Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to hraju, protože to baví ženu tak nemám na výběr, ale řekněte mi prosím, to vás fakt baví "hrát" hru stylem označím si nepřítele a pak si podepřu hlavu a mačkám 123122121224253352251, nepřítel umře, popojdete metr, označíte dalšího, 1313131312345121, nepřítel umře, popojdete metr, označíte dalšího....
    A takhle až do zblbnutí? Tohle vás baví dělat hodiny a hodiny? Já to zapnu v 8 večer a popravdě mi za dvě hodiny padá hlava. A ztrácím u toho vědomí v mikrospánku. Kolikrát dělám věci napůl vzhůru, že si ani nepamatuju co jsem dělal před pěti minutama. Kdyby aspoň šlo si u toho něco číst nebo tak. Ale musí se furt posunovat a mačkat ty čísla. Jako fakt nechápu. Navíc to Legion je do poslední čárky okopírovaný WoD, místo strongholdu je tam ta hala, ale jinak je všechno stejný! Dokonce i to lítání se musí vygrindovat stejně. A grind lítání ve WoD byla snad nejotravnější a nejrepetitivnější činnost v historii RPG. To vás to skutečně baví? Já tomu totiž opravdu nerozumím.
  • to víš no, ne každýho baví běhat neustále stejné dungy a dělat world questy jak jeliman
  • hahahahahaha to sem se potrhal smíchy
  • byl si mu na pohřbu?
  • Asharak
    Tak každé je fajn zkusit. Ale zrovna GW2 u mě nepochodilo *1* Výhoda a nevýhoda F2P MMO, zaujmou ale omrzí. Až přejde budovatelská horečka tak snad někdo udělá zase pořádné fantasy.
  • Bdo je ptakovina, chvili jsem se dival na stream. To uz je lepsi guild wars 2. Ale dneska jsou v kurzu survival budovaci mmo, potazmo si hodne slibuju od star citizenu jestli vubec vyjde.
  • Asharak
    A Kil'jaeden! *8*
  • Asharak
    *1* ty krásné KungenTV-ovy obrázky proč je dnešní WoWko nejhorší MMO-RPG světa a BDO nový a budoucí král (jako x dalších MMO před BDO), že nikdy BDO nezprzní, žádné p2w a pod. systémy, gameplay budou jen a jen vylepšovat atd... *7* yay, už aby tu bylo nějaké další nové MMO.
    Craftit si můžu i doma *15*
  • Asharak
    Chceš hrát Vanillu? Jdi na free. Stejně tak s TBC, WotLK popř. Cata. A celkově end game určité expanze, páč v Legionu ho nenajdeš.

    Chceš nový obsah (tedy aktuální Legion obsah), nechceš hrát jen k vůli gearu a číslu ilvl, které stejně k ničemu moc není, páč top DPS rank z logů mít pravděpodobně stejně nebudeš i kdybys ho sehnal (hail RNG :D )a k ničemu jinému top gear ani není, pokud nechceš vyšperkovat staty postavy a sety/trinkety teda. Nechceš to hrát casual... to je jak?

    Můžeš použít free boost na 100 a začít Legion, pěkně pomalu si projít všechny zóny a příběh? Určitě do toho běž, jen min. 150 hodin se zabavíš. Pokud budeš i číst ques liny a víc se šťourat v lore a po mapě. (a používat achievementy jako guideline co kde ještě jde objevit a udělat) Až na gathering, profky (kromě utilit, blbůstek a pod), treasurefinding který jsou po chvíli nudný/zbytečný, je to úžasný zážitek. Dokud tě repetetivnist neunaví (rychleji se dostaví než v pomalejší Vanille/TBC) a nepřijdeš jak všechno funguje.
    Nebo v pohodě navázat na Pandarii, není problém,, jen budeš za chvíli overgeared než projdeš celý kontinent což je ten největší problém. Stejně tak Draenor. (teda pak využít lvl lock by šlo pokud,, jesi chceš objevovací stránku hry, jen jestli tohle pro tebe není ten casual styl). Nebo jen něco, když tě to nebude bavit tak se lehce posuneš jinam. Obsahu máš tunu, akorát vývoj postavy (profky atd) bude kulhat nejvíc, ten už chce dávku vlastního Role-Playe páč nebude mít velký smysl. Gearing je dnes hlavně otázka po dosáhnutí max. levelu - největší mínus dnešního WoWka. Ale nahradil ho podle mě transmogging, což je fajn featura pro sbírání gearu.

    Jestli chceš rychle všechno vygrindit - což jde/nejde tak jak by každý chtěl, tak moc zábavy nenajdeš ^^ na to jsou tu diablovky *5*
  • proc hrat takovouhle slataninu kdyz je tu BDO.
  • To je Illidan? Ten je už mrtvej prece.
  • Ten vzhled není určitě nový... Podobně vypadal i Shadowmoon valley v TBC *3* . Tohle je jen to stejné jen v hi-res.
  • Byl jsem na tom podobně a Legion jsem si pořídil, hrál jsem to tak cca půl roku a přestalo mě to úplně bavit. Je to akorát žrout času. Ještě větší, než dřív.
  • Jsem jedinej, komu přijde ten vzhled toho všeho fakt ošklivej? Nemyslím po grafický stránce, myslím spíš ten design enemáků a celkově toho prostředí. Ty Legion spaceship lodě a podobný věci. Na Wowku se mi líbila spíš ta "fantasy" stránka a teď mi to přijde spíš jako sci-fi mišmaš. *9*
  • Nadavejte, remcejte, brecte, minusujte, ale to je tak jedine co nadelate a WoW je po letech stále best fantasy gamesa.
  • Sám jsi zombie.
  • Tak to už je taková tradice.
  • Yesmane nehrál jsi na twinstaru v té guildě s Norevlisem/Silveronem? :D
  • Wow jsem hrál od začátku do pulky Cata.
    Vyzkoušel jsem na měsíc Pandy a potom i Legii.
    Teď už je wow úplně jiná hra než jak jsi ji poznal ty.
    Takže pokud chceš hrát něco nového co jsi nezkusil, zahraj si Legii.
    Pokud chceš hrát co znáš, najdi si free server, je jich spousta. (dobré i špatné)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit