Přejít na výpis diskuzí
Xbox One vyjde v České republice a na Slovensku v září
18.3.2014 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
To je zoufalost. Jejich produkt není něčím unikátní oproti PS 4 a nemá smysl na to čekat, krom několik her pouze na Xbox one.
Navíc mnoho věci nebude legálně fungovat. Měli by to dát tedy navíc ve slevě *3* -
-
A v čem je unikátní PS4 odborníku? V o 30-40 % výkonu? Xbox One má už teď spousty exkluzivek. PS4 má dvě a k tomu spousty portů, indie retrovek a odložený Driveclub a The Order, a to ještě o kvalitách té hry dost pochybuji. TPS koridor bez větší "unikátnosti", krom grafiky. K tomu PS4 neumí ani přehrávat MP3 a Bluray ve 3D. Jestli ti stačí krabička bez pořádných AAA her, která umí jen ty hry, který stejně teď nemá, tak ano, máš pravdu, PS4 je opravdu unikátní mašinka za 10 000, na kterou se možná za rok, dočkáš nějakých těch exkluzivních her, pokud nepočítám průměrný inFAMOUS.
-
-
A ještě do třetice: zjisti si kolik her je na PS4, protože to zoufalé omílání xbotů o nedostatku her je fakt už k smíchu. Strašně rádi zapomínáte na War thunder, outlast apod. Čus, končím.
-
-
Já se bavil o exkluzivních hrách. Multiplatformy si můžu zahrát na PC a porty či indie hříčky, co vychází i na Vitu... No radši končím já.
-
-
Hlavně, že se navážíš do konkurence... Mimochodem ta konkurence hned na začátku říkala, že je třeba říct: PS4 je především herní konzole (Viz rozhovory na netu s Kazem).
-
DR3: stará hra předělaná pro nový systém (určená pro mentální věk dítěte). Forza 5: aneb honem na trh (forza 4.01). Ryse: jo pěknou grafiku to má, stejně tak nejblbější AI. Co tam máme dále....nějaké zoo a kinekty.... raději už nic :D
-
V ničem. Psal jsem, že Xbox one oproti PS 4 není unikátní aby stálo za to čekat, krom her pouze pro Xbox one. To smysl má pro lidi, kteří to prostě chtějí.
Jako unikátní věc, beru kdyby to mělo o dost lepší výkon a všechny velké hry by tom vypadaly lépe anebo to mělo nějakou funkci kterou PS 4 nemá a ta by v ČR fungovala. -
-
V tom případě nechápu ani ten pojem "o dost lepší výkon". Vždyť obě konzole jedou na stejné architektuře, s tím, že PS4 má lepší GPU a rychlejší RAM, ale ten rozdíl není tak marktantní, jako konzole vs PC. I PS4 má problémy s FULL HD/60fps. Killzone SF v singlu 1080p/30fps, které není uzamčené a Multiplayer v 960x1080 s 60, ale po většinu času s 50fps. Jako chápu, že Sony vám nabulíkovala GDDR5 power a Huma technologii, ale i to prostě nestačí k tomu, aby ty rozdíly byly tak znatelný, jak si všichni myslí.
S těmi funkcemi jinak souhlasím, ale ty se spíš týkají jen TV, TV, TV kauzy. Ostatní funkce jedou naprosto v pohodě.
Stejně je to všechno o hrách, teda aspoň pro mě.
-
-
-
-
No a já si pánové koupil před necelým rokem PS3 a jsem vysmátej. S PS+ mám hromadu her co skoro ani nestíhám hrát a další spoustu her k dispozici.
Nová generace konzolí je fajn, ale když na ně momentálně nejsou hry, které za něco stojí (omlouvám se potenciálně dotčených lidí) tak jejich nákup je momentálně dost zbytečný. Takže běžného člověka vydání XBONE v září zrovna trápit nemusí, což samozřejmě MS neomlouvá ze jejich mizerný launch nextgenu. -
-
Ja si poridil PS3 k vanocum. Sice nemam na cem hrat, ale par her jsem si k tomu koupil. Ted uz jen headset abych to mohl hrat se zvukem na monitoru a mam na dlouho vystarano :) Je to moje prvni konzole a tech her ktery si na pc nezahraju je tam tolik, ze se mi vyplatilo si to koupit. A na to jak je ta masinka stara tam nektery hry vypadaj neskutecne :)
-
Já si PS3 koupím až před letošníma Vánocema, kdy bude stát pod 4000 nebo i 3500 Kč.
-
-
No ja nevim, ale dokud ani na jednu z konzoli nejsou poradne hry, tak jestli nekde nektera krabicka vyjde pozdeji, nebo ne, je podle me uplne jedno pro vetsinu lidi.
A nadsenci, kteri to museli mit hned si to stejne sehnali, at uz to u nich oficialne dostupne bylo nebo ne. -
Já si na koupi xboxu klidně počkám *1* https://www.youtube.com/watch?v=egdSL3KFtFA
-
už aby vydali gamepad k PCčku...
-
wow! o cely rok pozdeji nez jinde ve svete :-)
Parada hned pro to pobezim za to jak moc se pro me mrkvosoft obetoval.. :-) -
Už se to pere? :)
-
Kdyz uz jsme u toho xboxu tak se zeptam na hru Halo. Asi jsem exot, ale ta hra me bohuzrl trosku minula a jak ted koukam na videa na yt a ten serial, celkem me to oslovilo. Ma ta serie naky souvisly pribeh, kvuli kteremu se oplati zahrat si to od jednicky, nebo je to hlavne o multiplayeru?
-
-
Má. Vyjímkou je Halo Reach a Halo 3: ODST, které sledují příběhy jiných hrdinů, více méně běžných vojáků. Halo 1-4 jsou o Master Chiefovi, který se objevil i v knižních předlohách a je hlavní ikonou Halo série.
-
Obema slozkam se v teto serii priklada velky duraz. Tedy i kdyz je hra hodne MP orientovana, neni to na ukor SP, jak tomu v posledni dobe casto byva, kdy je SP na rychlo splacany doplnek k MP.
Jinak co se navaznosti tyce, tak teoreticky Halo4 zacina novou trilogii, kdy znalost predchozich udalosti neni asi az tak zasadni, ale pro pochopeni toho sveta a postav v nem je lepsi zacit od zacatku.
-
-
nielen občas, ale hlavne veľmi radi :)
-
kdyby aspon ten Xbox Music sel pod cz regionem. snad to vyjde *3*