Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft: Legion představuje novinky skrze videa i povídky
2.8.2016 | Adam Homola
39 příspěvků
-
Az na to MoP je momentalne komunitou povazovan za snad nejlepsi datadisk vubec, pekny pokus.
-
hateri budou hatovat, fanbojove nekriticky fanbojit, nic noveho
-
Wow hateri budou porad hatovat a omilat porad do kola jak wow umrelo s arthasem a takovy keci.. kazdej datadisk ma neco do sebe a celkove hernima systemama se wow dost zdokonalilo. Ja se na legion tesim a verim ze to bude dalsi dobrej datadisk, tak jako kazdej.
-
No a? Je to prioritách. Což méně omezený člověk nemá problém pochopit.
-
Není to úplně pravda, první 3 dny bude rád, že se dostane vůbec do hry. Další si bude zvykat na kupu změn a že mu předělali postavu a zbytek bude přemýšlet proč si blbec vzal 20 dní volno, totálně promr... promrhaných 20 dní volna. *1*
-
od jisteho času už wowko stratilo atmosferu (muj dojem). plno hraču s boty všude kam se podivas, ktere blizz nereší, hrači aliance se kamaradi s hordou a gankují spolu, prazdnej svet protože všichni sedi ve meste a čekaji na dungeon finder, trapný LFR ktery ma takovou obtížnost že pulka hraču nemusí delat nic a potahne je par hraču (dokonce jsem nekdy v LFR schvalne delal veci obracene abych udelal raid zajimavejší a stejne sme vyhráli - treba za huntera nahodil hromadny stun, nebo aktivoval pridavne moby atd). Proste pokud nedelate end game content s guildou tak zbytek hry je pro petilete decka bez mozku.
-
co treba?
-
koukám jak ta grafika zestárla..
-
Draenor měl hodně slušný potenciál, bohužel se Blizzard rozhodl ho využít tak ze třetiny. Škoda toho, bohužel je to jedna z věcí, proč mě ta hra brzy omrzí. Trocha nového obsahu, respektive pár daily úkolů, nový raid a něco k farmení a to je vše. Té hře by asi prospělo více menších přídavků, rozšíření už existujícího, nebo nevím...
-
me WoD prestal bavit po 3 tydnech...totálně zrušili vše co dělal wow wowkem
-
Brát si volno abych hrál hru :D Slušná závislost.
Není lepší mít volno na měsíc s jet do ciziny? Vietnam je supr a levný. A hrát se dá dobře po práci nebo o sobotě apod. Když nepracuješ 8+
Chce to dobře zorganizovat čas. Ale volno na hraní hry... -
Jako wowkar co hrál od vannily do dreanoru (až na mits of pandaria) povazuju tenhle datadisk za totální sh*t. Nepridavá takrka nic nového od vsech ostatní datadisků, jediny co je tam jako že fakt zajiamvy je ta nová classa a už ted sem si jistej, že bude strasne op, ale jenom nova classa me teda nedonutí vyhodit za dalsi datáč 1000kč+ aspon 2 mesíce hraní takže 700. Za to tohle fakt nestojí.
A nechápu fakt ty dalsí wowkare kterejm se tenhle datadisk muže libit, dreanor toho pritahl starsne moc novehého a stejen me to po 2mesicích prestalo bavit.
Za me tohle bude nejhorsí datadisk vubec hned po mits of pandaria, ale i ten toho vicemene prinesl víc než tohle. -
wowko sem hral naposled tak pred 5 lety na nejakem free serveru, docela s chuti bych si ho zahral znovu, ale ten free server kde jsem hral uz zrusili a naskakovat do toho znovu se mi uz nechce
-
dělají to tak moc EPIC až to není vůbec epic, ale sh*t
-
už mě ty rádoby frakce, co se každý rok sjednocují za společným nepřítelem, fakt nebaví...nuda nuda šeď šeď rádoby příběh o záchranu světa neustále dokola...
-
Já si budu muset vystačit s týdnem, ale taky si beru v práci volno :)
-
20 dni dovolené nahlášeno, budou herní orgie! :)
-
všechno špatně
-
videa z WOW = smrt v přímém přenosu....