Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft bude slavit 7. narozeniny
20.11.2011 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
ja tech lidi co tohle parili HC uz par poznal, bez práce, IHNED po vstaní zapnout PC a v noci se z pozice v sede presunout do pozice vleže na témže místě - občas akorát rychle vyrazit pro jídlo a lehké drogy - no nepodelejte se takhle to vypadá. O vzhled absolutně nezájem, fuck off na všechno a roky a roky furt to samý v kuse.
JJ nandejte mi to, že řikám jak to bylo a rychle si mezi sebou namažte huby medem, jak je to vlastně to samý co sport, a sezení na prdeli doma se říkejte tréning až do zblbnutí :)) -
-
ja osobne nepatrim mezi HC hrace,ale obcas si rad zahraju neco,kdyzj e chvilka. nicmene nemusim nutne odsuzovat lidi kteri to hrajou vic nez je zdravo. vzdy me pobavi typek, co vleze na herni web a snazi se dokazat predevsim sam sobe, ze je lepsi nez ostatni,protoze chodi ven a bavi se s lidma. nech ty lidi zit,jak chteji.nevidim duvod hazet na ne spinu,kdyz jsou takhle stastny.ja z toho mam napriklad tak maximalne radost protoze oni jsou spokojeny a ja jsem spokojeny ze vic holek pro me. vubec nechapu smysl tohohle hateovani.
-
-
WoW hraji od dob TBC takze jiz nejakovej ten patek, jsem prevazne zamereny na PvE ale ani PvP se nebojim, mam 3x 85 lvl z toho na dvou avatarech mam skoro to nejlepsi PvE co se da ziskat, na jednom i dost dobry PvP gear, spoustu achivu mam take i kdyz ne vsechny profese hotove goldy cca 200 kk takze se da rici, ze jsem dosahl vsechno co dnesni WoWko nabizi alespon pro me, takze zjistuji ze WoWko mi v tuhle chvili nema co nabidnout, cekam na 4.3 i kdyz si zadne iluze nedelam a sam nevim, jak dlouho me jeste WoWko bude bavit.
Zkousel jsem i jine MMO, ale vetsinou je to kopie ala des a bida, takze nezbejva nez cekat na jine a lepsi MMO. Momentalne hraji Skyrim a jsme spokojen i kdyz vim ze tahle hra me na delsi dobu jiste nezaujme. Preci jen hrat sam neni pro onlinovkare to prave orechove :) -
-
pockej na SWTOR. wowko uz nehraju dyl,ale tohle je pro me vyzva. novy svet,novy charaktery,v budoucnu spoustu novyho prinosnyho obsahu a trosku jiny system questu (dialogy) ;) *9*
-
-
No, tak autorovi bych vzkazal, ze bych radeji hral vanillu na 1.10 popr. 1.11. nez to co je ted...
-
WoW je srajda, radši udělejte MMO Skyrim.
-
-
jeste tomu zasi.ani diskuzi podobnyma prispevkama pomahej...jako sorry, ale vypada to, ze ti ta hra poradne vlezla na mozek. *7*
-
-
už to není co byvalo, treba ješte pred rokem nebyl problem potkat ve svete nejake lidi, dnes cely wow zeje prazdnotou a všichni sedí v hlavním meste. Co me bavilo bylo chodit po lokacich a stretavat tam lidi a taky si davat bacha aby vas nesejmul nekdo z cizí frakce.
Dnes jedine world pvp je v te nove lokaci pro daily questy, protože jedine tam ješte lidi vytahnou paty z mesta (nevim jak se jmenuje nebyl sem tam, protože predtim musíte udelat asi 80 questu v mount hyjal a na to jim s.ru)
tak jsem leavnul wow -
-
ješte poznámka, to že byl zaveden system prihlasovani do dungeonu a battlegroundu na druhou stranu ma za nasledek že skutečne každy sedí "doma" (v orgrimmaru/stormwindu) a vonku skutečne již nikoho nepotkáte. Jestli je to výhoda nevím, podle me ne. Spíš ted wow pripomína normalni mulriplayerovky, treba cod, ze se proste prihlasiet na server na mapu, chvili čekáte a nekam vas to hodí. Ted je to ve wow to samy, muzou cely svet klidne zrušit a budete se prihlašovat do dungeonu a battlegroundu z menu. Protože defacto to tak je a nejaky dojem z živoucího sveta uz zmizel. Ty lide to uz ani nehraji pro zabavu jen aby meli aktuální gear a nebyli považovany za nooby.
-
-
Tak tak. Staré dobré časy, kdy se dva 40tkové raidy z odlišných frakcí mířící do Blackwing Lair potkaly v Blackrock Mountain. To byla mela !
-
-
No take si vzpominam na doby , kdy do kazdeho dungu musel hrac po svych a take jako byvalej hrac aliance na DT si moc dobre pamatuji, jak hraci hroudy v prepoctu 80/20 % hrouda/ali zabijeli a reskilovali kazdeho kdo se jen k dungeonu priblizil a nejen u dungeonu v SW byla hrouda jako doma a vlastne vsude za kazdym kerem 10 hroudaku, a typicke ceske chovani pubescentu, kteri v mnohonasobne presile se poplacavali po ramenou a vyrvavali pri kilu KEK KEK i kdyz vim ze za to nemuzou patche hry ale prevaha frakce , tak za prihlasovani do dungeonu blizzu dekuji , ze temto hroudackym zmetkum z DT udelala utrum .
Apropo neustale tady vyrvavate jak tenkrat bylo vsechno perfektni, ciste hypoteticky, kdyby v blizzu presli vsechny servery na patch 1.11 tak vam garantuji ze tito uplakanci by prvni vyrvavali jak vse stoji za hov**
-
-
-
-
Tak o tom zadna... Epic vec dnes a driv je neco uplne jineho. Drivejsi epic vec = dnesni epic vec s napisem heroic ;)
-
WoWko hraju roky, mam 11x85lvl. A duvod proc ho hraju tak dlouho? Je to kvuli lidem. Protoze WoWko je tak zabavne jak zabavni jsou lide s kterymi ho hrajete. A zjednodusovani? Mno... Jak se to veme. Podle me WoWko nikdy nebylo tezsi nez je nyni. Samozrejme mluvim o HC Ragnarosovi pre-nerfed. Driv urcite nebylo WoWko tezsi. Bylo mnohem jednodussi. Kdo neveri staci se podivat na youtube a dat vyhledat Ragnaros Vanilla a pak si dejte Ragnaros 25hc a porovnejte to co na tom fightu musite delat. Duvod proc vsichni rikaji ze je to jednoduche je ten ze vubec nemaji zkusenosti. Kolik z tech lidi co to rikaji ma zabiteho treba Ragnarose na HC pre-nerfed? Rekl bych ze 0. Proc to tedy rikaji ze je to jednoduche? Jednoduse proto ze ke vsemu se dostanou az po nerfech ktere jsou vzdy tak po mesici nebo dvou aby se k finalnim bossum dostali i (pod)prumerni hraci s reakcni dobou 2s a vic. Druha vec je ze existuje takove mnozstvi "krypl-addonu" a navodu jak hrat kazdou classu ze si kazdy prumerny hrac mysli ze je superman i kdyz v realu je opak pravdou. Driv se to clovek musel naucit sam. V tom byla taky krasa WoWka...
-
-
dovodom preco to bolo tazsie bol hlavne pocet ludi..uznj sam, viest 40man raid a 10 je dost velky rozdiel ;)
-
-
To ale nema nic spolecneho s obtiznosti bossu. Tj jen otazka schopnosti cloveka vest lidi. Driv se to delalo tak ze byli class leaderi kteri vysvetlovali taktiku pro melee, heal, tanky, ranged... Ted to zvladne jeden clovek sam jak nic.
-
-
no ale stejne je porad vetsi pravdepodobnost ze se neco podela ve 40 lidech nez v 10.nehlede na to ze pokud clovek nemel cas raidovat skoro kazdy vecer tak se do dobry guildy vetsinou nedostal.pokud clovek nebyl v dobry guilde tak bylo hodne obtizny sehnat 40 lidi na raid,nemluve o tom ze se ty lidi neznali a vzdy to nekdo paradne posral protoze nepochopil co ma delat.a dalsi vec jsou itemy.clovek bez 40man raidu epicy jen tak neziskal
-
-
Sorry ale pokud se nasel nekdo kdo nepochopil ty 2-3 trivialni ability co bossove meli tak to nebyl normalni clovek ale pravdepodobne nekdo IQ pod 80. A Grindovani ve WoWku bylo a stale je jen neni na prvni pohled videt. Driv jsi farmil jednu repku zabijenim tech samejch mobu dokola. Ted je to to same jen prevlecene za daily questy v nejake lokalite pripadne neskutecne nudne opakovane chozeni daily heroic instanci (aktualne ZA/ZG).
-
-
ty jsi asi nikdy nesel s modrym equipem do MC s random group vid ?to se nedalo nijak.sebevic jsi mohl chtit a znat bossy,ale proste ve chvili kdy z tech 40 lidi nemel addon na agro a jel jak blazen s nadeji ze tank to udrzi,tak se to posralo, aj ako ze tam tech lidi bylo vzdy vic.ver mi ja si par takovyhle random raidu pamatuju moc dobre a stezi se doslo k durhymu bossovi natoz ke konci.pokazdy to pohorelo na tanku,bud ho nestacili uhealovat jak byl slaby anebo neudrzel agro jak byl slaby a kvalitnich tanku bylo tenkrat malo a ty se ihned rozebrali do dobrych guild takze nemeli kvuli resetum ani sanci pomoct tem horsim.ja se jenom celou dobu snazim rict, ze me nejde ani tolik o tu narocnost instanci,ja verim ze s dobrymi lidmi vsechno jde,ale bavim se o tom, jak narocny bylo sehnat epicy.i za BG se schanely tezko protze riv si musel clovek udrzovat kvotu kazdy tyden an e zbirat body.
-
-
-
-
-
-
sorry za OT, ale to je hnus ta reklama na aukro, se Vám divím, že to zde na games.cz povolujete :( doslova mě to znechucuje zde něco číst
-
-
Provozovat servery neni zadarmo. Pokud te to sere, tak si ty reklamy muzes blokovat. Firefox a Chrome maji dokonce pluginy...
-
-
Meeting stony už v 1.3, to se mi nějak nezdá. Po celou vanillu si vzpomínám, že se muselo na raidy jezdit po svých anebo prosit nějakýho locka kvůli summonu.. Jinač vanilla wow mělo fakt atmosféru.. battlegroundy, ve kterých si dobře znal nepřátele, pač byly ze stejnýho realmu, pak 40man raidování v mc, bwl, aq40, naxxu.. těžká závislost byla.. možná ale dobře, že tu hru časem tak zkazili, že jsem se odhodlal přestat hrát :)
-
-
meeting stony byly ale summonovat se pres ne dalo mnohem pozdeji,muselo se klasicky jezdit po svejch.uz si ted akorat nevzpominam k cemu ty meeting stony byly predtim nez se s nima mohle summonovat
-
-
Bylo to něco jako LFG, člověk tam dojel klikl na šutr a tím se jakoby zaregistroval že by chtěl ten dung jít a zrovna tam mu vyskočilo okno s těma kdo tam chtěly taky. Problém byl tem že tu dálku se nikomu jen kvůly "přihlášení se" jezdit nechtělo takže to nikdo nepoužíval a rači spamoval LFG nebo trade channel.
-
-
-
hru jsem prestal hrat par mesicu po vydani wotlk. tenhle clanek me uplne profackoval nostalgii. Ty chvile kdy prumerny AV trval 6 hodin byly k nezaplaceni. Je pravda ze mit moznost vybrat si wow tkaovy jaky je ted nebo jaky byl pred TBC,tak si vyberu vzdy tne puvodni. Tenkrat mit 100 procentniho mounta znamenalo poradnych par desitek hodin sbirani predmetu a prodavani v AH. Mit epic predmety bylo taky neco neuveritelnyho. Pamatuju si kdyz jsem delal nekonecnou serii questu abych dostal svoji shamanskou epic helmu. Slo o to, ze kone videlo sice jen 1 procento lidi,ale ti ostatni meli porad k cemu vzhlizet.Kdezto po vydani TBC jsem mel 70 hodne rychle a modry za epicy jsem vymenil jeste rychlejs a samozrejme byly i lepsi veci,ale uz me to tolik nehnalo a nemel jsem radost z kazdyho ziskanyho predmetu,nemluve o penezich ktery se v tbc sypaly pomalu z nebes,uz zadny sbirani kytek nebo tezeni.Ale chapu,ze pracujici clovek nema cas chodit na raidy nebo stravit vic jak hodinu na BG,ale chce mit taky dobry predmety.takovych lidi je asi vic nez HC hracu a proto se jim blizzard prizpusobil. Kazdopadne kdyby Blizzard spustil nejaky retro server na kterym by nebezely datadisky,tak bych si s klidem zahral znovu.
-
-
lvl 60 si muzes locknout a muzes hrat na 60tce az do skonani sveta. Dokonce existuji lvl60guildy na oficialnich serverech. Zkus zagooglovat a klidne se k nejake muzes pridat. Jedina nevyhoda je ze to neni vybalancovane pro ty talenty takze necekej nejaky vetsi support od blizzu. Ale ta moznost tak hrat tu je.
-
-
Tos to asi dost dobře nepochopil..
-
-
Ne, jsi to ty, který nepochopil podstatu MMORPG.
-
-
-