Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul_cz
    "Připomeňme, že Microsoft už se hráčům na PC pokusil vyjít vstříc v roce 2007, kdy rozjel službu Games for Windows Live"

Levis vtipálek.
  • Podobné věci nemají v operačním systému co pohledávat! Mají byt k dipozici jen jako volitelná nadstavba. Microsoft už dříve čelil kritice a soudním sporům za to, že neoddělitelnou součástí operačního systému byly aplikace, jako třeba browser. Nyní Microsoft stupňuje svoji aroganci a stejným způsobem všem vnucuje také online služby.
    • Kdyz MS za tech cca 15 let nepochopil ulohu operacniho systemu. To se vi uz davno :)
    • MishKonn
      True...zrovna teď jsem si říkal, že hráč si chce čas od času tyhle kraviny (jako např. celý interface Windows 8 - viz. http://youtu.be/MbpA4ZenJiI?hd=1) vypnout (nebo je vůbec nepoužívá, ale já zrovna na takový hovadiny jsem), aby nasměroval co možná nejvíc výkonu do hry / jakékoliv jiné aplikace, a tady (video) už je desktop jen jako subaplikace? Co teprv v ní běžící hra? Hmm, nevim nevim.
  • doufám že to pořeší naposledy když se mi snažil microsoft zavděčit tak jsem nikdy nespustil multiplayer gtaIV a coop Resident evilu5
    • meto casto vyhazovalo ze hry u gta4, a windows live nepodporuje ČR
      • Kdybych vedel, ze gta4 potrebuje windows live, nekoupil bych si to ani ve sleve. Rozchazel sem to snad dve hodiny se vsemi updaty a hru sem zacinal asi 5x nez me to konecne sejvlo. No, poucil jsem se, i na steamu si clovek musi davat bacha co to ma za "ochranu".
        • Divný, mě GTA4 i Fable 3 fungují a vždy fungovaly bez jakýchkoliv problémů. Navíc na GTA4 se dá GFWL obejít.
  • haha, nedávno jsem reinstaloval systém a poctivě si z dokumentů zálohoval všechny savy her, abych je mohl přenést. Žel, všechny hry s livem nejely, páč člověk musí mít zálohovaný i ten. Potěšilo mě to.
  • PsychoCZ
    Ten microsoft poslední dobou přichází s vážně hloupými nápady. Nejdřív vývojářům her "vyhrožuje" že jejich DLC budou jako první na Xboxu a až po měsíci se mohou objevit jinde, jinak jim ho nevydají. A teď se nám zase chtějí tímto způsobem zavrtat do PC... Kdyby to byla nějaká volně instalovatelná aplikace tak by mi to nevadilo... sem tam bych si tu xbox hru zahrál. Ale tohle? Ne! Bože, bože kde sou ty časy starých zlatých XP že? *4*
    • PsychoCZ
      Ah.. oprava: Microsoft poslední dobou nepřichází s hloupými nápady, ale s velmi provokativními nápady, nejen vůči hráčům.
  • Zmršené byli Visty, 7 je docela dobrý systém. snad 8 nedopadnou jak visty.
    • No dobře ale Vista byly trochu jiná liga.
  • A proč se tedy služba jmenuje XBOX LIVE když bude i pro PC ? Tohle jsou šachy tyvole :)
    • Aby mohli nacpat GFWL do Win8 pod jiným názvem jakože "new feature"
  • dyt win 8 nemusime mit ne? :D
  • Takže Win 8 budou taky dostupné v jen asi 30 zemích světa jako Xbox Live?
  • boze at vrati do prodeje zase XP

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit