Přejít na výpis diskuzí
World of Warcraft přišel o víc než milion hráčů
9.5.2013 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
aby znizili cenu poplatkov na 5dolarov mesacne, tak to ich ani nenapadne. Takze sup na free Wow servere.
-
uz bylo na case :]
-
WoWko je jako serialy Ulice nebo Ordinace v ruzove zahrade - jsou to sra*ky ale stejne se na to divaji vsichni.
-
-
problém je že tu jsou buď WoW klony nebo asijský šílenosti a nikdo neudělá "dospělou" hru bez růžovejch petů a nesmyslů.. tenhle žánr je zdegenerovanej :)
-
-
Jak nikdo? A co treba vynikajici Age of Conan kterej tento mesic oslavi svoje 5 vyroci. Nenajdes tam zadne priteplene elfy, trpasliky, orcy a jine fantasy zhovadilosti. Je to perfektne ztvarnenej svet Hyborie z pera R.E. Howarda.
-
-
Ano Conan má slušný zpracování světa, ale jinak mě to nenadchlo. Hrál jsem to když to vydali a bylo tam plno bugů, mizerná komunita, instance, zajímavej soubojovej systém změnili na nudnej atd..
-
-
Jenze ta hra od vydani usla peknej kus cesty vis? A soubojovej system u meele class je porad system zklalajici se z komb.
-
-
A kolik to hraje lidi ? 50 k ta hra je uz davno mrtva.
-
-
-
-
MMO Witcher? ^^
-
-
jooo :) něco kde nevytáhneš mounta z batohu a kde archer nestřílí jak moderní artilerie, s decentní magií a efektama, s pořádným PvP a zakázaným OOC :)
-
-
Má pravdu ten chlapec .. *2* .. Ale pokud teda hraješ MMORPG, vyzkoušej novej NeverWinter, kterej je teď v Open Betě .. Stažený to je za chvilku a mě osobně to příjemně překvapilo. Pokud přehlídneš "drobné" nedostatky, jako například drobné lagy.
-
-
No nevím, další tuctovka co běží v zavedeném režimu..
-
Nejsem hráč MMORPG ale Neverwinter hraju protože je zadarmo, vypadá "kouzelně" ale v rámci D&D, který jsem měl vždycky rád. Ale ty lagy který to předvádí ve městech, to je hrůza.
-
-
-
-
Myslim, ze Wildstar bude novy kral...ale wowko mam rad to jo, ale jak tu psali lidi, ruzovy peti jsou fakt naprd...Wildstar bude mit v tomdle vyhodu, je to uz od zacatku ladene MMO do lehke ironie + catoon styl. Coz je super kombinace a hlavne myslim, ze lidi, co to tvori...myslim maji vazne 5 pohromade:
budou tam areny (end game)
narocne i nenarocne raidy
promysleny crafting (ne jako v gw2)
souboje (viz neco jako gw2)
tesim se -
-
Zajímavý názor, ale chytl bych se té části "end game", kterou jsi uvedl v té svaté čtveřici. Jako příklad bych uvedl třeba všemi nenáviděné a ještě více lidmi hájenej SWToR. Ten v podstatě měl taky v začátcích PvP prvky a nezachránilo ho to. Osobně si pamatuju ještě, kdy bylo BG pro všechny dohromady a třeba 11 lvl mohl zabít i 50 lvl. Ale jsem odbočil. Jenom bych teda PvP nepovažoval za 100% end game. *3* . A to v podstatě platí i o Raidech. Ale samozřejmě, nebudu tu zbytečně psát HATE, když o té hře toho moc nevím. Jenom zrovna to mě trošku pobavilo, to o tom end gamu.
Co člověk, to názor *5* -
-
Ja vim, jen jsem tim myslel jako areny...areny. U wowka me to udrzelo strasne moc dlouho..takhle jsem to myslel...
-
jenze ono je PvP a PvP...je fajn ze jsou nejake areny, ale podle me je dulezite aby existoval nejaky ladder a ti lide se mohli pomerovat...o to prece jde v PvP, je to soutez. Navic neni uplne snadne to vyvazit z hlediska povolani a skillu...swotor zrovna tohle taky uplne vychytane nemel (aspon v dobe kdy jsem to hral ja) pak k tomu pridej podivny engine a z nej vyplyvajici lagy a ve vysledku sice mas hru kde je zastoupene PvP, ale je ti to k nicemu ;]
-
-
-
Klub dobrého vkusu zase přijal víc jak milion členů
-
-
Naopak klub dobrého vkusu přišel o víc jak milion členů.
-
-
Pokud někdo hraje cokoliv od blizzardu a myslí si že má dobrý vkus měl by se....
no to tady nemůžu napsat
-
-
-
co mate furt s tim trunem hocijakou f2p picovinu hra vic lidi nez wowko...
-
-
nehraje, to že se tam regne kdejakej bot, neznamená že to hraje :)
-