Přejít na výpis diskuzí
Xbox Lite: poslední krok před novou generací?
26.3.2012 | levis
101 příspěvků
-
Vlastním sice PS3, ale nejsem na základě toho xbox hater, ale nejde mi do hlavy proc by nekdo daval tolik penez za xbox, kdyz statisticky se 33% proste rozbije (YLOD nebo jak to je). To znamena ze kazdej treti xbox je zmetek. Me prijde ze by melo i byt zakazano prodavat takle nekvalitni vyrobky, dokud s tim neco neudelaji. Radsi 5 stovek priplatim a koupim PS3, nebo ty penize narvu do upgradu pc, ale kupovat neco kde je sance 1:3 ze do pul roku to nepujde... *8*
-
-
ale jaká je to revize jsem se tam nikde nedočetl. proto nevím, jestli výsledky nějakého pofidérního průzkumu jsou nějak kompetentní.
-
-
Proste je to nekvalitni konzole pro lidi co nemaj na pocitac nebo casual hrace, tečka.
-
-
Nebo pro lidi, kteří si multiplatformní titul raději zahrají na platformě ze které pochází. Nepsal jsi tady, že jsi nezaujatý a že proti xboxu nic nemáš? Nezdá se. Prostě jsi jen další PS3fanboy, který dostal konzolku k vánocům a od té doby nedá na nic jiného dopustit, tečka.
-
-
"Pokud za to můžou jen první revize, to už nevim..." Na tom jsi postavil celou diskuzi, ty zasr@any hov@do! Co takhle si to předem zjistit? Kvůli jednomu pitomci tady ztratilo čas 20 lidí! Ty jsi vážně korunovanej čůr@k!
-
*7* *7* *6*
-
-
Miserius - víš nevěř všemu, co najdeš na wiki, a už vůbec nevěř anketám...
Až najdeš věrohodný zdroj (je jich tu několik), tak tahej informace z něj. Určitě tam najdeš, že staré revize x360 byly hodně poruchové, ale od revize Jasper už tak poruchový není. Mám první Jasper z roku 2009 a nikdy jsem s ním neměl problémy...
Slim je dokonce ještě méně poruchový. -
Jen okecáváš sebe a nic k tématu (tvému trollování) a proto jdu nadšeně běhat po místnosti i když ze mě kolegové radost mít nebudou. Rada na závěr: Až budeš mít zase někdy trollivou, tak si vyber téma u kterého není z prvního příspěvku vidět, že o tom víš houno.
-
Ja se nerad bavim s hlupaky, víš... Informace jsem našel na internetu a Xbox je celosvětově považován za nejméně spolehlivou konzoli. Pokud za to můžou jen první revize, to už nevim ale nic to na tom nemění. Tvoje řeči o tom jak mi někdo něco koupil, už jsou tak ohraný, že je komentovat nechci. Pokud tě to bude bavit, klidně to tu spamuj dál, ja se vyjadřovat nebudu a mužes doma běhat po pokoji jak jsi vyhrál.
-
A najednou neumíš psát? Sám se držím toho, že je mi naprosto jedno na jaké platformě hraji a proto bych ti psal i v případě, že by jsi lhal o ps3, pc, wii atd. Jen nemám rád, když si lidi tahají informace z pr.... což jak ti již bylo prokázáno jsi aplikoval. Nějaké vyjádření? Nebo jen potichu vycouváš jako většina neúspěšných tro(t)llů?
-
-
-
-
-
to je blbost, v mem okoli znam velkou spoustu lidi co maji xboxy, dokonce nekteri i ty uplne prvni verze, a nikomu se nepokazil, staci nebyt retardovany i...t a nestrkat xbox do ruznych policek, nebo skrinek, kde se potom sam upece ... to je tak asi cele tajemstvi
-
Pisu jen to co nekde ctu.
http://www.eurogamer.cz/articles/poruchovost-xboxu-360-se-ustalila
http://cs.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
Je mozny ze cely vase mesto ma nerozbitny xboxi, ale ja mam zase kamarada co ma brachu a ten ma kamarady a proste z 7 lidi ma po roce a pul ten stejny xbox jen jeden... A odpustte si ty tvrdacky reci, hrdinove -
-
"nerozbitny xboxi" --- Nauč se česky, ty negramote, jestli chceš, aby tvé názory bral kdokoliv vážně.
-
Ty kaštane, podívej se na datum toho článku. Fakt, že dřív byl Xbox poruchový a to dost je prostě fakt, ale dnes tomu tak není, tak se tady neoháněj s "1ze3"
-
"Z ankety mezi pěti tisíci čtenáři..."
Nojo! A jsme doma. Z těch 54% je 30% xbox haterů 5% lidí co si ho rozbili samy a 10% blbců jak ty *1*
EDIT:
"Poruchovost konzolí přesáhla dokonce hranici 33% a Xbox 360 se tak stal nejporuchovějším přístrojem v historii herních konzolí..."
Ano RROD s XBOXem a MS dost zamával. Někde byl zřízen servis který bezplatně vyzvedl opravil a vrátil xbox. Ale to o poruchovosti dnes už více než neplatí. -
-
Xbox nemam a ani proti nemu nic nemam, nevim podle ceho soudis ze jsem blbec. Radsi se uklidni ty smažko
-
-
-
Tady nám zase někdo pěkně kecá. V roce 2009 činilo procento všech rozbitých boxů 12. Dnes, kdy je na trhu vylepšená Elite verze, to bude tak 6 nebo míň.
-
-
můžeš dát nějakej odkaz na tu statistiku? Viděl jsem dost průzkumů, z kterých vždy vyplynulo, že xbox360 je hodně poruchová konzole a dost pochybuju, že by se v současnosti pohybovali okolo 10%
-
Naprosto nesmyslný údaje, všechny... *1* *1*
-
-
"On August 28, 2009, SquareTrade published a report saying that "early indications point to the RROD problem abating in 2009", projecting that 1-year failure rates with the release of the Jasper chipsets might be below 4%, with actual fail rates for RROD problems at slightly above 1% in Q109, and total failure rates for all hardware problems at about 12%." A už k tomu nic nepiš, prosím.
-
Se mrkni na wikipedii, ignorante *7*
-
-
Mrknu
http://cs.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
Mrknul jsi se taky? Uvádí 33% *7* -
-
Odkazy na články 5 let starý *7*
-
A hlavně to tu nezapomeň proklikat do červena, to tvý statistiky vycucaný z prstu určitě podpoří.
-
-
Anglickou ovšem *7*
-
-
Já mám xbox přes dva roky, několikrát jsem ho rozložil a složil (mám rád elektrotechniku) a nic mu není. A v okolí nemám nikoho komu by se rozbil. A PROBOHA KDE SI VZAL ŽE JE KAŽDÝ TŘETÍ ROZBITÝ. Doufám že to není důsledek užívání tvrdých drog!?
-
-
-
mám kamaráda, který má kamaráda, který má kamaráda, který má bratrance, který má tátu, který má kamaráda a všichni tihle lidé mají neporouchaný xbox. i já mám neporouchaný xbox. nevím, jak jsi k tomuto poměru přišel, ale je to fejk. slimy a jaspery poruchové nejsou - tedy jsou, ale asi jako každé jiné spotřební zboží. taky nejsem sony-hater a nechci flame, ale sakra nepiš lži.
-
-
= 1 rozbitej box z 10 před 3 lety, dnes tak 1 z 20. Každej třetí je výplod jeho ujeté fantazie.
-
-
-
Tady se clovek jen chce vyjadrit k tematu, bez zaujatosti k tomu či onomu a ihned se na něj vrhne banda trotlů co celý den jen sedí u počítače a hlídaj diskuze...
-
-
Mimochodem, ono je hromsky vtipné, že zrovna tebou zmiňovaný YLOD je porucha playstationů, nikoliv xboxu :D
-
Ja te chapu, je to strasny jak se na cloveka vrhnou, kdyz pise vymysleny udaje.
-
Kdybys byl aspoň v obraze, jenže ty tu akorát plevelíš diskuzi 5 let starejma informacema, který už dávno neplatí. Prober se.
-
lól, miserius fňuk... :D
-
Někteří trotlové sedí např. v práci a nesmíš se divit, když tady jednoduše lžeš a ještě tomu sám věříš.
-
-
Vyhoda je nizka cena a nizka spotreba. Nevyhodou asi bude, ze hlavni obsah, placene filmy, nebudou k dispozici ve vychodnim regionu. V americe by se to ale mohlo stat prodavanejsi nez nastupce xboxu, zvlast jestli k tomu bude kinect = gesty a hlasem ovladane levne multimedialni centrum a jako bonus levne (potencialne tedy inovativni) casual hry, ktere ted ekonomicky leti.
-
Miserius, ty si proste...
http://www.thescienceofdating.com/wp-content/uploads/2011/11/gay-genetic.jpg
Len dúfam, že nemáš viac ako 10 rokov, inak by to bolo smutné... -
-
*1* Ano, protoze verim, ze je Xbox nespolehlivy, jsem Gay, supr logika mladej
-
-
Serte na ty bedýnky, jenom vás to omezuje a dělají z vás idioty.
-
-
já bych PC takle striktně neodsuzoval..
-
trolololololololololo
-
-
Miserius: Tak takovehle podivne jednani se nevidi kazdy den,neda mi to abych si troskou do mlyna nepridal, naprosto nesouhlasim, Ja jsem si uz pred par lety RRODEM prosel, protoze nebyla moznost hrani z hardu,takze se to i da chapat (navic sem ho kupoval z hrejte.cz arcade verzi uz jetou,nebyla nikde tehdy zpiratena,Novy xbox mam po reklamaci asi 3roky
a zatim se mi nikdy nic podobneho musim zaklepat nestalo,PS3 neverim ano je tam plno zajimavych her ale zato,ma i sve nevyhody, a ano nemam penize abych mohl mit i ps3, mozna casem,mam PC a Xbox360 ktery sem si okamzite zamiloval hlavne ovladac ktery stvorily sami hraci,predtim sem mnel PS2 stale mam takze jsem defacto na konzolich vyrostl protoze v roce 1999 sem tehdy ujizdel na Gameboy Color tam paril Maria takze uz odmala mam nejakou tu naklonost k tem konzolim,to nepopiram, nikomu neradim at ma Xbox nebo nema,ja jsem hrac telem i dusi, tudiz bych se bez xboxu asi zblaaznil nudou.
Ty exkluzivni hry bych si na pc nikdy nezahral atp...tot muj nazor do davu. -
-
Az ted sem si vsiml ze lze reagovat nu coz no...stalo se...
-
-
Heh, tady se to zase rozjelo.
Osobně v zásadě soulasím s tím, co napsal "Net".
Snad jen exkluzivky má PS3 podle mě lepší. Má jich totiž větší výběr. Na Xku je mainstreamová exkluzivka tak už jen Halo, Gears a Forza... ale je fakt, že multiplatky jsou zpravidla lepší na Xku. Ale zase na Xku musíš platit za multiplayer. No, všechno má svoje pro a proti, každej se snad umí najít solidní info a posoudit sám. -
-
já třeba osobně radši zaplatím za službu která funguje na 100% nez mit sic zadarmo sluzbu, ktera neni zas az tak stabilni a spolehliva...a propo, 60kc mesicne nikoho nevytrhne
-
-
A kdy má PSN výpadky? Každou středu? Pondělí 9:00-18:00?
Jeden delší výpadek je ojedinelý případ, který se mohl stát i Microsoftu a nemůžeš z něj činit dlouhodobé závěry.
Když chceš, tak si plať, ale fakt, že PSN jednou spadlo k tomu není legitimní důvod.
A když už jsme u toho... 0Kč měsíčne taky ne. -
-
mluvím o tom že PSN co sem slyšel od kamarádů si čas od času rádo laguje, což sem u XBL nikdy nevidel.
-
-
Ja slysel, ze skrz xlive se ti muzou do konzole dostat ufoni. A neb never informacim jedna pani povidala a nevydavej je zapravdu. Ja mam pripojeni ADSL od O2 a nemam s PSN zdarma sebemensi problem.
-
Hmm, tak to tey nevím. Znám pár lidí, co má PS3 a nikdy si nestěžovali.
-
-
-
-
-
poslední pořádná konzole byla PS2... ( hlavně co se týče her ) škoda že už mi nefunguje...
-
-
ps2 byla a je kult, ale pouzivas silna slova, ktera nemaji moc pevny zaklad, Ano na ps2 byly supr hry, ale to jsou na x360 a ps3 taky, ne li lepsi, nehlede nato ze ps3 melo zpetnou kompatibilitu a kdyz uz nove modely toto nemaj tak vychází remaky nej ps2 titulu, takze to cos napsal je dosti pasé
-
-
silná slova ? poslední pořádná není vůbec silný výraz a vůbec neznamená že nové konzole jsou špatné. Jenom říkám, že v celkovém kontextu byla PS2 ve své době lepší konzole než je PS3 ve své době. PS: je to jako porovnávat hry z dob 486-ky a nyní. Ano, dnes jsou také kvalitní hry, ale dříve to byly HRY!
-
-
-
Jsem věrný PS už jejího stvoření , vlastnil jsem jak PSx 1 , tak i 2 a v současné době PS 3 ... NA PC hraju velmi málo , konzole mi vyhovuje daleko víc na zábavu .. Proti Xboxu nic nemám , ale jakmile bude PS 4 , jdu jasně zase do ní :P *15*
-
-
Dobré vědět! *15*
-