Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wyder
    Mám Xbox a jsem s ním veskrze spokojenej, ale asi koupím PS3, důvody jsou dva: Metal Gear Solid 4 a Uncharted... :)

    Jinak si myslím, že je Xbox 360 skvělá konzole.
  • Souhlasím s Váma.Xkovej pad je boží,měl sem xko v začátcíchˇpak ps3 až do teď. Ale ten pad z xka bych bral hned.
  • Já mám xBox i PS3 a 99% času trávím na xku. Proč? Protože tam mám víc přátel, se kterými hravám a osobně se znám. Exkluzivity, placený / zdarma multiplayer, ergonomika ovladače, politika Sony / Microsoftu, prohlížeč, Move x Kinect - to jsou všechno vedlejší lojoviny, když člověk postrádá své obvyklé "bratry ve zbrani". U mně neexistuje nic takového, jako "tahle konzole je lepší téhle".
  • Pod to bych se podepsal... Kdyz jsem se pred 3/4 rokem rozhodoval co si vzit....bylo to tezke. Ke komplu jsem vzdy pouzival Xboxacky ovladac > je proste bozi. ...nakonec jsem stejnak zvolil PS3. ...u me zasadne rozhodli ty exclusivni tituly > jakozto milovnik postapo sem natesenej na Last Of Us. Jinak me prvni kroky vedli ke koupi Metal Gear Solid 4, Heavy Rain, Uncharted 2+3, God of War 3... Multiplayer me nezajima a byt tyhle tituly na Xku jdu do nej.
    Jako plus fakt ze jsem filmofil a bluray byla jasny volba...
  • Jsem PS3kař, Xbox jsem měl chvíli a jediná dvě pozitiva jsou ovladač (fakt suprový) a snadnější možnost hacknutí :D.
    PS3 vyhrálo hlavně na exkluzivity a neplacený multiplayer (styď se, Microsofte).

    Hlavně v exkluzivitách vidím problém. Absolutní nedostatek.
    • taky se musis divat na framerate musis uznat ze u nejakych her je ma PSko strasne, pritom u xboxu to jede o hodne lip jak na PS3, mam oboje takze vim o cem mluvim :-D
    • Veskoslav
      No kromě Killzone mě nějak moc hry na PS3 nenadchly a ten pohybový ovladač taky žádná sláva. Navíc mi přijde, že Halo, GoW atd. jsou mnohem lepší tituly.
      • GoW je PS excluzivita.
        • nemyslel God of War, ale Gears of War
    • Pro mě jsou právě tato dvě zmíněná pozitiva naprosto zásadní, a proto zůstávám u Xboxu. I když po očku vám nějaký ten Heavy Rain, Demon Souls a Uncharted potají závidím... *3*
    • GTA V nie je dost exkluzivne ?
      • dany_x360
        bože bože *7* tys asi moc nepochopil smysl přispěvku když sem pereš GTA V.. exkluzivity.. to je to co má PS3 a xbox zase ne... například PS3- uncharter, gran turismo, killzone XBOX-halo, gears of war, forza.. tak nevím proč píšeš GTA V když vyjde na obě konzole ;)
    • PS3 potřebují exkluzivity, protože multiplatformní hry se tam nikdy neprodají tím pádem z toho Sony má málo peněz. Xbox nepotřebuje mít obrovské množství exkluzivit, jelikož se ostatní multiplatformní hry lépe na xku prodají.
      • to je blbost,kdyz ma nekdo jen ps3 tak si samozdrejme zahraje i neexkluzivni hry.duvod proc se proda vic kusu na xboxu je za prve ten ze je vic prodanych kusu xboxu nez ps3 a druhe ze exkluzivity proste tahnou vic nez neexkluzivity,staci se podivat jak se prodava halo,ci gow maji po 5 milionech a vetsina neexkluzivnich her proda treba milion na 1 platformu a ps3 ma proste vic exkluzivit nez xbox tudis se vic prodavaji na ukor multiplatformnich.
  • wow z a 10 let svoji existence to oslavi fakt tvrdou kinetackou hrou? ...
    vzdycky jsem byl na strane MS, ale posledni dobou uz je opravdu moc okate videt jak se z xka snazi vytriskat kazdej petnik.. s argumenty ze si to nemusim platit na me nechodte, protoze bez golda mi nejede 3/4 veci, ktere v xku mam a muzu hrat singl a stahovat demicka.. ani na stupidni prohlizec nebo fb se pres to podivat nemuzu .. *13*
    taky jeden z duvodu proc sel xbox z baraku, u pska mam aspon za psn+ par her mesicne zdarma.. a kdyz nechci platit muzu se na nem aspon podivat na net (psko nevlastnim...) ale prijde mi jako lepsi volba v soucasnou chvili z tech 2 hernich veci co jsou na trhu
    • irdzi
      Jj máš pravdu, že je to výsměch. Především mě dostává, že ani blbej Explorer nefunguje bez goldu ... to, že dají kinect-only-mini hru zdarma chápu tak, že se moc neprodává a takhle se aspoň můžou poplácat po zádech, že dali něco zdarma:)
  • Odulin
    Ježíš a já minulej tejden koupil Wrackateer.:) No každopádně letí to. Já se teda přidal až s 360tkou...za éry původního Xboxu jsem byl u soňáků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit