Přejít na výpis diskuzí
Xbox One vyjde v České republice a na Slovensku v září
18.3.2014 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
Ach jo. Co si vybrat. Papírově silnější PS4 s pro mě neznámým Dual Shockem, který sklízí kritiku, nebo Xbox One s jehož ovladačem bych problémy mít neměl. S X360 gamepadem jsem se už docela sžil...
-
-
Zůstal bych u PC kam si budeš moct připíchnout xbox ovladač!
-
-
Když mě strašně láká Destiny *1*
-
-
Nevybiral bych zatim nic. Na nove konzole, pokud teda totalne neujizdis na grafice, nevyslo jeste nic, co by kvalitou prevysovalo hry na X360 a PS3. A hlavne, na predposledni generaci se jeste stale nove hry vyvijeji a ty starsi jsou za pakatel. Ja ted kupoval s zenou x360 s kinectem za smesne prachy, prave kvuli tomu co jsem napsal vyse. Ale samozrejme zalezi na tobe;-)
-
-
Někdo září (ps4), někdo v září (xone) *1*
-
Finally... mohlo to bejt treba az pristi rok. ( coz by byl extra pruder).
-
S křížkem po funuse....všichni už mají doma PS4
-
-
Nemají. K čemu by jim byla, když nejsou žádné hry?
-
Já tedy také ještě žádnou z nových konzolí nemám, ale rozhodně také nečekám na nové Xko, až přijde čas, nějaká přelomová gameska která mne donutí, tak půjdu do PS4 :). Zatím ale her co nevyšli i pro starší generaci je minimum a žádná z nich mne ke koupi nepřesvědčila. Vkládal jsem naděje do Deep Down, ale po všech těch oznámeních o tom že to bude Free to Play a podobně jsem se o to přestal zajímat .... opravdu ... o F2P v podání Capcomu nemám dobré mínění. Tak uvidíme kdy pro mne nové konzole "dozrají" :D.
-
K cemu nova konzole bez poradny nabidky her? Ta soucasna nabidka je velice uboha (coz se samozrejme casem zlepsi!).
-
ne nemaji...to jen nedockavci a fanboyove *3*
-
-
Tvl. to vypadá jak Philips CD-i z roku 91.Že prý pokrok. Votřes.
-
-
Otřes je spíše to vaše protetické v.
-
-
PS4 to vyhrálo a v čem? Vždyť na tom není co hrát. Jedna AAA hra Killzone, Driveclub odložen na bůh ví kdy. A další hry zatím v nedohlednu. Xbox sice výjde v září, ale na PS4 stejně ještě rok nebude co hrát. Xbox nevyšel a na PS není co hrát. Spíš bych řekl 1:1.
-
-
Ja bych rekl, ze to vyhral uz jen tim, ze NORMALNE vysel...
-
-
Konzole která vyšla a není na ni co hrát, je stejně k ničemu jako ta co nevýjde. Pro tebe možná ne, protože tě baví se dívat na konzoli v regálu, ale já na ni chci hlavně hrát.
-
-
Tady v Čechystánu je Microsoft jenom ten zlý a prachů dychtivý lotr a Nintendo pro malý děcka. Většina tu Xbox neviděla ani z vlaku, ale už mají tisíc připomínek, proč je špatný. Všechny připomínky se ale shodují, což dokazuje jen fakt, že svůj, rádoby inteligentní názor přebrali od někoho jiného, jen aby si taky mohli plivnout.
-
-
Nenapadlo Te nekdy, ze kdyz se lidi shodujou, muze to byt taky tim, ze to je pravda ?? :D
Kdyz Ti deset lidi za den rekne, ze jsi vocas.. taky hledas, kdo jim to napovedel ?? :D
Mozna je lepsi se zamyslet, jestli na tom treba neco neni... -
-
Když mi to řekne člověk, který mě osobně zná, tak ano. Když mi to řekne osoba, která mě v životě neviděla a odsuzuje mě na základě bulvárních článků (internet), tak je spíš vocas ta osoba.
-
-
nextgen je asi jak prumerny pc, a xbox mozna jeste navic podprumerny *6*
-
-
Mě výkon vůbec nezajímá. Next gen neznamená next graphics, ale next generation. Já hraju, abych se bavil, ne abych si měřil počet snímků za sekundu a pod microskopem hledal rozdíly v rozlišení.
-
-
Sem zvedav, jestli budes stejne mluvit za dalsich 7 let, kdy se hry po audiovizualni strance, po strance interaktivity prostredí/fyziky tyce temer nepohnou z mista.
Kdyz vysel x360 a PS3, tak slo o hodne vykonne masinky a presto zacali zaostavat a zpomalovat pokrok relativne kratce po zahajeni jejich zivotniho cyklu vzhledem k obrkvske kupni sile konzolovych hracu.
A ted se zamysli, jak to asi bude vypadat tentokrat, kdyz nove konzole jsou vykonove prinejmensim prumerne uz v dobe vydani a jejich zivotni cyklus lze (dle slov MS) ocekavat jeste delsi, nez tomu bylo doposud. -
-
Erien : Me by hrozne zajimalo, jak Ty muzes vedet, jak skoci grafika za deset let :D Ver mi, to neni uloha pro Tvou predstavivost :)) ja neco podobnyho jako ty rikas, slychaval uz v roce 94-95, tak zase klidek :))
-
Počkej jsi prosimtě na tu hru. Titanfall a Forza taky ukazovaly videa, jak jsou hnusné oproti E3 a ve výsledku, jen hloupé řeči. Jak sám píšeš skoky v grafice budou jen malé. Tahle generace se bude podle mě, zaměřovat na otevřené světy a vylepšování fyziky, než samotnou grafiku. Stačí se podívat co za hry nás čeká. Watch Dogs, Division, Crew atd.
-
2BookerDeWitt: No uz je to dyl, co jsem to cetl a primo ten konretni clanek uz nevim kde hledat, ale zde neco podobneho http://www.escapistmagazine.com/news/view/129437-Microsoft-Xbox-Ones-Lifespan-is-10-Years-Conservatively
Docela by me zajimalo, odkud si vzal tech 5 let, protoze podobne prohlaseni jsem nikde necetl, i kdyz pravda, nejak moc to deni kolem nesleduju.
2Erien-Hry pujdou graficky uz jen tezko nahoru? To vazne? Sice souhlasim, ze jsme se dostali do bodu, kdy uz tak markatni skoky ve vizualni strance her nejsou a ani byt nemohou, na rozdil od dob drivejsich, kde kazdy novy efekt a vetsi pocet polygonu byl vzdy obrovsky rozdil a posun. To ovsem neznamena, ze uz se hry nemaji kam pohnout.
Vim, ze to ted bude znnit otrepane, ale neni lepsiho prikladu nez prave Crysis. Ta hra vysla v roce 2007 a teprve nedavno se hry jaks taks na jeho vizualni uroven dotahly, pricemz vykon na to PC maji uz nejakej ten patek. Tak mi prosimte vysvetli, cim to tedy je, kdyz ne skutecnosti, ze vyvojari uprednostnuji konzole a piplat se extra s pc verzi her se jim vetsinou nevyplaci. A to se tu bavime o generaci konzoli, ktera byla vykonove pred beznym pc v dobe vydani. Coz je neco, co tentokrat uz neplati.
A nebo z jineho soudku, aktualnejsiho. Watch Dogs. Srovnej si videomaterialy z E3 (udajne real time na PC) pri odhaleni hry a z aktualnich traileru (udajne z PS4 verze), je toho plny internet. Pokud se opravdu ukaze, ze na novych "next-gen" konzolich ta hra bude vypadat znatelne hur, nez na PC, pak o tom, ze uprednostnovani hardwarove zastaralych konzol zbrzduje vizualni posun ve hrach, nebude pochyb. Zejmena, pokud se to deje uz ze samotneho kraje jejich zivotniho cyklu. -
Naivní představa, že konzole brzdí vývoj her. Spíš graficky hry už jen těžko půjdou nahoru. I kdyby konzole měly HW za 40 tisíc, takový skok jakou grafika udělala za 10 let, za dalších 10 udělá jen těžko.
-
To bych rád věděl, kde jsi k téhle informaci přišel. S touhle genrací se počítá maximálně 5 let, oficiální vyjádření, pošlu klidně odkaz. Další generace, minimálně u Xboxu, už bude jen služba, v podobě cloudu. Hardware bude za pár let pravěk, to je jasný, proto Microsoft tolik investuje a sází na cloud a jeho neomezené možnosti. Pokud mi nevěříš, najdi si na youtube video o Brigade Engine 3.
-
-
-
-
-