Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně ať v té nextgen hře nejsou moc složitý otázky, aby to dokázala ta krabice s tím 8 min nebo kolika hyperrychlými jádry spočítat *1*
    • Jack1947
      Kdyz uz je architektura temer totozna s PC tak si na zadna "HYperturborychlatraderjadra" nehrajeme. *3*
      • Opět netušíš o čem mluvíš, hlavně že opět plácáš a pořád dokola. Žiješ hrozně zaslepeně.
        • Spíš jednoduše. On je celej takovej jednoduchej *7*
        • Jack1947
          Zaslepene ? Jak... ja nepopiram ze vykon konzoly , neni opet srovnatelny s pc. Jen myslim architekturu a ta je vicenez podobna.
  • jenze v dnesni dobe to bude spis nez vedomostni soutez, soutez o to kdo to dokaze na ty wiki najit driv *1*
  • Pete.palis
    Nerdi, zvedněte svoje líný zadky! *16*
  • Cus borci. Chtel bych poprosit o tipy na nejake dobre hry pro kinect (x360) jehoz jsem cerstvym majitelem. Pro moji neco dobreho na cviceni a pro oba neco kde se da dobre blbnout ve dvou. Dikes
    • Jo znám jmenuje se "Zvedni assa běž ven na čerstvý vzduch".
      • Az tak retardovany snad nejsi....
        • Já ne, ale ty brzo budeš, pokud budeš vymýšlet takové nesmysly. A ještě do toho taháš přítelkyni, doufám, že aspoň děti ne, neb z nich budou chudáci co v reálném životě neumí kopnout do balonu, udělat kotoul, stojku nebo se rozběhnout.
          • Nechapu proc na to vubec reagujes. Ses na hernim foru. To se tu mam ptat, kam si mam jit zabehat? Bud tak laskavy a uz mi nezasirej vlakno, at nemusim cist reakce normalnich lidi az na konci stranky. Zaloz si blog a tam si moralizuj dokud nezdechnes.
            • Nebuď sprostý na babičku ! nebo ti nařežu (a bude tě to bolet, ne jako když hraješ Mortal Kombat)
  • Zayl
    Co takhle aby se Xbox One dočkal nějakých dobrých her? Pomalu na čase.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit