Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle ještě někdo hraje ? V době vydání to zkoušel kde kdo .. teď když nakouknu ke kolegům , vidím , že tanky jsou zpět a lodě byla asi chvilková nerozvážnost ... Bez ponorek mne osobně ani nelákají
    • Co bys tam chtel delat s ponorkama? Konvoje tam nejsou.
      • Zeby presne to, co snima muze delat ve Steel ocean? Jenze chapu, WG neco takovyho nezvladaj napsat.
  • Lodě jsou fajn. Dokud nepříjde konkurence s lepší hratelností. Kupříkladu průbojnost s ohledem na ráži a vzdálenost cíle.
    Proč nespojí s touto hrou jejich neúspěšná letadla. Byla by to zase o kus lepší hra. Letadla se chovají hodně nelogicky. Nevidím ani náznak útoku. V intru to vypadá docela solidně. Průlety kolem lodí, protiletadlová palba. Ve výsledku je to jak kdybych koukal na šachy.
    Takže pokud přidá lodě WT tak tato hra také zapadne.
    WoT má štěstí že do toho lidi nasypali a nechce se jim od toho odcházet.
    • Hra je dobra. Problem je ze vyvojari sou hrozni zidaci a pak co me stve ze vydavaj lode ktere by meli vydat pozdeji. Treba moc nechapu proc neni royal navy. Nejou dokonceni nemci. Neni par italskych lodi. Pritom EU cepuje wargaming uplne nejvice. Misto toho aby dal tirpitze bez tech kravin co obyvkle davaj tak vam k tomu nasoli 30dni premium, ty jejich goldy a cenu nasponuji na 1600. Rusove a asie to maj klidne bez za cenu kolem 1000. Ale jim se to vrati ja taky cekam na konkurenci a pak se na ne vyseru kvuli jejich pristupu.
      • co to meles? cena lodi
        azie https://asia.wargaming.net/shop/wows/vehicles/
        EU https://eu.wargaming.net/shop/wows/vehicles/
        US https://na.wargaming.net/shop/wows/vehicles/
        RU https://ru.wargaming.net/shop/wows/vehicles/

        Bitevniky od nemcu prijdou tenhle rok, mas to v tom videu. Dostat se k podkladum k lodim asi trva dyl, nez k americanum a japoncum. Zalezi jak s nima archivy spolupracuji. Taky zalezi, kde se vic historicky bojovalo s lodemi, US vs JPN, proto je to znamejsi, proto byly prvni.

        Jinak, proc jeste WT nevydalo lode? Proc jim to tak trva, kdyz jsou uspesnejsi a hratelnejsi nez WG hry? Proc jim to trva dyl nez WG?
        • No jde videt ze neis co meles ty :)), na vanoce byl tirpitz na eu jen za 1600, 30 dni premium a tusim 6k doublonu. Asia a ru ho meli bez doplnku za nejakych 1000+- . Eu si proste vybrat nemohlo a musel si vzdy koupit ten s premium a doublony ikdyz si treba mel predplatny premia na pulroku a 10k doublonu. Mozna ze uz tedka je akce tak jako ma bejt a je na vyber ale predtim nebyla. A jestli ti nevadi ze si wg se zakazniky vyitra zadek je tva vec nenut to ostatnim. Koneckoncu jde videt jaky mas jednoducy svet kdyz si mi vmetl WT:DD ja WT nehraju a je sem ani nemyslel. Nebo si myslis ze jen WT muze vydat lode tanky a letadla?
    • nesmysly
  • na WOTko se uz pece co ?
    • 5 lidí to ještě jede : )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit