Xbox Series S v redakci: Jak vypadá nejmenší konzole od Microsoftu?
-
Clovek uz si zvyka, ze kdykoli prichazi nova generace, lide plivou na vzhled jak to jde, ale nakonec si vsichni zvyknou. PS6 tak bude urcite jeste osklivejsi... pred vydanim a chvili po nem. :P
Jinak mne se libi Xbox Series X. Proste takovy minimalisticky kvadr, ktery nekam postavite, nerusi, splyne s jakymkoli prostredim. To PS5, tam je to horsi no. Pokud nedate na extravagantni, futuristicky design, tak se vam moc libit nemuze. A jen tak snadno ji diskretne nikam nepostavite.
Nakonec ale clovek stejne cuci na obrazovku, ta krabice ma byt predevsim potichu a delat co se od ni ocekava. :)
-
-
Nevím, a když nehraju? A přijde třeba návštěva? Obývák je středobodem bytu (aspoň u mě). Bylo by fajn, kdyby prostě zbytečně do očí nepraštila podivná bílá futuristická věc. Mě se PS5 libí, ovšem je šíleně neflexibilní. A libí se mi i Xbox, který je navíc absolutně jednoduchý a zapadne asi opravdu všude. A spíš bych řekl, že jde s moderním trendem.
-
-
Za morčátko velký palec nahoru. 🙂
-
Series X a PS5 taky premerit morcatama ...dekuji.
-
za mě je nejhezčí konzole z této generace Xbox Series X . PS5 by nebyla špatná, kdyby nebyla tak stupidně velká. Xbox Series X vypadá poměrně minimalisticky, designově čistě a poměrně i vkusně. Samozřejmě design je u konzole někde na konci mých priorit, takže je to ve finále jedno, jak to vypadá.
-
Ten hlodavec je hezčí než samotný Xbox
-
-
No, kdybych si měl vybrat, jestli se mi líbí víc ta nejhezčí člověkem vytvořená věc na světě, nebo hlodavec, vždycky zvolim hlodavce. Hlodavci jsou supr.
-
-
Hlavně kapybary jsou prímový.
-
-
kapybara je vlastně takový přerostlý morče :)
-
-
-
-
You're as smart as Boo sometimes :-)
-
Ahoj, mohl bys prosim vyzkouset jestli podporuje UW rozliseni? Asi jsem spatne hledal, ale nasel jsem protichudny vyjadreni. napr 3440 × 1440, diky.
-
vsechny ty nove bile konzole jsou fakt hnus
-
-
Taky moc nemusím bílou barvou.
Navíc se mí bílá barva moc nehodí. Většinu elektronického vybavení v obýváku mám v černé barvě (místy trochu stříbrných panelů) a tak by mi ta bílá celkem dost kazila estetický zážitek.
-
-
popravdě já mám taky kde co černé, právě proto jsem z toho celý znuděný, bílá konzole je pro mě oživení, k mé černé PS4 jsem si schválně koupil jako druhý ovladač bílý. Je to jak s autem, měl jsem dvě černá auta za sebou, třetí jsem si koupil modré a černé už nikdy
-
bila je barva prislusici na hracky
-
-
A nebo barva praček 😂
Xbox Series S vypadá tak trochu jako pračka: https://i.ytimg.com/vi/Z0VAvRx49Ck/hqdefault.jpg
-
-
Wii je bílé a byla to jedna z nejprodávanějších konzolí. Zřejmě s tím není tedy takový problém.
-
-
Tak pokud jiná možnost není, tak si to samozřejmě lidé v té bílé barvě koupí.
-
-
Reakce na příspěvek:
Jiné možnosti byly, ale bílá vítězila (pravda, byla taky nejrozšířenější takže jsme u příčina-následek diskuze). Vidím že to nevzdáš, ale bílá prostě není špatná.
-
-
-
-
-
-