Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mdkGT
    hmmm, ten svezi a neokoukany design, nemuzu se ho nabazit. Zde limitovana silver edition https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/292996_467644886657719_166062736_n.jpg
    • Mně se celkem líbí.
    • MrSanta
      Mě se pořád líbí víc normální krabice, než krabice, na kterou někdo šlápnul.
      Prd je důležité jak to vypadá, hlavně ať to funguje, nehlučí a jsou na to dobré hry.
    • Já nevím, ale jak by sis ten design představoval? Jako jehlan? Kouli? Design by měl mít v první řadě účel. Neznám nikoho, kdo by si domů konzoli kupoval jako modní doplněk.
    • A to je jeho nejmenší problém. :(
    • A PS4 vypada temer stejne, jen tomu zkosili 2 steny, aby to nebylo tak okate. Vazne si rikam, kdo od koho opisoval a nebo jestli design obou konzoli nedelal jeden clovek.
      PS3 a xbox 360 vypadaji podstatne lepe.
      • C-BEAM
        áno a Huayra vyzerá "temer stejne" ako nejaká škodovka, ved obe majú 4 kolesá, dvere, okná, a dokonca i výfuky.
    • Nech bejt. Pokud někdo ještě přechovává krabice VHS krámů, tak by i něco podobnýho ocenil. Kdyby si MC dal záležet , tak mohli mít hned jedno lákadlo navíc - spojení next-gen a retro technologie a pro velký pamětníky přidání i koutouče na vinyly a pro extra zájemce i válečku pro fonograf, tak tomu bych říkal špičkový multimédiální špičku.
  • Celkem zajimave, ale trochu me tam zarazilo 30 vterin.. nereknu 30 minut, ale 30 vterin moc neni. Leda by to byla trial verze a pro odemceni vice vterin je potreba si priplatit. *1*
    • XorxoxTalarius
      Poslednich 30 vterin hry je dost na to aby jsi udelal pekne video kde mas nejaky kill streak, pripadne udelas neco necekaneho :)
    • taky to neni mysleno na nahravani gameplay videi, ale spis na momentky kdy se neco hrube povede/nepovede. proste zmacknes cudl a obsah toho 30sec bufferu se ulozi...
  • Cosi
    "Jakožto člověk, který nemá tendence se svými neúspěchy nechlubit jsem nikdy neřešil možnosti streamování a nahrávání klipů v next-gen konzolích."

Tolik záporů v jedné větě.
    • Otázkou zůstává, jestli autor vůbec ví, co vlastně napsal. Docela o tom pochybuju.

"Nemám tendence se svými neúspěchy nechlubit" je totiž to samé jako "mám tendence se svými neúspěchy chlubit". Zkrátka v tomhle případě se jaksi dvojitá negace u obou sloves ruší. Já nechápu, proč někdo, kdo neumí pořádně česky se nutně pouští do těhle ekvilibristických eskapád a radši nepíše normálně ;)
  • Xbox se prostě snaží každým coulem prezentovat jako levné PC -_- s polovičním výkonem.
    • ale mas k tomu kinect, no neber to *5*
    • samozřejmě, že první komentář jako vždy mířen proti konzoli, nechápu proč se lidi neuměj vyhnout konfliktním tématům
      • Nojo, ale kolikrat maj pravdu.
  • XorxoxTalarius
    Napad dobry, ale kdybych si ho mohl rovnou propojit s PC kde mam Windows bez nejake otravne sluzby navic, tak bych byl urcite radsi :)
  • Jen 30 vterin? Neni to omyl? Vzdyt oznamovali 10 minut, ne? PS4 ma 15 minut a XBox mel mit jen o neco malo mene.
  • Nevíte někdo jak to bude se hrama? jestli bude mozne hrat hry na X360 i na Xone, je to opruz mam 50+ originalek na xko360a kdybych si koupil novou generaci konzole, tak by mi byly na hovno, slysel jsem, že bude nejaky programek na Xlive, který to bude umožnovat.....předem děkuji za odpoved *1*
  • risa2000
    Vypadá to navíc, že to nahrávání se dá spustit hlasovým ovládáním. Takže člověk ani nemusí kvůli tomu hledat/mačkat nějaké tlačítko.
  • Jack1947
    Na hruby pytel hruba zaplata ... po vsech nezdarech ktere byli v predlaunchovem shonu alespon neco, i kdyz to neni nic velkeho, potesi. *3*
  • Tak to je mazec, když můžu nahrávat i klipy. A má to alespoň jednu "fičurku", kterou už moje PC posledních 20 let neumí?
    • Tvoje pc ma 20 let featuru permanentniho nahravani herniho videa bez vlivu na vykon?
      • vlastik.plaminek
        Bez vlivu na výkon? Pobavils. Nastuduj si zákon zachování energie.
        • C-BEAM
          priamy dopad to na výkon mať nebude keďže o nahrávanie sa bude starať samostatný chip, otázkou je či namiesto toho chipu a podobných maličkostí nemohla byť použitá napriklad rýchlejšie pamäť, čo by reálne zvýšilo výkon konzole.
          • vlastik.plaminek
            Aha, o tom chipu jsem nevěděl (nebo mi to jenom proletělo očima dovnitř a ušima ven), protože už od prvního představení jde Xbone vcelku mimo mě a jenom se chodím bavit do diskuzí.
      • Tvoje ne? *8*
      • a ty jsi tak naivni nebo veris, ze ma xbone vykonu na rozdavani? *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit