Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi jsem sám, ale ani já nenašel ,,krásu" světa World Of Wacraft. Mě to hodně zklamalo, místo toho, aby tam byl nějakje pořádnej tahoun hry (příběh), tak tam místo toho ,,rubete" do každé potvory co vidíte, abyste si našmoulili pár zlatých a level. Pak, když už máte ten nejvyšší, teď je to 80, tak chodíte do tzv. raidů a dungů, pro equip, ale záhadně se zde stále nevyskytuje to nejlepší - příběh. Hrál jsem Wacraft 3 a chytlo mě to hrozně moc, příběh byl moc dobrej a hratelnost taky, tak jsem zkusil MP a co se nestalo, taky dobrej a ještě lepší s možností hrát mapy ostatních hráčů, které jsou vcelku dobré. V kouktku duše, jsem se těšil na Warcraft 4, kde bychom dále sledovali osudy Thralla, Jainy, Arthase aj., ale co se nestane, Blizzard vytváří poloviční hru. Jsou tam předmety, úkoly a hráči, ale kde je ten příběh?? Asi se vypařil. Nevím.
    A lidi, na závěr, si spočítejte, kolik Wow vydělává měsíčně, pokud má 13 000 000 hráčů a každej dá 14 Euro, nooo, hodně peněz, za MĚSÍC to dělá 182 000 000 Euro, to je v korunách 4 732 000 000. Vše za měsíc prosím, teď krát 12, za rok to tedy dělá 2 184 000 000 Euro, v korunách to dělá 56 784 000 000. Opravdu ta hra stojí za tolik peněz a času. Já vám to přeju, ale podle mě, dávat více než 300 Kč měsičně za ne zrovna dobrou hru, je blbost. Toť můj názor.
    PS: Od Cataclysm čekejte vyšší lvl, nový 2 příšery a 10 nových předmětů + 2 nové rasy.
    • Počítat snad každý umí. Ten tvůj výpočet není nic nového. To, že 13 milionů lidí ty 3 stovky měsíčně platí asi svědčí o tom, že to zase tak špatná hra nebude.
      • calwin
        platia za to aby sa znovu stretli s komunitou ludí čo tam sú... ale hra samotná ich nebaví... ver mi... *12*
  • A co je komu po mém volném čase, případně po mých penězích? WoW hraju, určitě nějaký čas hrát budu a každýmu po tom může být hov.o. Mimochodem se na Cataclysm těším. Předtím příjde ještě výrazná změna talentů, čímž se čekání ještě opticky zkrátí.
  • Teda to jsou názory... Většinu z nich asi nemá cenu komentovat, protože jsou vyloženě stupidní, ale rád bych se vyjádřil alespoň k tomu "vyhazování peněz." Pokud WoW platíte po měsících, tak stojí 12.99EUR (pokud se nepletu), to je něco málo nad tři stovky. Za tyhle peníze dostanete měsíční přístup do WoW, nebo tři koktejly (a to jsem ještě z levného kraje). Co je tedy opravdu vyhazování peněz? Možná bych mohl utrousit ještě jednu větu ohledně no-life hraní WoW, momentálně máme ve hře 13 bossů, které se vyplatí každý týden zabíjet (ICC+Halion), většina guild to to zvládne za jeden 4h raid, případně za dva 3hodinové.
    • Naprosto souhlasim, ze po cenove strance to tak hrozne zase neni. Za spoustu jine radoby zabavy zaplatite mnohdy mnohem vic a vydrzi to na mnohem kratsi dobu. Je sice pravda, ze 11 milionu aktivnich platicich * 13 EURO je poradna palka na jeden mesic a vyvojari by se mohli snazit o dost vic, ale to je holt tvar obchodu. Oni si to proste muzou dovolit, protoze nabizi neco, za co jsou lide ochotni platit. A kdyz si taky vemete kolik mesicne zaplatite za kvalitni web-hosting a kolik zaplatite tady za "podobnou" sluzbu tak Vam to tak hrozny neprijde. Jen myslim, ze datadisky by uz meli byt v cene mesicni platby. Docela by me zajimalo jak to bude s cata. Dostanu nove mapy ve starych svetech zadarmo i bez cata? Nebo rozdeli servery? To doufam ze ne.
  • WOW stráta času. *3* (Prosím nedávejte že se vám můj coment nelíbí dávejte jen že se líbí)
    • Čeština je očividně také ztráta času, viď?
  • lol.. druid ja rikam ze WoW je zavislacina a ty my tu hovoris co tam mozes robit.. je to uplna kravina a jak hovoris ze po vecerech je lepsi hrat wow tak po vecerech sa chodi ven z dievcatami aby si si aj .. to a ne sedet u wowka prote kktina a nemluv my tu o dungoch a takovych vecech ja to hraval a uz nwebudu . ako vidim ses taky trochu na to spojenej na tu hru
    • Tvá argumentace je vskutku úchvatná. Argument utekl, ale za to nadavat umíš moc hezky. Jako u všeho platí: "Vše s mírou". Ne každý má čas (náladu, apod.) jít každý den za děvčaty, i když by neuškodilo trochu rozvinout co si pod tím vlastně představuješ. Jinak by mne taky zajímalo proč je to taková píčovina. A příště by neuškodilo si alespoň přečíst co píšeš než to odešleš.
      Apropos. pakliže jsi WoW hrával tak jsi taky kokot nebo je to status co z tebe nějak najednou zmizel?
  • Ja myslim ze WoW rozhodne neni takova kravina a ztrata casu jak tu nekteri tvrdi. Jasne levelovaci questy typu zabij, prines x tohodle jsou o nicem, ale projit nektere uchvatne dungeony bez wipu (nebo je vubec projit - Blackrock Dephts) vyzaduje dost taktiky a skupinu fajn lidi. Kdyz si vemu kolik penez dam za kino (nic moc) a kolik dostanu za mesic tehle hry tak jasne vidim viteze. Nic se nesmi prehanet, ale jako zabava po vecerech misto telky a jinych zabavnich prostredku si myslim celkem fajn. Nadruhou stranu dost lidi ve WoW jsou fakt vymastenci s kteryma se neda hrat, ale to mate vsude.
  • povim vam ktomu len par veci po prve WoW je hra iba pre zavislakov ktora zere tolko casu jak .... pi.. zavislacka hra ja som ju hraval pred pol rokom so skoncil radim vam skoncite je to picovina ked to teraz hrate a neprestanete za chvilu skoncite jako KOKOTI/ZAVISLACI na pocitaci... niektory to nehraju tolko ale ajtak je to hra pred kktov a zavislakov . to je vsetko. a to co pisali niektory ze lineage 1 alebo 2 je vetsa zavislacina nez wow neni pravda ale tiez je to hra toho sposobu caute
    • Jak vidím, tak na tobě wowko nechalo následky... :D Ať si každý udělá názor sám. Proč tady radíš a ještě k tomu tak vulgárně?? Pokud člověk není psychicky na dně, tak nemůže mít problém s wowkem normálně žít, což asi tvůj případ nebude.
  • to KARAZAN jenom pro tvojí informaci blizzard udělal pravě jenom 5 lvl navic aby moch dělat vic end game contentu a sam slibuje že ho tam bude nejvíc ze všech datadisku k wow i ze všech datadisku k jinym online hram samozřejmě se uvidí až to bude
  • Už je to tady zase. Recyklované zóny, pár upravených mobů, nesmyslné navýšení lvl atd. Místo přidání kvalitního obsahu pro high hráče, opět jen degradace hry,stupidní levelování a degradace equipu. Levelování má sloužit k seznámení se s postavou a po dosažení max lvl má začít naplno samotná hra, kdy má začít hráč používat vše, co se naučil. Bohužel se levelování stává jedinou zábavou a naplní hry. Dělají z nás jen konzumní hloupé ovce, holt když jim to budete platit a držet hubu, nic se nezmění. Mě je s toho nablití, ještě, že už to nehraju a jsou i jiné možnosti. WoW je opravdu zábava jen pro hloupé stádo.Nic kvalitného a zajímavého, jen levelování a honba za equpipem, který bude další datáčem opět bezcenný. Úžasné. *12*
    • PS: nové lvlování je samozřejmě nesmysl, ale je to jeden z postupů, který blizzard používá, aby začal s "čistým štítem" - opět nastavování nových statistik, gear score, změny ve statech apod. Je to v podstatě nástroj k tomu začít nanovo.
    • Wow je hra pro stádo a je to jen honba za equipem, ale je to sakra hratelná hra pro stádo a sakra akční mmo honba za equipem. Ukaž mi hratelnější mmo kde můžeš instantně skočit do akce a bavit se (pvp). Zkoušel jsem AoC, War, Eve, L2, DDO, LOTRO, ale takovou jízdu jako s dobře naequipenou postavu ve wow pvp jsem nikde nezažil, i když wow stále používá přežité ovládání (autoatk, neinterakci světa, apod.) a nedosahuje takových kvalit jako např. pvp ve WARu, tak hratelností s přehledem válcuje všechny.
    • Chápem. Velkej kluk co s WOW přestal, gratuluju, ale já se na cata těšim :D Ta tvoje konzumace je největší změna ve WOW co kdy byla :D
  • To je teda úpadek. Redaktoři by si po sobě mohli své příspěvky alespoň jednou přečíst. Na tohle se nedá koukat *11*
    A pro prandura - jak již někdo psal, lituji tvé děti až jim budeš vyprávět o svých "kalbách", které ti do života dají zajisté mnohem více než WoW *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit