Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xMort
    PayPal účty jsou kastované. Obchodník si v nastavení může nastavit seznam zemí se kterými chce dělat obchody a dotyčný, který chce platit musí mít ověřenou adresu v oné zemi (přes banku), tj. obejít se to skoro nedá. Ale tak naděje umírá poslední. Stále doufám, že to půjde.
  • Oh, huráá!!!!

    Počkat.. ČR není v podpoře.
  • RakeW
    PayPal je fajn, ale vzhledem k tomu, že jsou body levnější od třetích stran (kterým samozřejmě člověk platí PayPalem už dávno), tak mě to stejně asi nedonutí platit přímo. Pokud navíc bude přítomno regionální omezení, tak je to vlastně stejně fuk.

    Mimochodem, osobně furt používám UK účet, spíš z lenosti, než z nějakého pádného důvodu. Jsou mezi UK a CZ účty nějaké rozdíly? Tedy bez ohledu na hraní MP, Gold nemám.

    EDIT: Teď mě napadá, že bez CZ účtu vlastně nemůžu nakupovat Games on Demand, co? Jenže to taky není zrovna nejvýhodnější služba. I když to může být pohodlné, to je fakt.
    • CZ učet si rozhodně nepořizuj, na offline hraní to sice mít žádný vliv nebude, ale je u něj minimální podpora. Obsahuje sotva polovinu obsahu oproti jiným. Zejmena když si koupíš nějakou hru a jsou k ní redeem kody na dlc apod. tak u cz uctu se ti může stát (a mě se to stalo třeba u Bioshocku 2), že ti nepůjde použít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit