Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Ty placené servery většinou moc slavné nebyly, když se totiž začali stávat proslavené, tak se o nich dozvěděl Blizz a zasáhl.

    Ale spousta free serverů si upravila pravidla tak, že hráči, kteří poskytovali "dary", měli zvýhodněnou hru. XP boost atd.

  • VRFREAK1

    Teda o placených serverech wowka krom blizz sem ješte neslyšel , Free servery / private servery mizej s klesajicí populácí naklady na provoz se řesí většinou donation systémem a však nejstarší a nejznáměnší classic free server Vanilla Gaming furt jede minuly rok přidaly nový core a server zase ožil a pochybuju že někdy skončí je to tědka ráj multiboxingu .  S TBC   serverama je to horší ty nejvetší šly s dobou a přidavaly další datadisky , aktualně  jede snad jen Endless a Atlantiss a oba dva maj 2-5k hraču to je ale bohužel málo na to aby sis TBC vychutnal na plno proto hodně wowkařu toužilo po oživení TBC

  • Jarisko84

    Je tam pisane ze lvl pojde rychlejsie...

  • Derp_1337

    Ano, proběhl zátah na placené servery. Free servery, na kterých běžela nejnovější iterace WoW, fungují dál. Ale většina Free serverů, na kterých se provozoval "classic", dostala upozornění od Blizzardu, že porušují jejich copyright.

    Neříkám, že všechny servery skončili, ale určitě to byla většina.

  • Free servery nikdo nezakázal. Byly zrušeny ty servery, které si vydělávaly na provoz dost mastné peníze.

  • Derp_1337

    Ty by jsi zase neměl všechno brát smrtelně vážně. Trochu humoru do toho tvého umírání. Měl by jsi pochopit, že ostatní lidi v komentech můžou vtipkovat.


    A k těm tvým poznámkám:

    1.) Za TBC se navic nepřiplácí?? Platíš jenom měsíční paušál? WOW! Takže je to skoro ten samý platební model, který ve WoW funguje posledních 10 let. Díky za tuhle úžasnou novinku, bez tebe bych to teda vůbec nevěděl! (sarcasm)


    2.) O ten starý obsah žádají hráči víc jak 10 let?? Nesmysl! Ti, co ten starý obsah chtěli hrát, ten obsah skutečně hráli. Bylo více než dost serverů, na kterých se udržovala jenom základní hra a nebo nějaký starší datadisk!

    Kde ty servery teď jsou? Blizzard jim zakázal provoz asi před 2 roky. Uměle tak vyvolali nedostatek, aby pak mohlo marketingové oddělení přijít jako "spasitel". Ve skutečnosti zrušení těch serverů byla jenom velká sfiňárna.

  • twicer

    Nikde není zmíněno že by někdo něco zrychloval, či?

  • twicer

    Určitě to nebude stejné, dnešní hon za min-max v kombinaci s dokonalou znalostí všech mechanismů vytvoří úplně odlišné prostředí, než předtím, kdy vtom každý druhý tak trochu plaval..

  • VRFREAK1

    TBC je srdcovka, není jiná hra kde bych utopil tolik času .. skončil sem měsíc pred wotlk  /played 379 dní a to sem začal půl rok před TBC


    Pvp areny byly pure joy


  • Rostej

    nevim, jestli vlastne tusis, k cemu ze se to vyjadrujes 😎

    - za TBC se nic navic nepriplaci

    - o ten, jak rikas stary obsah, zadaji hraci Blizzard vic jak 10 let

    - "zrecyklovat" ten obsah do novych serveru a enginu vazne neni pldel

    ale chapu, plivani do stejneho kolecka jako internetove pitomstvo muze jednoho vest k dojmu, ze je taky v kurzu 😂

  • Jarisko84

    Ani ja uz nemam tolko casu ale paci sa mi postupne pomalicky hrat nikam sa nezeniem a to sa mi na tom clasiku paci... nie som hrac co potrebuje hned najlepsi loot co hra ponuka... tesim sa z kazdeho dobreho co postupne najdem...ked to zrychlia to mozem hrat rovno normalnu verziu...

  • iSpirit

    TBC považuji za vrchol celého wowka. Black Temple zase za nejlepší raid. Je možné, že už to není pravda, ale už jsem to roky nehrál. Docela by mě znovu lákalo progresovat Illidana, ale dle mého už to nebude úplně ono jako tenkrát.

  • Derp_1337

    Časy se změnili. Tehdy bylo normální, že hráči MMORPG do hraní vložili stovky hodin.

    Teď většina lidí nechce trávit stovky hodin u obsahu, který byl několikrát recyklovaný v různých datadiscích. Samozřejmě se vždycky najdou lidé, kteří jsou schopni hrát ten samý obsah donekonečna, ale tihle lidé netvoří většinu hráčů.

  • Jarisko84

    Clasic sa mi pacil hlavne preto ze sa lvl pomaly a kazdy si to musi poctivo prejst... zas to pokazia...

  • Derp_1337

    Sen každého managementu. Vydávat několik let starý a recyklovaný obsah a lidi za něj budou platit jako za nový. 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit