Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako nevím jen odhaduju ale jsem opravdu zvědav jak se to tady bude prodávat když už většinou kdo chtěl next-gen konzoli tak si pořídil oficiální cestou PS4... Nehledě na to kde opravdu chtěl Xbox tak ho už má... a může zas brečet Mrkvosoft, že "Lunch" byl nic moc...
  • Uvést konzoli na některé trhy s ročním zpožděním, když moje prodejní výsledky neodpovídají tomu, že by výrobní linky byly přetíženy, je prostě průšvih. Že to dělá Nintendo, na to jsme si už tak nějak zvykli, ale Microsoft tohle prostě nedal. Pak může česká pobočka MS zase nadávat, že u nás se líp prodává PS4, a bude muset zase vymýšlet akce na podporu prodeje (jako třeba výhodné ceny sběratelských edic u Xbox360).
  • Úplně zbytečná a hnusná krabice.... *9*
  • :DDDlol. Obdivuju kazdyho srdcare co tohle Mrkvosoftu stale zere.
  • s.hih
    v září, v září, v září .... ale kterého roku?
  • to by me zajimalo,kterej blb si koupi slabsi a zaroven drazsi konzoly ktera ma jeste mnohem min exkluzivit nez konkurence...
    • Já jelikož jsem fanda HALO a dalších Xboxových exklusivek :) (Jsem spíše Písíčkář a demence v podobě konzolových "válek" mě přijde absolutně směšná a zbytečná když jsou to oba šity a jde v podstatě jen o exkluzivky...Microsoft má debilní firemní politiku z čehož těží Sony a opravdu mě udivuje jak vše co udělá Microsoft je zle jakmile to udělá Sony tak je to v poho a nikdo to neřeší viz. Xbl Gold,PS Plus)
      • Jo presne to me taky dokaze vzdy pobavit. MS je pro nektere sysnonymem zla, zatimco Sony vynasi do nebes, pricemz ani jedna strana si nema moc co vycitat podle me
    • Já *4* a tobě do toho nic není
      • Řekni mi proč.
        • 1.Mám dobré zkušenosti s x360
          2.Quantum Break, Gears of War, Halo a možná Titanfall
          3. Kinect (na party a jako motivátor ke cvičení je pro mě naprosto neocenitelná věc)
          4.Gamepad

Tím nechci říct že by byla PS4 špatná, nebo někomu kvůli tomu že má jiný priority nadávat.
          • Jinak s s 1,3,4 souhlasim. Nevim proc, objektivne je XONE horsi, ale nejak me laka vic:)
        • Protože ho má určitě Bětka tak aby mohl mít aspoň něco společnýho... jinej důvod adekvátní nevidím...
          • To je příspěvek do diskuze, bravo. Musel jsi ho vymýšlet dlouho? Jaký byl tvůj pocit když jsi mě takto precizně setřel?
            • alzbeta trojanova (re-play)
            • No možná by měl ten koment větší grády kdybych věděl jaká Bětka.
            • Nahodou, comment hodne dobrej:)
  • sirWallace
    To je jak ve ctrnactym stoleti s hedvabim, nez se dostalo pres pul sveta :D Tak hlavne, ze globalizace :))
  • Nielen ze cely nextgen je odrb uz dnes nestihaju hd v 60fps nehovoriac otom ze su neni next gen hry pc/ps/xone (tento rok ani nebudu) ale este ms to prestrelilo aj cenou+dostupnost..
    • Keyz
      Do doby kdy lidi budou chtít levně věci na dlouho dobu to nebude nikdy stíhat.

Zrovna v pondělí jeden mistr na jednom fóru řešil jakou TV do 15000 Kč aby byla ideálně co největší *15*
      Nechápe, že to bude šmejd. Malou FullHD nechtěl, tak to je pak problém no... Stejně jako u konzole. Je to lákavé, za 10.000 Kč mít něco mnoho let. Ale je to prostě křáp. Navíc když si to spočítáš, tak proděláš na hrách, které stojí více jak na PC....

Pak se nemá cenu divit, když vidíš videa her z prezentací a následnou pravdu.
      • sirWallace
        To prave neni pravda, to co pises :)
        Kdyby tu televizi dali do obehu za cenu, kterou ma, nemusel by tohle mistr na foru resit...
        Nediv se, ze lidi shanej to nejlevnejsi, ale zaroven pro ne to nejvykonejsi...
        Televize o ktere mluvis ma totiz realnou cenu neco kolem 3 tisic korun.. Pak uz jen platis za PR kecy kolem.. za to, jakou na ni mas samolepku.. ta sama TV s jinou samolepkou bude stat o 5 tisic mene.. pritom to kluci sikmooky skladaj ve stejny fabrice ze stejnych soucastek...
        Tak se prosim Te nezastavej ocasu, kteri napaluj ceny jen proto, ze je plnej svet trubek, kteri to zaplati .)
      • Ja by som si velmi rad zohnal PS4 napr., ale odradza ma uz to, ze pociatocna investicia by znamenala zohnat aj slusnu telku, ktoru momentalne nevlastnim a potom hry, ktorych zatial este nie je moc su vseobecne drahe jak svina. Na PC ako platforme je super to, ze mas obrovske moznosti zohnat si aj relativen nove hry resp rovno pre-orders za ovela nizsie ceny za ake sa predavaju v oficialnych storoch alebo aj na takom Steame. Ako priklad uvediem kinguin alebo aj taky amazon ma niekedy o dost nizsie ceny a osobne mi staci zakupit si kluc, ktory si aktivujem na Steame alebo kde a nepotrebujem k tomu krabicu. Radsej som teda dal prachy do novej grafiky a za cenu jednej PS4 hry si kupim 3 zlacnene kluce na PC hry.
        • Keyz
          Jsem si toho všiml teprve v tento moment.

chujoslav *1* Tvl to je jméno.
  • Další diskuse, kde se ukázala diskutérská základna Games v celé své "kráse" (záměrně nepíšu čtenářská, protože v diskusích křičí furt ti samí a já tak nějak naivně věřím, že určitě nepředstavují reprezentativní vzorek čtenářů, to už bych sem musel přestat chodit jako na jiné, nejmenované české herní servery).

Nemá smysl diskutovat, vím, ale přesto jen detail: je vám jasné, že Xbox One je funkčně jinde než Xbox 360, PS3 nebo PS4? Microsoft musí zajistit, aby zde v ČR (a v těch dalších nových 25 zemích) zajistili alespoň základní funkčnost. A to zde mluvíme třeba o Kinectu, aplikacích, s trochou štěstí snad i o Xbox Music a Xbox Video (nebo jiných alternativách) a tak dále.

A ano, jsem spokojený majitel Xbox One v ČR.
  • většinou se perou PCčkáři vs konzolisti...ale že perou i konzolisti mezi sebou, to je teda legrace.

Jak tu bylo v nějakém příspěvku podemnou. Pokud si já sestavím průměrné PC, vyjde mi na 20 - 25 tis.kč... tak co chcete od krabičky za desítku? (a nejsmutnější na tom je, že je mi ten HW stejně k ničemu, poslední hry co jsem hrál byl Riddick a v současnosti R6 Raven shield)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit