Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začal jsem tuto hru hrát ale za boha nemůžu nastavit v profilu jméno a příjmení. Jen českou vlaječku. Takže místo jména či přezdívky tam mám jen dvě vodorovné čárky. Jak ten problém vyřešit? Díky za rady a nebo jaké máte vy zkušenosti?

• Tak nějak nechápu hodnocení této hry???? nebo co to je... Zkoušel jsem pár minut a pak jsem tento odpad zahodil, jak proboha někdo může něco takového vůbec vypustit? Vždyť to hlavní co má taková hra mít tam není, ano je to fyzikální model ten je bohužel nepřítomen. Už v prvních vteřinách jsem měl divný pocit, jako když auta kloužou na nějakém neviditelném vzduchovém polštáři a samozřejmě replay toto podezření potvrdil. Je to neuvěřitelná ostuda pro PS4, vždyť ta konzole má na víc a je to o to tragičtější že staré WRC na PS2 tento paskvil překonává snad ve všech oblastech ( grafiku neberu tam je to snad samozřejmé, že verze PS4 musí vypadat lépe )
  • chce se mi zvracet... mozna to je tou pizzou.. nebo tim ze tento odpad dostal tak vysoke hodnoceni zde na games.cz a oproti tomu Dirt:Ralye dostalo malo.. opravdu divne a osklive..
  • Jack1947
    Ten kdo nemá rád, RAllye bude v sedmém nebi! *7* *5*
  • Ok, Rallye závody jsou trochu specifické těmi, kdo je hrají... ALE když už vydávají hru v roce 2016, je tolik složité v jedné (v první a té nejdůležitější) mapě :
    - použít více jak 4 modely stromů ?
    - použít více jak 3 hodely 2D nehýbajících se postav podle trati ?
    - použít více jak 3 modely vozů
    - vyrobit halsového komentátora, který nadává "ouch" při každém drcnutí do překážky, ale při rozbití rádia umlkne ? (tak sedí v tom autě s mapou nebo ne ? :D)
    - udělat navigátora, který řekne "bacha horizont" dříve než když se auto vznese do vzdchu ?
    - zapracovat na té úžasné realičnosti tak, že když je poškozené zavěšení jenom na jedné straně auta, tak aby to auto táhlo do boku ?
    ...

a asi bych mohl pokračovat. To už si rovnou můžu vyštrachat deset let starýho Collina a ušetřil jsem ak zbytečně vyhozený peníze, tak příspěvek nemehlům vývojářům, co stále nedokázali dodat nic nového (krom menu).
  • Nové studio jen převzalo vývojařské podlkady od milestonu,protože pracuje na jiném projektu.Jen se smějte.
  • Mezi čistě rally hrama, tak ano - RBR je nejrealističtější v chování auta. DiRT je zase nejautentičtější díky detailní grafice, zvukům, atmosféře a spoustě detailů...
    Pokud ti jde hlavně o chování auta, tak velmi doporučuju mód RallyWorld do rFactoru. Pokud ti nebude vadit jezdit ty tratě sám bez rozpisu, tak si užiješ to nejlepší chování aut vůbec.
    https://www.youtube.com/watch?v=Hbt6C4HyGRM
  • PLuto.petr
    Ano, RBR je pořád nejvíc realistická rally. Ale právě již několikrát zmiňovaný Dirt je první rally hra po dlouhé době, která nedělá ostudu a je rozumným kompromisem mezi zábavností a realističností. Hodně tomu pomáhá i fakt, že tvůrci od early accessu hodně naslouchali připomínkám hráčů a dokázali hru posunout hodně daleko.
  • cumpi3
    jelikoz kdyz uz, tak vlastne porad parim Richard Burns Rally...je to porad nejvic realisticka rally? Od te doby jsem nejak nic nezkousel
  • Milestone dělá právě Sebastien Loeb Rally Evo. Tohle od nich není.
  • to není od jejich dílo *1*
  • Milestone evidentě nechápe co nemá dělat.
  • PLuto.petr
    Oproti tomuhle dílku Dirt skutečně je hardcore. Do opravdu skutečného hardcoru však má i Dirt daleko.
  • Jen to potrvrzuje fakt, jak dnešní hráči zhloupěli... Jakmile výjde automobilová hra, kde je potřeba brzdit, tak už je to hardcore simulátor... Zrovna DiRT, ve kterém vlastně není pořádně žádná fyzika, auto nemá hmotnost, nemá skutečné parametry a nazývat to hardcore simulátorem *7* Za chvíli se asi budou všechny střílečky, ve kterých jde zemřít nazávat hardcore simulátory *7*
  • No, nazvat dirt rally hardcore simulatorem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit