Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft je prý k seznámení lepší, než seznamka
28.4.2012 | Redakce Games.cz
55 příspěvků
-
A co teprve po 4 pivech a 4 absintech!:) To se seznamuje.
-
-
No to se povětšinou seznámím: Buď slečna Podlaha nebo pan Hajzl:-D
-
-
Hlavně moje peněženka se seznamuje se vzduchoprázdnem:)
-
-
-
Je to možný, ale jedna holka od nás ze třídy, bývalá wowkařka, si myslí, kolik měla kluků a kolik jich jí chtělo, když je zná akorát z WoW, přes internet. Nejhorší na tom je, že to je ta jedna z nejstrašnějších osob, co jsem kdy poznala :D Takže to má i stinné stránky.
-
-
to neni zdravy mluvit o sobe ve treti osobe *4*
-
-
Jindra má 13 plusu reknu jen toto : je něco shnilého ve státě danském
-
Já nejsem takovej zoufalec, já hraju HRY :D
-
-
who actually cares?
a) nobody
b) nobody
c) nobody
d) Amylee.Anderson@tiscali.cz
-
-
Já souhlasím s článkem. A nejde jen o WoW. I jiné, ať už MMO, nebo browserovky (za mě jen RedDragon) kde máte nějakej kolektiv, se kterým hrajete ať už den co den, nebo týden, je lepší než např. dnes kritizovaný facebook.
Je to jako když jste ve škole, tak děláte všichni stejnou věc a po nástupu máte nové přátele, často na celý život. Ale nic se nesmí přehánět, pokud si někdo není jistý online, a neví, co má všechno napsat. *15*
Komunitní srazy jsou a budou vždycky lepší než nějaké seznamky, pokud se hlavně kámošů týče *3* Dále už to chce víc štěstí a náhod. -
-
To je přece jasný. Nechápu jak se může někdo divit, že lidi z vyšší společnosti randí jenom s lidmi z vyšší společnosti (samozřejmě jsou výjimky). To samé herci, taky chodí jen s herci nebo režiséry. Prostě tohle je naprosto logický fakt. Jelikož člověk se ti na první pohled nemusí ihned líbit, ale jak ho potkáváš denně, tak ti přejde pomalu pod kůži. Ale to hlavní je to, že nemůžeš být s někým s kým nejsi v kontaktu.
-
-
tak zoznamka cez wow je vlastne zoznamka cez hobby a zoznamka cez hobby je vzdy lepsia ako cista zoznamka len tak ze pod sa zoznamit lol. cpt. obvious.
-
Z tehle megasra*ky se stava uz i megabulvar, hru hraji 8 z 10 muzi (spise deti takze radeji chlapci) mate tudiz velikou sanci ulovit toho sveko korena, tak pandici hura do seznamovani :-))))
-
WoWkarsky bulvar se stava z TG.
-
Jen by mě zajímalo, v jakém poměru tam hrají kluci a holky...
-
-
Mě to přijde +- stejné. Hoky hrají za chlapy a chlapi za ženské:-D
-
-
Nejhorší je řešit, jestli si gay, když hraješ za chlapy, nebo transvestit, když hraješ naopak za ženské *15*
-
-
To nevim, ale znám dost párů co vzniklo ve WOW.
-