Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft je prý k seznámení lepší, než seznamka
28.4.2012 | Redakce Games.cz
55 příspěvků
-
Je to hodně limitovaný a dost drahy, 26000 lidi tam bylo loni, 60 000 si koupilo zivej prenos(stal asi 700Kč)
-
ja tam mam svoji jako profilovku *12*
-
Hlavně moje peněženka se seznamuje se vzduchoprázdnem:)
-
Nevim, "jsem z jiné doby" přece neznamená, že ti přijde lepší používat pevnou linku a všechno si hledat v knihách. Tenhle přístup asi nepochopim....
-
Huh? To je to tak limitovaný nebo se hned všichni hrnou?
-
Moc ne, protože jsou vstupenky okamžitě vyprodaný.
-
Som zrejme z inej doby, ale pre mňa je normálne sa zoznámiť osobne, než cez internet :) Ak ma niekto zaujme, proste sa mu prihovorím a nenapíšem "Ahoj, dáme PVP ?" alebo niekomu darujem niečo z EQ :P
-
Pozitivní socializace ve WoWu? To by mě zajímalo, kolik WoW hráčů jezdí na BlizzCon?
-
A jak je seznámení v baru plnohodnotnější, než ve hře? To jako když se dva seznámí v baru, tak se milují víc? Nebo maj "true" vztah? Internet je, alespoň z mého hlediska lepší v několika věcech. Na internetu je základ, aby si dva rozuměli a jestli tohle neni tohle neni jedna z nejdůležitějších věcí ve vztahu, tak se jdu asi střelit. Člověk tam může najít někoho, i když v "reálu" o něj nikdo nezakopne. To je jako kdyby nějací lidi, pár set let mrtví (:D) řekli "To vám jako nikdo neurčuje, koho si máte vzít? To je fakt ujetý."
-
To je spíše doplněk těch "původních" seznamování, ne jejich nahrazení. Navíc to povídej lidem, co třeba rok nemůžou nikoho klasicky najít a pak ho najdou ve hře. To je taky fail? (není můj případ)
-
Já nejsem takovej zoufalec, já hraju HRY :D
-
To je dosť ujeté toto...Zoznamovať sa cez hru ? Trošku fail...
Smutné že sa ľudia musia zoznámiť cez hru a nie niekde v bare, vonku... nová doba, nové zvyky... -
Žila jedná malá holčička, Karkulka ji říkali. Kvůli červenému čepečku, co nosila. Mám pokračovat?
-
Asi napíšu redakci, ať příští sobotu vynechá. Snad pak dodržíš svůj slib.
-
Ano, co bychom proboha dělali bez tradičního sobotního článku o World of Warcraft? Já bych se šel oběsit a co vy?
-
Proto povětšinou balit "chlapy" ve hře:-D
-
joj o a ted tu o karkulce dekuji :)))
-
GIRL=Guy In Real Life
-
Tak jim přiště pošli svoji fotku, ne cizí:-D
-
Mě to přijde +- stejné. Hoky hrají za chlapy a chlapi za ženské:-D