Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • luckee66

    Tady je to s českými titulky https://videacesky.cz/video/saurfang-vs-sylvanas

  • CRYPT

    Nejsem fanouskem WoW story, ale za Sylvanas bych stal naporad. Ti dva pritepleni sasci, mne opravdu nic nerikaji

  • uher

    Tak pokud je nemrtvá, tak se snad ani nemá čeho bát. Podruhé už asi umřít nemůže...

    • Nevím přesně, ale umřela by asi počtvrté nebo popáté.  A jelikož jí docházejí valkýry tak se bát má čeho a to docela dost.  :)

      • uher

        Tak umře pošesté, evidentně to pro ni nebude žádný problém 🙂

  • Carnage666

    Já nevim za mě docela zklamání, Blizz se snaží ze Sylvanas už nějakou dobu udělat hlavní záporačku a přitom příběh pokulhává, ještě teď mam husinu z toho BfA cinematicu jak Sylvanas zakřičí "For the Horde" a teď křičí tak akorát "Horde is nothing"

    • Derp_1337

      Ano, scénaristé Blizzardu bohužel jedou dost prvoplánově. Nejdřív do děje přivádí kladné postavy, a potom je postupně mění na záporáky. A proč? Protože z píky vymyslet kvalitního záporáka je "těžké", jednodušší je recyklovat starý obsah a akurát ho trochu pozměnit.

      • Sarra

        Tak to by mě zajímalo o kterých postavách mluvíš, protože Sylvanas nikdy nebyla kladná postava, byla spíš ten antihrdina jako je například Illidan a já bych ji za záporáka ještě neoznačoval, protože její motivy a cíle, její "5Head masterplan" se ještě dozvíme soon™ a snad už na Blizzconu. Oni Sylvanas nezměnili, jen někteří lidé zapomněli nebo ani nikdy nevěděli jaká ve skutečnosti je. Stačí si projít questy v Silverpine forestu, pozorně číst questy a konverzace, trochu u toho přemýšlet a hned se vám udělá v dost věcech jasno.


        A co se ti na wow záporácích nezdá a o jaké recyklaci mluvíš? 

        • Derp_1337

          Zapomínáš na to, že lore nezačal ve World of Warcraft. Příběh začal už u Warcraft 3!!

          Sylvanas začala jako (víceméně kladný) elf, až do doby než ji Arthas zabil a udělal z ní nemrtvého vojáka pohromy. A v W3: Ledový Trůn se Sylvanas osvobodila z pod nadvlády Krále Lichů , ale to z ní byla už víceméně neutrální postava. A pak teprve navázalo WoW.

          • Sarra

            To je pravda, na tuto její krátkou etapu jako živé elfky (ve hře) jsem nebral ohled a spíše jsem se na ní zaměřil jako na nemrtvou, protože je to téměř celá její herní existence. A samozřejmě, smrt ji změnila a to asi každého, ale ona nikdy nebyla moc sluníčková a vždy se zaměřovala na dosahování cílů, koneckonců se spojila i s dreadlordem. 

            Mimo jiné je zajímavá krátká povídka Sylvanas Windrunner: Edge of Night, kterou je možné najít na stránkách WoW. Spáchá tam sebevraždu a následně je tam popsáno, co vidí po své smrti a je zděšená. A spoustu lidí právě spekuluje, že toto je ten moment, kdy si začala uvědomovat, že v říši mrtvých je něco špatně a její činy v BFA, jsou právě důsledkem této události. A pokud se shadowlands leak ukáže jako pravdivý, tak spousta věcí začne dávat smysl.

            • Derp_1337

              Když už teda vytahuješ povídku s její sebevraždou, tak by jsi ale neměl ignorovat novely z doby, kdy ještě byla živý elf. Ta kapitola jejího života nebyla zas tak "krátká" jak si myslíš.

    • Jak na konci warkampaně řekne hráči: "Až se příště potkáme, tak ti bude vše jasné". Stále doufám, že Blizz s ní má v plánu víc jako Tfuj ta zlá mrtvá elfka je zlá mrtvá elfka !!!

      • Sarra

        "Až se příště potkáme, tak ti bude vše jasné" Tak to my všichni doufáme :D Já k příběhu v BFA přistupuji fakt poctivě, mimo jiné čtu i text ve hře, snažím se o těch věcech přemýšlet (což moc libí nedělá, především ti co nejvíc nadávají na lore) a už mě štve, že rok je pryč a stále nám Blizzard nic moc neodhalil. 


         



Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit