Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja myslim ze WoW rozhodne neni takova kravina a ztrata casu jak tu nekteri tvrdi. Jasne levelovaci questy typu zabij, prines x tohodle jsou o nicem, ale projit nektere uchvatne dungeony bez wipu (nebo je vubec projit - Blackrock Dephts) vyzaduje dost taktiky a skupinu fajn lidi. Kdyz si vemu kolik penez dam za kino (nic moc) a kolik dostanu za mesic tehle hry tak jasne vidim viteze. Nic se nesmi prehanet, ale jako zabava po vecerech misto telky a jinych zabavnich prostredku si myslim celkem fajn. Nadruhou stranu dost lidi ve WoW jsou fakt vymastenci s kteryma se neda hrat, ale to mate vsude.
  • Teda to jsou názory... Většinu z nich asi nemá cenu komentovat, protože jsou vyloženě stupidní, ale rád bych se vyjádřil alespoň k tomu "vyhazování peněz." Pokud WoW platíte po měsících, tak stojí 12.99EUR (pokud se nepletu), to je něco málo nad tři stovky. Za tyhle peníze dostanete měsíční přístup do WoW, nebo tři koktejly (a to jsem ještě z levného kraje). Co je tedy opravdu vyhazování peněz? Možná bych mohl utrousit ještě jednu větu ohledně no-life hraní WoW, momentálně máme ve hře 13 bossů, které se vyplatí každý týden zabíjet (ICC+Halion), většina guild to to zvládne za jeden 4h raid, případně za dva 3hodinové.
    • Naprosto souhlasim, ze po cenove strance to tak hrozne zase neni. Za spoustu jine radoby zabavy zaplatite mnohdy mnohem vic a vydrzi to na mnohem kratsi dobu. Je sice pravda, ze 11 milionu aktivnich platicich * 13 EURO je poradna palka na jeden mesic a vyvojari by se mohli snazit o dost vic, ale to je holt tvar obchodu. Oni si to proste muzou dovolit, protoze nabizi neco, za co jsou lide ochotni platit. A kdyz si taky vemete kolik mesicne zaplatite za kvalitni web-hosting a kolik zaplatite tady za "podobnou" sluzbu tak Vam to tak hrozny neprijde. Jen myslim, ze datadisky by uz meli byt v cene mesicni platby. Docela by me zajimalo jak to bude s cata. Dostanu nove mapy ve starych svetech zadarmo i bez cata? Nebo rozdeli servery? To doufam ze ne.
  • A co je komu po mém volném čase, případně po mých penězích? WoW hraju, určitě nějaký čas hrát budu a každýmu po tom může být hov.o. Mimochodem se na Cataclysm těším. Předtím příjde ještě výrazná změna talentů, čímž se čekání ještě opticky zkrátí.
  • Jestli tohle píše pravej Prandur tak jsem asi čínskej bůh srandy...
    • Tak nějak. Zvlášť když ve fórech řeší jiné věci. Asi borce nevzali do Black Division a trochu jim to závidí.
  • to KARAZAN jenom pro tvojí informaci blizzard udělal pravě jenom 5 lvl navic aby moch dělat vic end game contentu a sam slibuje že ho tam bude nejvíc ze všech datadisku k wow i ze všech datadisku k jinym online hram samozřejmě se uvidí až to bude
  • Pobavilo.
  • lol.. druid ja rikam ze WoW je zavislacina a ty my tu hovoris co tam mozes robit.. je to uplna kravina a jak hovoris ze po vecerech je lepsi hrat wow tak po vecerech sa chodi ven z dievcatami aby si si aj .. to a ne sedet u wowka prote kktina a nemluv my tu o dungoch a takovych vecech ja to hraval a uz nwebudu . ako vidim ses taky trochu na to spojenej na tu hru
    • Tvá argumentace je vskutku úchvatná. Argument utekl, ale za to nadavat umíš moc hezky. Jako u všeho platí: "Vše s mírou". Ne každý má čas (náladu, apod.) jít každý den za děvčaty, i když by neuškodilo trochu rozvinout co si pod tím vlastně představuješ. Jinak by mne taky zajímalo proč je to taková píčovina. A příště by neuškodilo si alespoň přečíst co píšeš než to odešleš.
      Apropos. pakliže jsi WoW hrával tak jsi taky kokot nebo je to status co z tebe nějak najednou zmizel?
  • ... jak se to slusi a patri" - heh to nema chybu
  • Omg.. Nevim proc to lidi chcou stale hrat.. Kdyt to je nehorazna hovadina *7* i ja na ShitˇThulu jsem stim sekl .. Skoda penez.... Raci si bezte zadivocit nekde na kalbu a delejte si neco do zivota nez sedet u zasrane hovadiny ktera vam nic neda.. Uz vidim jak detem budete vypravet o wowku *7* A jeste za to platte idioti
    • Duuku_cz
      A co mi da litat nekde po zasmradenejch hospodach, kalit a chlastat? *3*
    • a co budes vyprávět dětem ty? jak jsi se opíjel na kalbě? jak jsi zvracel v křoví? *3* omg
    • Pokud už chceš mermo moci imitovat Prandura, nepiš jako negramotný kokot, děkuji *3*
    • V čem je problém? Opustil tě tvůj kluk kvůli WoWku? :)
  • Pravi fandove umi cesky, narozdil od redaktoru..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit