Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Finally... mohlo to bejt treba az pristi rok. ( coz by byl extra pruder).
  • zdeeneek
    Někdo září (ps4), někdo v září (xone) *1*
  • Tvl. to vypadá jak Philips CD-i z roku 91.Že prý pokrok. Votřes.
    • Otřes je spíše to vaše protetické v.
  • S křížkem po funuse....všichni už mají doma PS4
    • Nemají. K čemu by jim byla, když nejsou žádné hry?
    • Já tedy také ještě žádnou z nových konzolí nemám, ale rozhodně také nečekám na nové Xko, až přijde čas, nějaká přelomová gameska která mne donutí, tak půjdu do PS4 :). Zatím ale her co nevyšli i pro starší generaci je minimum a žádná z nich mne ke koupi nepřesvědčila. Vkládal jsem naděje do Deep Down, ale po všech těch oznámeních o tom že to bude Free to Play a podobně jsem se o to přestal zajímat .... opravdu ... o F2P v podání Capcomu nemám dobré mínění. Tak uvidíme kdy pro mne nové konzole "dozrají" :D.
    • K cemu nova konzole bez poradny nabidky her? Ta soucasna nabidka je velice uboha (coz se samozrejme casem zlepsi!).
    • ne nemaji...to jen nedockavci a fanboyove *3*
  • s.hih
    v září, v září, v září .... ale kterého roku?
  • Kdyz uz jsme u toho xboxu tak se zeptam na hru Halo. Asi jsem exot, ale ta hra me bohuzrl trosku minula a jak ted koukam na videa na yt a ten serial, celkem me to oslovilo. Ma ta serie naky souvisly pribeh, kvuli kteremu se oplati zahrat si to od jednicky, nebo je to hlavne o multiplayeru?
    • BookerDeWitt
      Má. Vyjímkou je Halo Reach a Halo 3: ODST, které sledují příběhy jiných hrdinů, více méně běžných vojáků. Halo 1-4 jsou o Master Chiefovi, který se objevil i v knižních předlohách a je hlavní ikonou Halo série.
    • Obema slozkam se v teto serii priklada velky duraz. Tedy i kdyz je hra hodne MP orientovana, neni to na ukor SP, jak tomu v posledni dobe casto byva, kdy je SP na rychlo splacany doplnek k MP.
      Jinak co se navaznosti tyce, tak teoreticky Halo4 zacina novou trilogii, kdy znalost predchozich udalosti neni asi az tak zasadni, ale pro pochopeni toho sveta a postav v nem je lepsi zacit od zacatku.
  • No ja nevim, ale dokud ani na jednu z konzoli nejsou poradne hry, tak jestli nekde nektera krabicka vyjde pozdeji, nebo ne, je podle me uplne jedno pro vetsinu lidi.
    A nadsenci, kteri to museli mit hned si to stejne sehnali, at uz to u nich oficialne dostupne bylo nebo ne.
  • Už se to pere? :)
  • No a já si pánové koupil před necelým rokem PS3 a jsem vysmátej. S PS+ mám hromadu her co skoro ani nestíhám hrát a další spoustu her k dispozici.
    Nová generace konzolí je fajn, ale když na ně momentálně nejsou hry, které za něco stojí (omlouvám se potenciálně dotčených lidí) tak jejich nákup je momentálně dost zbytečný. Takže běžného člověka vydání XBONE v září zrovna trápit nemusí, což samozřejmě MS neomlouvá ze jejich mizerný launch nextgenu.
    • Ja si poridil PS3 k vanocum. Sice nemam na cem hrat, ale par her jsem si k tomu koupil. Ted uz jen headset abych to mohl hrat se zvukem na monitoru a mam na dlouho vystarano :) Je to moje prvni konzole a tech her ktery si na pc nezahraju je tam tolik, ze se mi vyplatilo si to koupit. A na to jak je ta masinka stara tam nektery hry vypadaj neskutecne :)
    • Mart9
      Já si PS3 koupím až před letošníma Vánocema, kdy bude stát pod 4000 nebo i 3500 Kč.
  • MrSanta
    Ach jo. Co si vybrat. Papírově silnější PS4 s pro mě neznámým Dual Shockem, který sklízí kritiku, nebo Xbox One s jehož ovladačem bych problémy mít neměl. S X360 gamepadem jsem se už docela sžil...
    • Zůstal bych u PC kam si budeš moct připíchnout xbox ovladač!
      • MrSanta
        Když mě strašně láká Destiny *1*
    • Nevybiral bych zatim nic. Na nove konzole, pokud teda totalne neujizdis na grafice, nevyslo jeste nic, co by kvalitou prevysovalo hry na X360 a PS3. A hlavne, na predposledni generaci se jeste stale nove hry vyvijeji a ty starsi jsou za pakatel. Ja ted kupoval s zenou x360 s kinectem za smesne prachy, prave kvuli tomu co jsem napsal vyse. Ale samozrejme zalezi na tobe;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit