Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nieco sa zmenilo odkedy WoW nehram? Volakedy som napisal request a GM sa mi ozval, ze mam restartnut hru a postavu mam naspat. Sice nezabudol dodat, zeby som to nemusel mazat moc casto, ale inak ziadny problem. Uz to nejde?
    • Podle me jen zautomatizovali neco co davno slo pres GM. Pres GM jsem obnovoval od zacatku WOWka. Jeden clen guildy to mel ve zvyku mazat vzdy kdyz se nastval a navic neumel anglicky, tak jsem to za nej musel tak 5x rocne vyrizovat. :)
      • Pisu jim cez g.translator a pohoda..
  • Na ceskych shopech se da kupodivu jak hra tak sub poridit casto levnejs, nez primou platbou. Oni ale zdrazujou hru v librach (tzn cena nebude $15 ale cca $18, coz je celkem pekelnej narust, pricemz kurz libry spis roste). A zaroven to znaci, ze nespis brzo bude nasledovat euro. A ucel? IMO celkem jednoduchej, snazej se udrzet prijmy pri poklesu hracu + testujou, co hraci snesou. V librach totiz plati mozna 1/2 hracu z EU, z ruznych historickych duvodu. Jop a zmenit ucet nijak jednoduse samo nejde (trebas na eura).
  • Prachy Blizzardu za obnovu nesmrdí...
    • Taky proč by to dělali zdarma? Je to práce a za práci se musí platit.
      • Mě obnovili smazanou postavu zadarmo. Sice psali něco o tom, že kdyby si mezitím někdo založil char se stejným jménem, tak mám smůlu, ale používám tak šílený jména, že mi to nejspíš nehrozí. ;-)
  • Co sem tak koukal, tak wowko predevsim pred datacem zdrazuje, na coz hromada (desitky, mozna stovky tisic) hracu zareagovala tak, ze rusej objednavky datace vcetne sub, takze pocet platicich pada dolu volnym padem.
    • a ak si myslel zdrazenie v ceskych shopoch, to by bolo najskor vysledok prepadu kurzu koruny, nie zdrazenie Blizzardu.
    • neviem nic o zdrazeni, s vynimkou hracov, ktori platia britskou librou.A ti ak platitli doteraz, budu este dalsie dva roky platit rovnaku cenu, zdrazenia sa tyka novych hracov.Nepochybujem, ze s novych datacom sa naopak par milionov hracov vrati resp. pribudne (ako vzdy) ani o tom, ze predaj datacu bude patrit v rebrickoch top predajov roku (ako vzdy)..
      • Samo ze se par hracu vrati, na mesic, mozna dva, stejne jako s minulym datacem. Ovsem aktualni trend (a to je daleko dulezitejsi parametr) ukazuje, ze sub rusi pres 8 000 hracu kazdej den (to je jen tak mimochodem cca 1/4M hracu kazdy 3 mesice => milion hracu rocne). Predpokladem pak samozrejme je, ze se pokles bude zrychlovat (guildy se rozpadaj => hraci nechtej zustavat sami => koncej taky).

        Drtiva vetsina hracu to totiz vidi tak, ze od posledniho datace, coz je pokud si pamatuju rok a pul, nepridali ani jedinej kousek obsahu, zato pridavaj neustale dalsi a dalsi veci do shopu ze realny $$$. Tzn ani platici hrac nema pristup bez dalsich vydaju k veskeremu obsahu hry. Ted uz se da dokonce koupit vylevelena postava - tedy neco, proti cemu oni neskutecne brojili, kdyz prodavali hraci cely acc na ebay a jinde, tak ted delaj sami.

        Pri tomhle tempu zbejvaj wowku tak 2-3 roky.

        BTW: Tech tvych "par milionu" bylo pri minulym dataci cca 1/2M sub. Ostatne, cisla jsou k dizpozici verejne.
  • Kiez by sa dalo nejako obnovit banuty ucet.
    Nerad to priznavam ze som trosku siel proti pravidlam, pak som to moc litoval a neustale som pisal GMkovi ci sa to neda nejako vyresit a i napriek niekolkym mailom sa mi nepodarilo moj ucet znova odbanovat.Kiez by nieco pridali na odbanovanie aj keby s poplatkom.
    • christianus
      "Trošku" na trvalý ban nestačí. Jestli jsi cheater nebo opakovanej provinilec tak ti to patří a nedivim se že GM nezajímalo že mu tam pak brečíš. *7*
    • A co si stvaral?
      • Sem tam sem pouzival Fish bota :), nakolko sa mi nechcelo rybarcit.
        Ano prislo mi aj upozornenie tak reku, uz nebudem pokusat osud no este sem tam som si ho pustil a mam pocit ze ma niekto musel vidiet nahlasit, ano je to moja chyba nemal som vobec pouzivat.
        No keby bola moznost to nejako odbanovat.Som nieco nasiel na nete ze sa to da ale neviem ako mozem dopredu doverovat takym strankam.
        • no to asi Blizzard neodpusti, ale WoW az po sucasny datac stoji nejakych 10 EUR tusim, MoP zlacnie urcite tiez, takze staci len vyexpit zas postavu, co nie je zas taky problem, kedze sa expi daleko rychlejsie ako v casoch, ked bol max lvl 60.Zvlast ak mas heirloomy s 50% XP bonusom.K novemu datacu bude aj jedna hotova L90 podla vyberu v cene, takze ziadny problem naskocit do hry.
          • Tak ano da sa kupit novy acc pripadne si priplatit za vyexpenie,len tam islo o to ze som mal achievmenty a predsa len to ze som to hral od burning crusade tu postavu celu s titulmy ako of the horde, 100k alikov zarezanych a tak podobne.Neexistje teda ziadny sposob ako by sa to dalo obnovit, si myslim ze ta postava stale existuje len ma bann nastaveny ale dalo by sa ju teoreticky obnovit keby GM chcelo :)
            • neviem, to by museli dat nejaku velku amnestiu, budu mat 10 rokov vyrocie ale pochybujem :) Mna achivmenty nejak netrapia, to by mi vobec nevadilo :) Nejake pochybne stranky by som vsak neskusal.
  • Jsem moc rád, že jsem se zbavil závislosti na této HOVADINĚ a začal jsem žít normální rodinný život. Doporučuji vám všem totéž, nebudete litovat.
    • tak to raci zavislej na wow nez rodinnej zivot - urcite myslis tu klasiku, od rana do vecera prace, doma vokoukana manzelka nasra*á, ste spolu protože hypotéka, ale sex uz moc ee, neva se porozhlidnete kazdej jinde. Rozvod, prijit o vsechno, stridava péče... nice, wow nesnasim ale ty deš z bláta do louže čéče! :D poznáš za pár let
    • nekromant33
      Psychicky nenarušený jedinec dokáže skloubit rodinný život s odpočinkovou aktivitou.
      • Honění levelů a dungeonů ve hře, kde se měsíčně platí 4 stovky za přístup, nepovažuji za odpočinkovou aktivitu.
        • nekromant33
          Představ si, že za některé odpočinkové aktivity se i platí. A zrovna grind ve wowku není něco, na co by ti nestačilo pár hodin týdně, tedy odpadá honění (pokud honění Bimbase není právě tou tvou oblíbenou odpočinkovou aktivitou).
        • Proc, nemas na to prachy?
      • No však o tom práv píšu.
    • No já třeba dřív dost mlátil svoji přítelkyni. Stačilo abych se špatně vyspal a už ji měla čůza jedna!

      Ale od doby co jsem začal hrá WoW jsem se dost uklidnil. I sexuální život máme pestřejší (už ji nemusím ani svazovat, aspoň si neublíží). Takže (nejen) mému životu to prospělo.

      Za sebe musím WoWko doporučit. Hrajte s mírou a věřím že si tím život nezničíte.
      • Strašně vtipné. Bylo prokázáno, že 96,7 % hráčů WoW žádnou přítelkyni nemá a jediným sexuálním životem je pro ně honění. Ale i pokud by jsi někdy přítelkyni měl, tak bude určitě celá nadržená z toho, jak její chlapák půl dne běhá s panáčkem v jsekyni a snaží se zabít nějakého bosse. A bude se u toho dráždit vibrátorem.
        • Můžu vědet kde a kým to bylo prokázáno?

          Jinak já osobně si honím i když mám přítelkyni. Nevidím na tom nic špatného, je to tvrdší. Mi netvrď že sis nikdy neleštil kládu.

          Nejsi třeba homo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit