Přejít na výpis diskuzí
Xbox One dostal s updatem nové rozsáhlé sociální a TV funkce
12.8.2014 | Adam Homola
30 příspěvků
-
Budou tak dlouho přidávat funkce, až z toho jednoho dne bude PC.
-
-
No tak ono už to je PC teď ... jen má jiný OS a standardizované složení.
-
-
To jsi četl na dementt dementt webu? Jelikož konzole je konzole. Je jedno jaké to má složení, jelikož to nemá co dělat s hw...
-
-
No říkám, že to má jiný SW ... a to její složení je to nejdůležitější. Ten jednotný HW přináší veškeré výhody, které konzole má. Pokud vemu normální PC a postavím jednu sestavu a začnu na tu jednu sestavu dělat hry, tak dostanu to samé co dokáže dnešní konzole ... protože budu moct hru udělat tak aby jela na té jedné sestavě na 100% ... a to je dnešní konzole.
Tím pádem, konzole je dnes PC, které má jiný SW + jednotné složení. Něco jako dnešní apple stroje, které používají normální HW.
Nebo co vlastně dělá konzoli konzolí? Je to něco víc, než její jednotné HW složení a SW ušité na míru tomu hw? -
Smiř se s tim. Proste standardizovana herni masinka (=pocitac).
-
-
-
-
Herní konzole a přidávají šašiny pro televizi...
-
-
To sou klauni!
-
však VHS design dává tušit, že o hry už tolik nejde *3*
-
Murica.
-
-
by me zajimalo,jestli ty socialni funkce provazani s youtube,twitch,twitter,facebook a dalsi khokhotiny nekdo skutecne pouziva...nikde jsem nic z toho nepouzil a ani nepouziju
-
-
Proto jsem rád že mám asi jednu z posledních 3D TV která nemá Smart funkce. Používám ji jako monitor a opravdu nepotřebuju mít v televizi Fejsbuk, youtub a ostatni kraviny a ovladat to pomoci ovladače jak idijot :D
-
-
No vidis to, ja moji tv shanel presne naopak. Smart tv bez 3D. Bohuzel bez 3D sem zadnou nenasel *10*
-
Hlavně že máš 3D a používáš to ještě k tomu jako monitor:D
-
-
-
Kristova noho, to je to na co určitě všichni čekají. Mrkvosoftu fakt už není pomoci... *7* *7* *7*
-
cim vice socialnich disfunkci na hernich konzolich tim lepe ! *14* gimme more *1*
-
Chcem sa opytat ci xbox one mi prehra film s usb kluca ? Popripadeps4 ? Dik
-
K čemu proboha? Já myslel, že je to primárně na hry a ne tyhle asociální píkoviny
-
Jo neni nad starý Dosový časy. Doma pořádně zapařit Stonekeep a když už to člověku lezlo na mozek tak se jít ven vyběhat na fotbal s kámošema. Mělo to své výhody, když ještě tyto virtuální socializace neexistovaly. Ale zas bych tu nemohl napsat co si myslím.
-
-
jo roky 1985-87 to byl teprve herní boom.to ž je ale pryč a nic podobného už se opakovat nebude... *9*
-
-
už jsem jich v práci ozkoušel cca 10 kousku....a vždy problém z kinectem.jinak mašinka užasná
-
-
Bodejd by nebyla uzasna, dyt je to Xbox ;)
-
-
No muj první xbox vydržel do konce zárkuky,druhej rok po záruce,xbox 360 měsic po záruce.Play 1 12let,Play2 5 let,play 3 ani do konce záruky,Wii do záruky,Sega master 10 let, počítače měním každy tři roky tam to nehlídám.
-
-
-
Aww Yiss more modrfecking sošl fankšns end tívý