
Jen takovy technicky dotaz. Neprojevuje se zakriveni Zeme az po 27 km, ne po 15? Jen se ptam, ze zvedavosti.
-
-
Záleží na výšce lodi! Ale fakticky se projevuje už milimetr před lodí. :-)
-
-
-