Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Respekt že se podařilo MS narvat do tajného úložného prostoru nové konzole, všechny hd packy textur ve vysokém rozlišení pro všechny stávající hry! *1* *1* *1* *15* *15*
  • Víte co je na tom všem smutný ? Na začátku E3 jsem vzdáleně uvažoval, že vyměním XO za XOX, nicméně teď to je u mě tak, že si chci spíše pořídit PS4PRO a to už prostě z toho důvodů, že prokazatelně má prostě SONY lepší hry( to ještě neměla tiskovku... ) a většina her XO je i na PC takže tak. Mohu se tedy zeptat druhým dechem kdybych si pořídil PS4, jak je ta konzole provozuschopná když si nebudu platit PS+ ? (Já opravdu nechci platit zatím dvě služby... *7* )
    • Ono vubec nechapu jakej matros v Microsoftu hulili, ze je napadlo se zacit **** do her, udelat konzoli a konkurovat japonskym konzolim. Kdyz oni udelali piskorky ve Windows, tak Nintendo a Sony uz mely TUNY hernich studii a zkusemosti. Mrkvost nema nic a jeste ty hry vydava i na PC. No neni to sebemrskacstvi?
      • ty kokso. V současnosti je ta konzole zbytečná, ale v minulosti tam vznikalo spoustu skvělých her. Pochybuji, že by např. vznikl Riddick, takže se prober z toho trollího oparu. Konkurence je potřeba...
        • Xbox neni konkurence pro PS. PC je konkurence. To jsou slova samotneho reditele Sony, tak se sam prober. :)
          • vsechno jsou to pc, jen ps a xbox maj uzavrenej system, aby drzely ovecky pekne v ohrade
          • ale prosím tě *15* PC není žádná konkurence. Tam se rezignovalo na AAA hry, jsou tam jen porty z konzolí. Jinak je platforma pro hipstery a korejské hráče mmorpg a moba her.
            • Moment...
              "Jinak je platforma pro hipstery a korejské hráče mmorpg a moba her."

              GGG? Ten pouziva podobne hloupou retoriku heh...
            • Reditel Sony > troll zebrak Femto z games.cz pod fake nickama.

              posilam kapesnicek
            • no alespon ty porty si zahraješ v lepší grafice a hlavne na 60 fps
    • Bez PS+ nepujde hrat multiplayer v drtive vetsine her. Jsou vyjimky, ale je jich tak 2 a pul. Napr. World of Tanks. Taky nebudes dostavat hry zdarma kazdy mesic, ale zatim jsou to vetsinou indie blbosti, takze bez toho se zit da. Pokud neholdujes multiplayeru tak se PS+ da v pohode zit.
  • @LV426 Tak este raz. Pokial sa bavime o globalnom predaji desktopov/laptopov/tabletov, tak ten desktopovy zaostava a pada. To je jasne, vzhladom na to co si aj ty povedal - 90% (ja by som sa nebal povedat aj viac) predanych pocitacov jednoducho nie su herne pocitace. Kancelarske desktopy, pracovne notebooky, ultrabooky, tableto-veci 2v1 atd, to je gro predavanych veci.

    Za nimi nasleduju pracovne stanice a prave herne pocitace - desktopy ci laptopy. Z tychto hernych pocitacov su opat omnoho predavanejsie (na zapade) laptopy. Toto mam z prvej ruky, nakolko som pre jednu takuto znacku pracoval. Dalej existuju zostavy, ktore si ludia skladaju sami doma. Tychto je, v kategorii hernych pocitacov, pomerne dost u nas, v Polsku a vychodnej Europe. Na Zapade je ich opat velmi malo. Bezny zapadniar. ci uz US, UK, GER, FR, SUI atd si radsej kupi stolny pocitac priamo od znacky nez aby si ho sam staval. Jednak sa v tom nevyzna, druhak to nevie a tretak je lenivy. To mam takisto z prvej ruky.

    Tym argumentujem len to, co som povedal aj uplne na zaciatku. Ze predpokladat, ze bezny zapadniar ma doma herny(!) desktop ktory by si sam vedel upgradovat je zcestne a jednoducho to tak nie je.

    Ci je to dobre alebo nie, to je na inu debatu do ktorej sa pustat nechcem. Suhlasim s tym, ze desktop je v sucasnosti najlepsia volba co sa tyka hrubej sily a grafickej kvality. Menej suhlasim s tym ze je to najlepsi pomer cena/vykon, nehovoriac o pohodlnosti nastavovania ci pouzivania. Opat, bezny clovek netusi co je to driver a nie este ako ho preinstalovat. A to prosim pekne ani u nas...
    • Dokud bude dostatek desktopu, aby se na to vyplatilo delat hry, tak je budou delat. Ono tech par procent ze vsech PC je dost. ;)
      • Yop, neda sa nesuhlasit. Ono ich skutocne je dost, jedine co argumentujem je to, ze tvrdit ze bezny hrac zapadneho typu ma standardne doma desktop (ci uz herny alebo iny) je zcestne a nepravdive.
        • casualove maj lowzole, naruzivejsi hraci maj pc a je jedno jestli vlastni nebo hotovku

          hlavne na multiplayer hrach jsem snad nepotkal nikoho, ani v zahranici, kdo by se slehal bicem po zadech (packovacem)
  • Kolik dostal ten, co název vymyslel? To muselo dát práce *1*
  • vetsina trumpet se pri koupi cehokoliv rozhoduje podle poctu funkci/nalepek

    aniz by tomu rozumeli, maj dobrej pocit, kdyz koupi neco 4K, protoze to je nalepka, kterou jeste doma nemaj
  • Trošku mě mrzí kam se vydali Sony a MS. Jako fanda konzolí mně připadá zbytečné řešit nějaké 4K. Proč se nesoustředit na FH, 60FPS, lepší fyziku, A.I a grafiku obecně? Proč strouhat výkon zbytečným 4K, chápu 4K, když na to koukáš z půl metru, ale proč to cpát do konzolí? Tohle jsou ale jenom stejně věcičky, které ty hry povýší, ale nedělají z nich automaticky dobrou hru. Nioh, Persona Nier, Zelda jsou letošní nejlepší hry a přitom to graficky nejsou žádné bomby, ale tím neříkám, ať se vývojáři nesnaží, protože hezčí kabátek= lepší zážitek(ale ne o moc)
    • Marketing, Marketing a Marketing ..... Prostě se snaží prodat něco nového a cpou to do té doby dokavaď to obchodní oddělení neomlátí těm markeťákům o hlavu a ředitel, dle malých prodejů, nerozhodne, že je to fail, udělaj se účetní odpisy a dá se to k ledu. Do té doby to do tebe budou valit ze všech stran. Něco jako 3D televize, prohlé televize a pod. ..... ikdyž zrovna "4k" má asi budoucnost. Ale to už bych dal jako mez. .... nějaký 8k si už můžou strčit za klobouk ...
    • Dekuji za tvuj subjektivni nazor na to, co jsou letosni nejlepsi hry, ale nejak v tvem postu postradam hlubsi pointu. Ty hry ktere si vyjmenoval. Nevidim duvod, proc je nehrat ve 4K, kdyz je moznost. Byl bych hlupak, kdybych tvrdil, ze to hre nic neprida. Dobra hra a dobra grafika se nevylucuje.
      • Nauč se chápat psaný text. Nejlépe bude, když přejdeš na x64, abys mi mě pochopil. Navíc ty hry jsou nejlepší nejen dle mého, ale i dle lidí, expertů...
        • nechapu o cem je rec 4K a konzole to nejde dohromady a ten jejich šwindl prepocitanej na 4K na to jim snad nekdo nenaleti ne? jo aha ono je to o konzolich takze naleti 90% cilovky *1*
        • Jiste, butthurtiku. Hned mi bylo jasny, ze si sem neprisel diskutovat o 4k a Scorpiu, ale cpat tady lidem svoje hry.

          PS: Ten vtip s expertama byl dobrej.
          • Ja a magurek? Nevim o cem tu placas. To si asi pekne **** na hlavu. Ja nejsem ten, kdo tu cpe lidem svoje nazory...
          • co ty si za magora? Nějaký PC Magůrek, co?
    • To je kvuli marketingu.
      • jasně, že je to marketing, ale tak myslím, že na marketing by šlo využít i FPS, Fyzika atd... Ale jasně zdaleka ne tak jako 4K, to je prostě kouzelné slovíčko
  • Mě se líbí jak se řekne 6Tflops a lidi to hned přirovnávaj k GTX 1070. Problém ale je že AMD má parametry Tflops trochu jinde a vzhledem k tomu že X1X má v sobě polaris architekturu tak Tflops sedí spíše na RX480/580 což je furt někde 35% pod GTX 1070 co se výkonu ve hrách týká.
    • Problem spis je, ze lidi v tom prirovnavani nejak zapominaj na CPU...
  • Neslo by jeste vic X v nazvu, Microsofte? To pusobi jak nazev pro p*rno.
  • Nejvic me dostalo to, ze konzole pry automaticky vylepsi grafiku vcetne textur bez zasahu vyvojaru. To je vtip nebo preklep? Tomu snad nikdo nemuze verit...lol.
    • Oni tam konkretne hovorili, ze vo vsetkych hrach ktore budu podporovat 4k sa ta grafika vylepsi aj na zariadeniach ktore 4k nepodporuju (teda fullHD telky atp). A to skutocne funguje, nadava sa tomu multisampling a robi to uz rok aj PS4 Pro.
      • nejhorší jsou ty ovečky pro který je tohle PR právě určený.. ve stylu "natohle potřebuješ kompl za 30K" naah. 4K 30Fps s ořezanýma detailama není problém ani na GTX 1060.. jenže lidi maj mozek a tak radši hrajou s touhle kartou v 60fps na 1080p čímž se snažím říct jak microsoft totálně vyhazuje výkon nového Xboxu z okna jen kvůli tomu dementnímu rozlišení.. Hlavně za 500 euro člověk může celkem slušně upgradovat kompl, nevím proč každej mele otom že musím stavět celej kompl od píky za 500 euro... To je jako bych každýmu tlačil k ceně nového Xboxu fakt že 4K televize stojí mordu.
        • Tak ale to je problem vsetkych hernych konzol odjakziva. Nikto predsa netlaci, ze hry musia byt 30FPS. Je to na vyvojaroch. V ramci konzoly robia priamo pre dane zelezo, bez nejakeho posobenia generickych ovladacov, nepredpokladatelnych HW konfliktov a podobne. Preto je len na nich, ci radsej spravia 60FPS s horsou grafikou alebo 30FPS s lepsou. Firmy si vyberaju to druhe, pretoze to proste lepsie vyzera, zatialco 30FPS je uspokojivych (as in neseka to) pre bezneho pouzivatela. Takisto aj to 4k. Nikto Microsoft netlacil aby to takto definovali, ale proste PR je PR.

          No a co sa tyka noveho kompu, mat doma desktop je coraz zriedkavejsie, v podstate je to dobre iba na hry, bezny clovek (a na zapade to plati absolutne) ma doma laptop, niektori teraz uz skor len tablet...
        • nejhorsi jsou generalizujici tupci. Pokud ma nekdo opravdu velkou tv a kouka na nic z kratsi vzdalenosti, tak naopak muze mit vyssi rozliseni daleko vetsi prinos nez detaily.
          • takových lidí je minorita, přece si nekoupíš velkou TV do malého prostoru, vždyť si zkazíš tak akorát oči.
            • http://i.rtings.com/images/resolution-4k-ultra-hd-chart.png
            • Na 55ce ze 3.5 metru je porad rozdil mezi UHD a FHD velmi znatelny. Ano, nektere velmi drobne detaily se uz ztraceji, ale tvrdit, ze tam je UHD zbytecne muze jen slepy.
            • jsem socka, nemám 75 palcovku a normálně dýchám, mám 55 palcovku a normální obyvák a na TV koukám ze tři a půl metrů.
            • Dante: Ze ty jsi socka a nemas na normalne velkou tv neznamena ze jsou takovi vsichni. Koukat na 75ku tv ze 3 metru je uplne bezna vec, pokud chce clovek mit nejaky zazitek z koukani. To jen primitivni Cech si koupi 40ku tv da si ji na druhy konec obyvaku 6 metru od sebe a jeste si mysli jak ma velkou tv.
            • Lol, koukam ze zuby nehty pokracujes ve ztrapnovani se, kdyz ti to nevyslo s tema ocima. To jak mas ty zarizenou televizi a pohovku u sebe doma je naprosto irelevantni a nema to vliv na fakt, ze 4K > FHD. Prestan brecet a zavidet svemu okoli, ze existujou lepsi reseni a ze svet se neridi tim, co mas ve svym zaprdenym obyvaku heh...
            • idiote, každé takové zařízení ma vliv na oči, ale o tom se idiote nebavím, bavím se o tom, že když si koupíš TV, tak před to nehodím sofa, chápeš? Možná žiješ v nějaké jeskyni o metru čtverečním, ale normální obývák má většino pár metrů, takže je ti to slavné 4K k hovnu.

              Tak a teď vysmahni...
            • Takze opet brekot mimo. Ty ocicidne nezvladas, kdyz te nekdo setre vid? Takze podruhe:

              Dnesni LED TV nekazi oci pokud sedis bliz. Fakt.

              Ted vysmahni.
            • Co do toho cpeš VR panebože... Co tak vysmahnout a přestat žvatlat nesmysly?
            • Podle tvoji logiky nema vysoky rozliseni u VR smysl, protoze z dalky to nepoznas, takze pointa je, proc bych nemohl sedet bliz u TV? Oci to nekazi, to si pletes s CRT. S dnesnima obrazovkama uz to neplati.
            • Chcete 4K televizor? Tak při 50“ (127cm) úhlopříčce byste museli sedět před obrazovkou maximálně 1,8 metru, abyste vůbec 4K viděli. Detaily 4K obrazovky s úhlopříčkou 50“ si plně vychutnáte přibližně ze vzdálenosti 120 cm. Pokud někdo bude tvrdit něco jiného, tak tohle jsou hodnoty pro pohyblivý obraz. Všimněte si prosím, že na prodejnách se používají kontrastní a pomalá videa – by divák byl uchvácen. Pokud si doma zobrazíte fotografii, tak tam možná uvidíte více, ale to je jen díky tomu, že se obraz nehýbe.
              Zjednodušeně řečeno – u 4K TV byste měli sedět zhruba ve vzdálenosti rovné úhlopříčce televizoru. Z toho plyne první omezení: 4K rozlišení ve skutečnosti uvidíte a oceníte až u velkých obrazovek nad 48“, a to ještě musíte sedět dostatečně blízko. Ano, můžete si koupit televizor co největší a sednout si co nejblíže. Pak to má smysl.
            • Jsi mimo. Optimalni pozorovaci vzdalenost je dana uhloprickou. Na takovou vzdalenost poznas 4K uz od nejakych 24" nahoru bez ohledu na to, jestli to je monitor nebo televize. To je jednoduchy fakt, doporucu si nastudovat nejaky testy 4K. A ted pointa. To, ze ma nekdo spatne umistenou TV a kouka na ni z vetsi nez optimalni vzdaleni je jeho problem a tudiz je jeho nazor na to, jestli 4K poznas naprosto irelevantni. Argument "z dalky to nepoznas" fakt nefuguje.
    • oni tím asi myslí že X1 hry dostanou vyšší rozlišení = ostřejší obraz čili jakože textury.. Je to jen debilní slovíčkaření.
  • A co na něm půjde hrát? Krom netflixu a youtube? ... Výkonná konzole je dobrá ale co takhle nějaký hry?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit