Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Hele, na druhou stranu, kdyby byli rodiče už při nákupu donuceni naťukat heslo, tak by ta konzole mohla ty mladší ve standartním režimu poslat včas spát, nebo jim přes den po 3 hodkách říct "tak kamaráde, je čas se učit, nebo se jít na hodku proběhnout ven s kamarádama. Pepovi odvedle jsem to taky na hodku pauznul, tak vemte mičudu a hurá ven"
    ... "vítám, paní domu, tak vy jste si přišla zahrát? ...chm chm... mám tady jednu výbornou pohybovou hru ...chm chm...
  • Hanzales
    To jestli tohleto lidi budete podporovat (jakože já to asi hold tak někdy za rok a půl "podpořím", až vyjde slim verze a k tomu forzu5 za nějaký slušnější peníz), tak to jednoho dne dojde tak daleko, že si zapomenete předplatit hajzl a bude fungovat jenom jedna mušlička a to ještě jen v demo režimu. Tež kůkám jak jsem vtipkoval s tím omezeným počtem diváků, oni si to fakt patentovali :D A když jsem viděl dávno patent sony na lokalizaci ovladače (svetýlko a zvuk) a je to tu, věřím že ani Microsoft si to nepatentoval jen tak. Já už jsem jen zvědav, jak nový xBox ovládne Ameriku. Tady v evropě mu nedávám moc velké naděje. Uvidíme po E3, ale i tak by mi ten nový Xbox musel zkušeně vysát hadici, abych nad ním na úkor nové PS4 začal uvažovat. Prozatím mám z teho Xboxe pocit, že si nad tím chrochtne akorát tak vlastní vinou "plnoštíhlý" týpek nonstop rozvalený v gauči, ozářený 55 LCD, v ruce limču a už se těší, jak si z toho gauče objená i pizzu a při sledování superballu si pokynem ruky callne kamarádovi odvedle, jak se má a jestli se jde "přidat do party" :)
  • dneska si mosim s mojůl pustit trposa :D
  • jej a vyhuli mi taky péro? *2*
  • Whoossain
    To, že je taková situace, ještě neznamená, že to nikomu nevadí. Problém je, že pokud člověk chce fungovat v dnešní době, tak se některejm věcem prostě nevyhne. Googlu, mailu a dalším. Dneska téměř neseženeš mobil bez kamery a mikrofon se nechá použít k odposlouchávání i když je mobil vypnutej. Já tvrdim, že to neni správný a ve vlastnim zájmu se snažim rizika minimalizovat. Na veřejně přístupný fóra a weby nikdy neuvádim svoje jméno ani jiný údaje, snažim se mít pod kontrolou techniku, kterou používám. Kdybych si měl domů donést nějakýho hranatýho šmíráka, tak bych musel být blázen. O žádný pohybový ovládání her ani ničeho jinýho nestojim a je pro mě nepřijatelný, aby něco sledovalo nepřetržitě můj byt a jakkoliv to se mnou komunikovalo, pokud k tomu zařízení sám nedám příkaz.
  • Ahá, takže ty jsi na vafle! :D
  • Tak to jsme na tom stejně
  • Mas zvlastni logiku. Vidis ze clovek napise Xbox kamera mi vadi a usuzujes z toho ze kamera venku mu nevadi, nebo ze (jak sam pises) reklama dle obsahu mailu mu nevadi. To cucas z prstu? Nebo jak vis ze ten samej clovek nepise na xyz forum ze mu ty kamery a cteni mailu vadi? Takze bud muzes placat nesmysly nebo tu otazku polozit znova a lip.
  • My nechcem zadnej toast! ani muffinu, kolacky, zadny zemle, bryosky bagety ani buchty zadny veky ani loupaky a palacinky, bramborovy placky, zadny teply jidase a uz vubec ne zadny pitomy livance !!! xD
  • Ale spousty lidi ma tablety, smart phony, notebooky se zabudovanou kamerou, smart tv... Teda v dnesni dobe maji tyto ruzne veci vetsina lidi.

A co treba takovy google? Android, ktery snad kontroluje uplne vse... Gmail, kde ti vyjizdi reklama i podle obsahu emailu... A zjevne to nikomu nevadi, na xboxu to je ale big brother, vecne sledujici kamera, ktera bude odhalovat teroristicke utoky...
  • Whoossain
    Mě celkem vyhovovala doba, kdy člověk dával příkazy technice. Opačně mi to moc nevyhovuje...
  • Whoossain
    Na rovinu - kameru nemám žádnou a mikrofon mám na headsetu, kterej zapojuju přes USB když jdu hrát BF. A na stařičkym mobilu, kterej nechávám na stole v obýváku.
  • Samozrejme u mobilu, kde jsou mikrofony, kamery, gps a podobne, to nikomu nevadi... U xboxu to je velky problem! ;)

Meli by jste se zamyslet, co vse mate napojene na mikrofon, kde vsude mate kameru a na jakych zarizenich... Ono xbox bude urcite vice zabezpeceny, nez kdejaky pc s webkou, nebol mobil s Androidem, kde se objevuji viry ve velkem
  • Tak nejaky marketing k tomu lowend hw musi zabalit aby to prodali. *15*
  • Pěknej x-sh*t one......... to je taková píč* vina že to snad nemůže bejt pravda......to si snad může koupit jenom fanoušek bíbra
  • Whoossain
    To už je jak z Orwella, pánové...
  • lol mrkvosoft se cini :D lepsi jak cia a ty obrazky na imgur, bomba :D
  • Horst_Fuchs
    Už to vidím:
    "Warning, warning, unknown personal detected. Please identify yourself immediately, resistence is futile!"

Sranda bude až se to někomu podaří hacknout a narvat tam vlastní hlášky a příslušný akce. *7*
  • http://i.imgur.com/ohmk2H7.jpg

Ako fakt, na toto ak da niekto peniaze, tak ten clovek nema sudnost, nic, vymleta ovca bez stipky rozumu.
    Oh wait, priemerny uzivatel konzole to splnuje.

Toz musime si pripravit anus.
  • tak to je ultra psycho. ale my češi můžem být vklidu. předpokládám, že takové funkce budou dostupné jen v usa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit