Přejít na výpis diskuzí
Xbox One počítá s přirozenou implementací reklamy
4.7.2013 | Ladislav Loukota
79 příspěvků
-
Já kupuju to co mi chutná nebo líbí,ne podle toho na co vidím reklamu......reklama na mě má spíš opačnej efekt.....
-
-
Já se klidně přiznám, pokud je reklama hodně dobrá a nějakým způsobem mě pobaví, klidně se jí ovlivnit nechám; problém je v tom, že takové jsou převážně zahraniční a koukatelné pouze na internetu *4*
Už dlouho jsem neviděla dobrou českou reklamu. Hemží se to tu samými smíšky, kteří vyvolávají akutní nutkání okamžitě přepnout program, dobrými mámami a spoty na životní pojištění, které stojí pouze a jenom na principu vydírání, a v neposlední řadě reklamami na vložky, za které je záhodno scénáristy rovnou střílet. -
To jsem si dlouhou dobu taky myslel, ale pak jsem si uvědomil, že když si mám vybrat ze dvou např. čokolád a jednu znám (protože jsem ji kdysi viděl v reklamě) a nějakou neznámou, tak sáhnu po tom, co znám.
Jsou dva efekty reklamy. Jeden je zřejmý a okamžitý (např. odmítání reklamou tlačených produktů) a pak podvědomý skrytý (jako např. dojem známosti, kvality...). Čím taková věc mimo zájem člověka, tím je ten druhý efekt silnější. (Např. v elektronice se tu většina z nás vyzná a máme informace z různých zdrojů, takže jsme proti reklamě docela imunní. Ale zkuste si vybavit nějaký produkt mimo váš zájem a je dost velká pravděpodobnost, že si vzpomenete na něco, co znáte vlastně z reklamy...)
-
-
To bude srandy, až těsně před závěrečným soubojem (jméno hry si doplňte podle svých preferencí) vyskočí reklama na Vašuta a jeho Prostenal, nebo tampóny OB. *15*
-
Double post, prosím redakci o smazání. Dík *3*
-
Je pravděpodobné, že nějakou formu reklamy zahrne do svého hubu i PS4, nicméně tohle není zrovna článek, který by pomohl přesvědčit uživatele ke koupi nového XB1 a přesně takové teď Microsoft potřebuje nejvíc, protože ani jejich otočka o 180 je rozhodně nespasila. Jen je podržela před pádem do propasti.
-
Tenhle krám si může koupit fakt jen hlupák. Je mi hrozně líto Remedy že se paktují zrovna s Mikrosoftem, ale je to jejich vlastní chyba.
-
TO neni konzole ale terminál projektu prism. *1*
-
teraz je otazka či to bude mat PS4 tiez
-
"Reklama na Xboxu je součástí celého zážitku, nestojí mimo něj."
To je tak uhozený, že už nevím, jestli se smát či brečet. -
Integrovaný reklamy? Výborně, poslední pádnej argument proč radši koupit novej Playstation 4 a ne X-BOX 1 je tu.
Teď už zbývá jen otázka jestli se Steam-BOX náhodou nevytasí s něčím lepším než Sony. -
Paráda, chce to ešte viac, ešte vtieravejšej reklamy. "Native ads" my ass.