Přejít na výpis diskuzí
XCOM: Enemy Unknown - recenze iOS verze
9.8.2013 | Adam Homola
130 příspěvků
-
Dneska jsem rozehrál Incubation, kterýmu tahle legrace nesahá ani po kotníky... Sice grafika z pár čtverečků, ale úrovní o několik tříd výš.
-
Vždycky když vidím ty hloupé hádky mezi IOS a Androidem, vzpomenu na tohle *1* http://prestanmesrat.wordpress.com/2012/07/07/android-versus-ios-jste-vsichni-fakt-takovy-kokoti/
-
-
Citácia:
"usiflené židli" - mno tfuj koĺký antisemitizmus
-
-
To je tady zase hádka. Prostě se každý rozhodne jaký chce mít systém. Každý má tu volbu a může si vybrat iOS, Android nebo WP. A celkem by mě zajímalo kolik lidí z těch co tady uráží iOS si ve skutečnosti zkusilo. Nebo jen tak blbě kecáte, protože nemáte rádi Apple ?
-
-
Ano, přesně. Nemají rádi Apple a někteří ani neví proč. Asi proto, že je to dneska moderní plivat na Apple.
-
-
Co jsem viděl, tak u Iphonu, když si chceš z počítače stáhnout MP3, tak nejdou přehrát (možná to byl špatný formát, ale na HTC běží), hudba se do iPhonu dá stahovat jen za peníze, ostatně jako všechen SW.
Já bych přirovnal Android vs Apple jako Mrkvosfot a Linux. Linux nikdy nebude mít tak zmáklý servis a vyladěný aplikace (kvalitnější), ale v lecčems je bezpečnější linux/android a spousta programů je Open Source.
takový jest pohled laika -
-
Jde vidět, že si iOS nikdy neměl ani v ruce.
1) MP3 jdou samozřejmě přehrát všechny, jak v telefonu tak v iTunes, což je překvapivě dobrý program i na Winu.
2) Za písničky nemusíš platit a mžeš je jednoduše zkopírovat z PC do telefonu + je tu obrovský výběr alb v iTunes.
3) Častý omyl, že za všechen SW se platí - v AppStore je tolik kvalitních apps zadarmo...
4) V rychlosti se iOS vyrovná maximálně WP (nevím jak je na tom BB) a je prakticky nemožné dostat vir + výhoda aktualizace systému v den vydání updatu a dokonalé optimalizace všech apps a her přímo na HW.
Jak říkám, chce se toho nebát a vyzkoušet a pak zjistíš, že už nic jiného nechceš (ber s nadsázkou) *4* -
-
Však já nezpochybuji jeho kvality. Překvapivě jsou velice oblíbené u USMC a snad i US Army v zahraničních misích, kde šetří spoustu práce, času.....
Pro mě osobně je to otázka vkusu. A proto budu hledat alternativy (i když třeba horší kvality)
-
-
-
Jedni plivou na druhé, druzí plivou zase na ty první... a ti nahoře se jen smějí a koukají jak se jim zvedají prodeje.
-
-
-
Android verze or it never happened.
-
-
Já být vývojářema, na Android verzi se zvysoka vy*eru, protože uživatelé Androidu ve velkém měřítku kradou software. Nedávno jsem četl na Twitteru povzdechnutí českého vývojáře: "skvělé! naši hru hraje na Androidu přes 10 tisíc lidí. Horší je to, že jich hru zakoupilo 15". Androidí klasika. Lidi tam prostě kradou, nekupujou. To, že se mi tady teď ozvě nějákej frikulín, že jako on nekrade, že pečlivě nakupuje, tak to nic neznamená, když dalších 50 lidí krade.
-
-
Krade se i u iOS, ale lidi stále vnímají jailbreak jako něco špatnýho a bojí se o záruku atd, ale vím jak dopadli chudáci Madfinger Games s Dead Triggerem, kdy to museli dát prostě free a začít makat na f2p modelu ikdyž prvný dny byla aplikace placená bez mikrotransakcí, ale první čísla přihlášení warez verzí z androidu byly hrozně vysoký.
-
-
Vzhledem k tomu, že iOS je pro higher-class, což je prostě pravda, tak je jasný, že uživatelé iOS nebudou mít za potřebí snížit se k takovejm plebs praktikám, jako je kradení her a aplikací.. to přenechávaj uživatelům androidu.
-
-
Nevím, co je například na ceně iPadu mini přemrštěného, že by ho musela kupovat pouze higher-class. Naopak si myslím, že v porovnání s kvalitou ostatních produktů jiných firem jsou iPady ještě levné... nebo spíš - na to, jaké jsou, stojí tak akorát.
-
Asi na tom něco bude. http://www.cultofandroid.com/27547/android-piracy-outnumbers-ios-piracy-by-141-driving-devs-to-freemium-only-model/ .. jinak s tím higher-class ... spíš razím názor, že nejsem, tak bohatý abych si kupoval levné věci.
-
-
No nevím já nejsem teda žádný boháč...prostě jsem si našetřil z výplaty, ale že bych se považoval za nějakou vyšší třídu, že mám Apple... to je blbost.
-
-
-
-
-
-
Už se tady nakously i notebooky.
Možná se pletu, ale u mně je mezi nimi TOP - Lenovo, aneb bývalé IBM (a vidim od kamarádů, jaký to jsou neskutečný držáky, i když moje Toshiba by taky mohla vyprávět...)
(A navíc HW silná podpora Linuxových OS) -
Koukám, že to tu vypadá jako kdyby se komentovalo k uplně jinému článku. První komentář ve špatnou dou na špatným místě a diskuze o XCOMu udělala *puf* (teda jestli tu nějaká byla). Vážně bych nechtěl někomu upírat svůj názor nebo bránit se vyjadřovat v diskuzi to vážně né, jen by bylo dobré si uvědomit, že jste na portálu Games.cz a né na Mobil.cz nebo podobných stránkách. A teď ke hře, sám iOS nemám, ale byl jsem poctěn zkouškou na kamarádově telefonu a cestou autobusem (hoodně dlouha cesta) jsem hru projel a užil jsem si jí. Určitě jí doporučuji :-)
-
Jezis, zas nejaka tupa strilecka a jeste k tomu na podradna herni zarizeni, ten herni prumysl to ale dopracoval....od retro her ke Crysis, WoW, SC2, Battlefieldu az k indie 2d remakum bez spetky inovace a patlacim shitkam na dotykace.
-
-
Drž hubu idiote, to že s tvojí jednou mozkovou buňkou nejsi schopnej tohle hrát ti nedává právo tady tuhle hru, kterou si nikdy ani neviděl kritizovat. Je to přesně jako starý UFO a to je jedna z nej her vůbec, ty bramborová hlavo.
-
-
Jen drobnou puznámku k recenzy. Koupil jsem si Xcom na iPada 3 a hraju tu hru asi týden tak hodinu a půl denně a hra za celou dobu ani jednou nespadla. Tak nechápu kde se stal problém. Možná upgrade možná horší optimalizace pro nižší typy?
-
-
Tak to ti závidím. Možná se to týká jen iPadu 2 a ty jsi s trojkou v pohodě. Někde jsem ale ještě četl reakce že i na iPadu Mini to není nijak stabilní. Každopádně na té dvojce to bylo fakt hrozné a postupem hry pořád častější a častější.
-
-
Na Ipadu 2 nepadá skoro vůbec, chce to jenom vymazat všechny otevřený programy. Když má někdo v pozadí otevřeno 1000 sraček nemůže se divit.
-
-
Neměl jsem v pozadí otevřené skoro nic. Teď se dívám na iTunes a už vyšla nějaká verze 1.1.0, kde je mimochodem jednou z novot: "Improved memory usage on low end devices. This will adress some crash issues experienced with certain configurations." Takže je to problém hry, o kterém vývojáři věděli a teď ho snad už opravili.
-
-
Jj koukám na to mám verzi 1.1.0. Zkoušel jsem zapnout ještě asi 15 aplikací a je znát delší nahrávání a občas začne hra cukat, ale nespadla. Zkus stáhnout upgrade pokud jsi již tak neučinil a jsem z ědav zda to bude dobrý. Já si ten masakr ET's užívám :-)
-
-
-
-
-
Nechce se mi davat 4kila, kdyz to mam na pc a konzoli, tak furt cekam jak trotl na slevu a nikde nic.
-
-
minulej týden byla sleva na polovinu, dva dny
-
-
No tak to sem pekne pro*ral.
-
-