Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

    WoW jsem nikdy nehrál, ale už dlouho mi vrtá hlavou jedna věc. Za dobu svojí existence má ta hra pořádnou zásobu datadisků a obsahu vůbec.

    V recenzích na ně jsem potom četl, jak se mění různé mechaniky, přibývají nové lokace apod.

    Tak by mě zajímalo jestli se dá i dnes svobodně pohybovat po všech datadiscích a plnit jejich úkoly, získávat předměty atd...

    • twicer

      WoW má vcelku hezky zakomponované stárnutí obsahu, kdy k většině obsahu máš stále přístup a v té době nové mechaniky se pojí hlavně k danému datadisku, odměny plynoucí jsou pak čistě kosmetické, takže může člověk trávit čas čím chce, stále je co vyzobávat a mechaniky se navzájem příliš nevyrušují..

    • Beep_Beep_I_am_Jeep

      Ahoj,

      úkoly, raidy, PVP, cokoliv můžeš dělat kdekoliv, staré datadisky jsou stále součástí. Samozřejmě nemůžeš získat některé odměny typické pro ten a ten datadisk.

      Pohybovat se po nich můžeš kdekoliv, dokonce nyní ještě při expení "musíš", pokud nechceš chodit do zblbnutí dungeony či PVP. Od Shadowlands se to tuším má změnit.

      Jinak nejsi ničím omezen, úkoly plníš, předměty dostáváš. Jen Tě limituje endgame content, který samozřejmě existuje jen v tom aktuálním datadisku.





      • uher

        Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit