Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nenechte se zmást 10 let starými obrázky, v roce 2010 se vylepšil vizuální vzhled pěchoty a před pár týdny byly oznámeny práce na dalším zlepšení grafického vzhledu včetně zvuků.
    http://www.battlegroundeurope.com/index.php/component/content/article/17-development-notes/13751-improving-graphics
    Aktuálně jsou k dispozici nové alpha statistiky verze 2 a o víkendu 11-13.10.2013 bude možné vyzkoušet M1 Garand a Gewehr 43 i na free účtech.
    http://www.battlegroundeurope.com/index.php/component/content/article/15-community-events/13819-semi-auto-rifle-weekend-promotion
  • Do dnešní půlnoci (6.1.2013 CST6CDT) lze získat Premium účet na 30 dni pouze za $5.99 (dalekohled, všechny děla, tanky, bombardéry, stíkačky, dopravní letadla, lodě, čluny plus možnost rozkládání mobil spawnů a vytváření okopů a palpostů). Kdo nechce platit, může využít F2P.
  • Za hodinu a půl začíná "Kill a Rat", ve vzduchu visí roční předplatné v hodnotě 3x $129 pro 3 nejlepší killery vývojářů/provozovatelů Battleground Europe.
  • [url=http://www.battlegroundeurope.cz/]Free To Play AKTIVOVÁN. PVP MMO FPS RTT RTS Simulation RPG World War II Online: Battleground Europe ZDARMA od 9.8.2012[/url]
  • Hledáme lidi pro speciální akci: Hromadný parašutistický výsadek ve WWIIOL. Čtěte a hlaste se zde: http://www.onlinesimulatory.cz/news/parasutisticka-specialka-ve-world-war-ii-online/
  • K desátému výročí nepřetržitého válčení ve WWII ONLINE vývojáři připravili doslova revoluci. Nepřibudou jen nové zbraně, ale s verzí 1.34 okusíme i nové typy zbraní (poloautomatické pušky a minové pole) a k francouzským plážím přirazí americká výsadková plavidla LCVP. Nové zbraně Colt 1911, M1 Garand, M1A1 Thompson, BAR 1918 a Springfield M 1903 nebudou znamenat nic jiného, než novou konkurenci pro britské a francouské jednotky a dalšího protivníka AXIS (nově s Gewehr 43). Vedle klasické dynamické kampaně přibude nový herní mód "Rapid Action" a nové detailní mapy podle satelitních dat, historických map a fotografií. Pohyb jednotek se bude aktualizovat častěji a sníží se datový tok na jednoho viditelného hráče (starý aktualizační systém se odstraní).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit