Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheSuffering

    Hra je venku už téměř 15 let a hráči se diví, že jí dochází dech. V době herních rychlokvašek, které jsou na jedno sobotní odpoledne... Herní komunita je opravdu zvláštní. Kdyby teď WoW skončilo, nic se nestane a ti, co tam strávili část života, na to budou ještě rádi vzpomínat. To se nedá říct o 99% zbývajících her, které kdy vyšly. A žádná taková už nikdy nebude. Takže to neustálé několikaleté brečení nechápu.

    • redicius

      já to chápu, nepíše se totiž o hře, ale o datadiscích.. a ta položená otázka je, jestli aktuální datadisk (ne nějakej 15 let starej) stojí nebo nestojí za prd ;)

  • Vidím velký špatný!! Podobné věštecké články o konci WoW čtu v CZ/SK komunitě už od dob Mist od Pandaria. Samozřejmě první střípky už se pomalu objevovali na Wotlk. Nějak zvlášť se mi už na to nechce reagovat .Se zájmen sleduji zahraniční komunity a nevšiml jsem si moc podobných teorií tím nechci říci že se sem tam nějaký chytrák neobjeví ale věcinou skončí stejně rychle jako začal. Takže všem Jolandám! Tam jsou dveře a Ahoj.:)

  • Po nezmyselnom nafarmeni reputacie na pathfindera sa world questy stanu uplne nezaujimave. Niezeby predtym boli nejak zabavne, hlavne ked robite to iste dokola cele tyzdne. Farmenie azerithu je najvacsi grind v historii Wowka.

    Udrzat si tolko rokov komunitu da zabrat, neda sa vyhoviet kazdemu. Ten obsah by ale rozhodne mohol pribudat rychlejsie. 9 mesiacov cakat na rozsirenie datadisku ? V dnesnej dobe priliz velky luxus, kedze model mesacnych poplatkov za 13€ si nemoze dovolit uz nikto na hernej scene.

  • CRYPT

    Nejsem nejak prehnany fanousek WoW, obvzlast potom co jsem presel z univerza SW:TOR, ale jinak si WoW platim uz od dob Legionu, kdy jsem prisel. Legion byl bomba, moc se mi libil, hlavne ty artifact weapony a skiny byly paradni napad. Lokace pestre zajimave a fantasy. Bomba. BfA na druhou stranu byl pro me sok... Absolutne nezajimave lokace, pribeh (jak aliance, tak horda) vylozene nuda (ne ze bych to nejak moc sledoval, ale oproti legionu, kdy jsem fakt nasaval atmosferu, jednoznacne krok zpatky). PvP je sh*t jako vzdy, takze nic, WQ nuda vseobecne, raidy nechodim, nebavi mne "progress" 10 minut klepat jednoho bosse, takze mi zastaly mythic+ dungy a v tom bylo opravdu velke zklamani. Nejen ze se mi dungy vseobecne nelibi, ale tolik trashe nebylo fakt snad nikde. Nebavi mne klepat 30 minut trash kterej navic dava bomby a affixy samozrejme nepomahaji. Tim nechci rici, ze chci zjednodusit mythic+, ale toho trashe tam je fakt spousta... 


    p.s. posledni dva tydny jsem ve WoW stravil tak 3 hodiny celkem?

  • Sarra

    Hra dostala dost nového obsahu s příchodem 8.1 a 8.1.5, problém je ten, že to byl obsah který nikdo nechtěl (expedice, warfront). Expedice prostě lidi nebaví, protože je to jen mlácení trashe a obtížnost se jenom snižuje díky lepšímu gearu. Zatímco warfronty nemají pro jistotu obtížnost žádnou (horší než LFR), takže to udělají lidé jenom pro weekly truhlu a pak nemají důvod to jít znovu, jako jednorázové scenario je to dobrý, ale jako opakovatelný content naprosto nepoužitelný. 8.2 zatím vypadá dobře podle zpráv z PTR, bohužel Blizzard všechen content vyplýtvá na jeden patch namísto průběžného dávkování jako v Legionu.

  • Tushan

    Je se do wow vratil po x letech (naposledy wotlk) a ze zacatku bylo bfa super ale rychle me to prešlo. Počkal jsem na otevření warfront zjistil ze to je těžká nuda tak sem dodělal repky a vyprdnul se na to. Škoda

  • bfa me bavil vic nez legion, legion byl strasna farma, hlavne me nebaviliy ty zbrane, proste se me nelibilo, ze budu mit celou hru jednu zbran a jen farmit nejaky nesmysly aby mela lepsi staty, heart of azeroth sice funguje na stejnem principu ale zdaleka to neni tak nasilne jako v legionu, potom samotne lokace jsou za me v bfa lepsi, expeni me vic bavilo a celkove to zasazeni do valky mezi hordou a alianci, pribehova linka s jainou je taky super, proste bfa jsem vydzel hrat mnohem dele nez legion

  • Já bych se k WoW tak rád vrátil... ale je dnes mi to přijde trošku přeplácané a hodně situované na asijský trh, se vším co k tomu (bohužel patří). Pro mě byl poslední snesitelný datadisk WotLK. Pak přišla éra zjednodušování talentového stromu a šlo to dolu. Chvilku jsem hrál ještě Cataclysm, ale tam jsem už zlomil hůl. Z doslechu a co jsem viděl mě ostatní datadisky už vůbec neoslovily... zdravím pandy :)

  • Jack1947

    DOjít dech může ale stejně nebude jiného MMo které by ho sesadilo definitivně... pár tisíc hráčů přežijou🙂

  • kkING

    Ja prestal na konci Legionu, protoze toho uz na me bylo docela dost ... pokud chtel hrat clovek na nejake slusne urovni, tak musel odbehnout m+ dungy, raid 3x  tydne, world questy, sem tam nejake pvp, aby uplne nezakrnel, potreba levelova zbran a mit vsechny legendarky, ..... no a pokud mel clovek i alta, nebo si chtel probehnou kampan pro jine classy, tak uz ani nebyl cas, protoze to v pdostate bylo prace, wow, prace, wow, ... vikend wow :-) zkratka toho obsahu bylo tolik, ze zpusobem jakym bych chtel hrat to uz neslo ... 

    Cekal jsem, ze na battle for azeroth musi prijit nejaka redukce, protoze podobne jako ja to citilo dost lidi, ale jak to tak ted cut a slysim i z jinych zdroju, tak se to asi docela prehnalo .... Na druhou stranu bych z toho nedelal katastrofu, protoze i za prodeje datadisku ma blizzard slusne penize a taky ho nemusi trapit tolik vetsti pokles aktivnich hracu, kteri prijdou s dalsi datadiskem zpet... Nakonec ta situace se opakuje vzdy a posledni datadisky bych rekl, ze prodeje musi stoupat. V guilde bylo online vecer 30-40 lidi. Po vydani datadisku ve vsedni den rano 200+ :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit