Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty letadla jsou AI rizena zivym hracem.
  • A v těch letadlech budou normálně létat živí hráči?
  • XorxoxTalarius
    No ja vam nevim. V tomhle pripade asi budu rad za vetsi arkadovost (takze Wargaming). Jedine co by mne mohlo presvedcit prejit by bylo ze by meli vic typu lodi, pripadne daleko vic moznosti kustomizace lodi. Jinak nevim proc bych nasledne prechazel pod WT po te co budu mit vytrenovanou Yamato.
  • upřímě, já jsem na tuhle hru byl taky dost zvědavej, viděl jsem dost videí a vypadá to opravdu dost slušně. nicméně dokud nevyjde WT se svou verzí námořních bitev raději se zdržím nějakého hodnocení. protože osobně očekávám totéž co ty.
  • MidnighT91
    Určitě to bude bezva. Dokud s tím nepřijde War Thunder, ti to zas budou mít na úplně jiném levelu...
  • Silent Hunter III s GWX 3.0 doporucuju ! Zatim nejlepsi ponorkovy sim :)
  • je mi vedro a bude hur, asi si sezenu nejakej sim ponorky a odpluju nekam na falklandy, aspon mentální podpora... řeky se stejně už vypařily, Slapy sou prázdný, voda z kohoutku neteče a balená v obchodech došla, takže se loučím a odplouvám
  • Musim rict ze jsem koukal tu a tam na nejaky Gameplaye z World of Warships a fakt to nevypada uplne spatne. Zadnej realismus to teda neni ale to bych urcite u hry od Wargamingu necekal :D
  • Boze.... ten trailer byl hloupej a to sem neverici
  • XorxoxTalarius
    Asi tady budu za heretika (podle toho jak to vetsinou v diskuzich pod hramy od Wargamingu vypada), ale musim rict ze World of Warships se mi libil opravdu hodne a velmi jsem se u nej bavil. Takze jsem z tehle zpravy vic nez potesen a uz se tesim jak budu v japonksych bitevnich lodich potapet vsechny ostatni *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit