Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inu prošel jsem Bastion a teď jsem na 55lvlu v Maldraxxu. Bastion mne nenadchl a Maldraxus je kanál. Příběh asi fajn, ale zatím jsem nenarazil na nic, co by mě nutilo zaplatit další měsíc. Asi už jsem na wowko starý, nebo to ve mě BFA zabilo.

    Navíc už mi nesedí dosavadní online model, 10 hráčů dělající stejný q a čekání na respawn mobů....asi bych víc ocenil single player a cutscény v příběhu, člověk by si v klidu dělal mise a ostatní by potkával jen pokud by chtěl, nebo v určitých místech.


    • Veskoslav

      To co popisuješ ale není MMORPG,ale klasické RPG.

  • Po precteni recenze jsem se zase pustil do tech jejich traileru(rovnou na tv;)... proste top vec, to ma blizz a vzdycky mel o 2 tridy lepsi nez ostatni.. ty animovany jsou super, kazdej zaber bych si mohl dat jako pozadi na monitor... dekuju tem co to hrajou, ze mam na co koukat 😉

  • nikdy jsem nepochopil proc z toho vlastne udelali single player hru ... 

  • Daver

    Hrajem s manželkou a spokojenost. Lokace pěkne, příběh velmi zajímavý, rozhodne lepší než BfA. 

  • Za mě s datadiskem spokojenost

  • Ja teda nesdilim nadseni autora recenze...jednak lokace jsou mrnave, na to, ze do Shadowlands maji proudit duse vsech zemrelych ze vsech svetu !!! nejen Azerothu tak Shadowlands pusobi doslova smesne. Puvodni videa...ostatne i nazev slibovaly temnou atmosferu, ale dusicky si tam zijou jako by se nechumelilo, vyhrivaji se na slunicku, letaji s mrnavyma vilama, mydli se v arenach...jen ti upiri jsou trochu originalni, ale proc proboha upiri ???? 

    • Sarra

      Nevím tedy od jakého zdroje čerpáš informace, ale žádnou takovou atmosféru nikdy neslibovali. Spíš je to tvůj pocit, jak by to podle tebe mělo vypadat. To by si pak ale zase mohl říkat, že všechno vypadá stejně a edgy. 

      • Tak ve svem prispevku jsem presne napsal, z ceho jsem ten dojem ziskal, jinak Northrend je vic shadowatejsi nez Shadowlands. A nejde jen o paletu barev, ale treba i o velkorysejsi pojeti lokaci.

        • Sarra

          Tak to si asi viděl jiná videa, protože už od blizzconu bylo jasné, že to nebude tak, jak si říkal. A Northland opravdu není takový jak ho popisuješ. icecrown a zuldrak možná, ale zbytek vypadá jako normální severské státy (scholazar basin výjimka) On hlavně nikdo poradně nevěděl jak mají Shadowlands vypadat, protože lore o tom moc nebyl, takže si každý představoval něco jiného. 

          Ravendreth je pro mě nejlepší lokace co kdy vytvořili. A Maw je úžasná zóna z rp pohledu. 

    • Souhlasím, osobně jsem také čekal trochu "mrtvější" prostředí. A zrovna tady mohli fantazii pustit naplno. Lokace nepřekvapí, ale také nějak extra nezklamou. Hezky se na to dívá, ale je to pořád dokola ta samá písnička. 

      Jsem zvyklý, že Blizz s každým datadiskem trochu porušuje svoje lore, ale s Ardenwealdem to trochu přehnal. Byť se mi zatím z lokací líbil nejvíc, tak totálně zbořil Emerald Dream. No jsem zvědavej jak to to okecají.

    • Protože dreadlords?

      • Dreadlords jsou rasou démonů a ti jsou propojeni s Twisting nether, kam se jejich esence vrací když je jejich fyzická schránka zničena a kde se po nějakém čase znovuzrodí. Do příchodu Shadowlands neexistovala možnost jak cestovat dovnitř ani ven, takže Dreadlords samotní nemají s obyvateli Revendrethu nic společného. 

        Jediné co připadá v úvahu je, že se může jednat o původní rasu Nathrezimů. Než byli pomocí magie Felu přeměněni v démonickou rasu nyní známou pod názvem Dreadlords. V té době ještě jako humanoidní rasa putovali po smrti do Shadowlands.

        • Spades

          No jenze to je prave po Shadowlands zmeneny Lore.


          Nathrezim (Dreadlords) jsou podle poslednich spekulaci presne ti sami jako ti upiri a celou dobu prave cestovali normalne z Shadowlands pryc, vytvorili Lich Kinga a tak,

          • Winter Queen zase mluví o Eonar the Life-Binder jako o své sestře. Je tedy WQ taky titán? Pokud je to tak, tak museli titáni vědět o původu Dreadlordů - za předpokladu že je tvořil Sire Denathrius. 

            Ale v Chronicles vol. I zase píšou, že Sargeas nedokázal přijít na důvod zkaženosti Dreadlordů a jejich původ.

            No možná v příštích updatech blizz přijde s nějakým "úžasným" příběhovým twistem.

            • Spades

              Nevime o kom WQ mluvi, muze to byt Eonar, ale muze to byt i Elune.

              Jestli jsou Titani (Pantheon zivota) i Eternal Ones (Pantheon Smrti) vytvory First Ones, pak jsou to sourozenci, i kdyz WQ neni titan. Ale to jsou zatim jen spekulace.

              Dale pak Dreadlordi jsou upraveni Felem, proto je Sargeras bere jako demony, stejne jako ten Light Dreadlord je upraveny Light. Vypada to, ze Nathrezim se meni podle toho cim se zivi (Fel, Light, Anima)

              Posledne co se tyce kronik, tak ty jsou psane z pohledu ostatnich titanu, cili pantheonu, takze proste mohli Dreadlordi nejak potentovat Sargerasovi hlavu, aby neznal jejich puvod. 

              Jakoze co si budem, proste blizzard rapuje a "prekopava" stare lore tak aby sedelo do noveho, takze jedine co delame je, ze se snazime tomu dat hlavu a patu.

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                S "lore" ve WoW jsem to dávno vzdal. S každým dalším datadiskem to úplně překopou a kašlou na fanoušky.

                • Spades

                  Reakce na příspěvek:

                  Tak ja radeji evoluci Lore, protoze kdyz mas mrte uz daneho Lore, tak tezko vymyslis neco noveho zajimaveho, aniz by to slapalo na paty necemu co bylo predtim.

                  Super v tom je Warhammer 40K, tam neresi Canon, protoze kazdy kus Lore je proste jedna baba povidala, jako treba baje a legendy v nasem svete.

                  Takze potom si kazdy muze vymyslet neco zajimaveho a nenici to starsi Lore.

                  • Derp_1337

                    Reakce na příspěvek:

                    To píšeš tak, že to vyznívá, že není jiná možnost než hloupě překopávat Lore a ignorovat, co bylo řečeno/napsáno dřív. Jenže tak to není. Ono to jde i normálně rozšiřovat, aby všechno zapadalo do sebe. Spousta her (a knih) to bez problémů zvládla. To jenom babráci z Blizzardu to nejsou schopni udělat.


                    Příklad her, které dokazují, že lore jde expandovat bez toho aniž by jsi úplně popřel vše, co bylo dřív řečeno. Např. hry ze světa Forgotten Realms (Icewind Dale, Neverwinter Nights, Baldur's Gate, atd.)

                    • Spades

                      Reakce na příspěvek:

                      Ale to castokrat nerozsiruje Lore, ale proste pise nove pribehy v jiz danem Lore.

                      Nerikam, ze to nejde, ale pro me je to zajimavejsi prekopavat, nez mit porad to same dokola ve stejnem svete, protoze uz se nic noveho o tom svete nedozvim. Minimalne co se pravidel sveta tyce.

                      • Derp_1337

                        Reakce na příspěvek:

                        To je nesmysl. Asi jsi moc podobných her nehrál, když si myslíš, že to překopávání historie a pravidel světa je "zajímavější".

                        Jak jsem zmínil ty hry ze světa Forgotten Realms (Icewind Dale, Neverwinter Nights, Baldur's Gate), tak vem na vědomí, že ty hry se drží historie světa a jeho pravidel a přesto se jedná o epická díla a dodnes je někteří hráči označují za nepřekonatelné krále RPG. Navíc to fakt přívádí skvělý zážitek, když z hraní dostáváš pocit, že to vše do sebe zapadá jako kousky puzzle.

                        Prostě když se chce, tak to jde. To jenom Blizzard kašle na návaznost lore.

        • Dreadlord je přímý překlad výrazu Nathrezim, ale jako jinak dobrý pokus si hrát na pseudo znalce. Jo a ehm, najdi si, co znamená být humanoidní...

  • Jack1947

    ZTyjovko Immortals 9 tohle 9... co bude dál Cyberpunk 2077 nakonec 10/10 ? i když já si to umím představit svým sobě vlastním způsobem to může bejt revoluční hra! 😎😍

  • TheGGG

    todle ještě frčí?

  • mementomori

    Nejlepší věc co se muže stát wowkaři je že  dostane perma ban  , mě se to  naštestí povedlo už u konce TBC a tak sem na main postavě  měl jen 380 days /played a vic času mi to nevzalo a začal mi pravý  život,  bohužel sem k wowku přitahnul i kamarada ktery jako většina byl naprosto pohlcen a stále je a  jiny život než v azerothu nezná. wowko je bezesporu nejvetši hra ale sebere vam vše a v realnem světe nic neda , je to heroin mezi hrama kdybych mohl vratit čas tk bych si k 12 narozeninam přal call of duty 2 misto wow. ..

    • Carnage666

      Já si myslim že tvůj kamarád je možná jen narušenej protože i když mě WoW kdysi bavilo tak skončit nebyl vůbec problém.

      • VRFREAK1


        bohužel takovejch narušenejch lidí je několik milionu a závislost na wowku je dost vážná věc  hlavně u dětí kteří stim rostou

        check

        https://www.youtube.com/watch?v=K4W0uHG77Zc

    • tuco

      Rikam tomu 4 dil Matrixu, neb Zpet (ci Navrat?) do Matrixu. Na rozdil od jednicky, ve ctverce jde o to - z ruznych duvodu, napr ekologickych v souvislosti s tzv prelidnenim planety - se do Matrixu dostat. Pravda, nikdo to jeste nezfilmoval protoze kdo by se s tim ztotoznil?, nicmene rekneme utek z jednoho sveta do druheho, v situaci kdy mozku je to vlastne jedno, neni uplna blbost. Ze to nic neda .. nic materialniho to vskutku neda, az na nejaky vyjimky, ale WoWko je podle me popularni ne proto, ze by to byla tak uzasna hra, ale co uzasny ma je cemu rikam social factor, to tam ty lidi drzi, ti vostatni lidi. To su ale off topic, tazke valim. 

      • Jack1947

        Nojo a život je jen počítačová simulace... takže ty změny co zde prožíváme jsou vskutku markantní🙂

  • Ještě že to wow nehraji, to musí být  hrozny žrout času.

    Jinak supr recenze🙋‍♂️

    • J.V.Stalin

      A která hra není žrout času?

      • Ta kterou můžeš dohrát za 20-30h a nemusíš tam strávit 100vky 

        • uher

          To jsou teda hodně tendenční počty. 20-30h je ok, ale víc už je žrout času? WTF?! 😀

          • Slovo tendenci bych ani nepoužil je to celkem jednoduchá úměra , jsem ochoten strávit u hry 20h ale 100h ne , v čem je problém ???

            • uher

              A těch 20h aby to pro tebe nebyla ztráta času máš daných ročně?

              Protože pokud by jsi hrál víc her, tak v nich přece jinak strávíš mnohem víc.

              Nevidím rozdíl v tom, hrát jednu hru 100h, nebo třeba šest 30 hodinových.

              • Reakce na příspěvek:

                Jsme se spastne pochopili. Snažím se tím říct , že 100h hry už proste nejsou pro mě , mě tak dlouhé hry porotě už nebaví, pokud to tedy není masterpeace ala Witcher 3, nebo RDR2. Ale i tam nemam všechny otazníky.....

                Raději hrají 30h hry TLOU, GoW nebo třeba za mě povedený Fallen Order...

        • J.V.Stalin

          A 20-30 hodin není jako ztráta času? 😀


          Jinak podle HLTB se dá Shadowlands dohrát za 18 a půl hodiny.

          • Spades

            Doexpit neni dohrat.

            Minimalne chces projit cely pribeh datadisku a to jde jen na konci datace, kdy jsou odemkle vsechny casti main pribehu a dodatecnych patch zon.

          • Jak pro koho 😉

            • Asharak

              Ano, správně! Jak pro koho se dá Skyrim dohrát za 20 nebo 300 hodin, jak pro koho... jo počkej, dej si CoD SP a máš do oběda hotovo a pocit, že sis zahrál a můžeš, třeba dělat dříví, chytré :O

              • Reakce na příspěvek:

                Správně ,mám i “real life”, koníčky,záliby, povinnosti 😉 

                Ale pochybuji, že někdo jako Ty, kdo nemá ani pochopení pro druhého ,že nepotřebuje strávit půl dne u gamesy  , tohle vůbec bude dávat smysl 😂😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit