Xenomorph má být nejděsivějším survivalem v otevřeném světě od veteránů AvP
-
celej tenhle web a videa uz je jedna velka reklama bože,.....
-
-
Reklám je tu viac než dosť napravo, medzi článkami, ale vyskakovacie okná, to je jednoducho prasačina. Toto nie je web, za ktorý ja som ochotný platiť, zanikne, zanikne, pôjdem inam. Dôvod prečo som prestal platiť SKYLINK, reklama, 6x cez film, dovi...že to ludia vám nevadí... Česť...😉
-
Ja ziadne reklamy nevidim, obcas PR clanok. A to ani nemam adblocker, iba dobry pocit, ze im poslem 50 czk mesacne.
-
Je to šílený. Chápu, že potřebuji mít nějaký zdroj příjmů, ale není doslova vidět řádek textu než zabiju malým křížkem asi 5 reklam. Skrolnes dal a další křížky.
Na galerii obrázku už ani nechodím, protože funkčně je někde na úrovni Internet exoloreru + reklamy o dva snímky
Videa raději jdu hledat na Youtube.
Chce to nějakou změnu, protože konkurence začíná poslední dobou růst i v českých luzich a hájích s normálním množstvím reklam a moderním webem.
-
-
Defakto je to jeden velký reklamní blok s trochou textu od Games.cz
-
Dělej to jako já. Jednou za den sem juknu, šup šup rychle přelítnu články, reklamy automaticky odklikávám a za dvě minutky jsem pryč.
Jestli si chceš pořádně počíst zajímavé články a bez reklam, tak existuje spousta lepších českých stránek o hrách, než jsou tyhle.
-
Mne to tiez vadilo, tak som si kupil predplatne. Na tringeltoch za taxiky a v restauraciach necham mesacne 20-nasobne vyssiu sumu ako su tie 2 eura....
-
-
Náhodou díky tomuhle webu + idnes, jsem se naučil používat prohlížeč brave 😀
-
-
To jsi teda brave — všechno obcházet bez přemýšlení nad principy a důsledky, jak české. :)
-
-
To není o obcházení, ale o klidu, člověk má právo si na svém počítači rozhodnout, co se mu zobrazí. To je předplatný tam a tady, nějde platí dokonce za to, že ne že se mu reklamy nezobrazí, ale pouze že nebudou cílené, popupy všude možně. Stačí použít blbý prohlížeč a má člověk krásný čistý weby s informacemi, které potřebuje
-
-
Já používám standardní Firefox. Blokátory nainstalované mám, ale tady je vypínám. Reklam se tu zobrazuje přiměřené množství (v hlavičce, po stranách a pár v rámečcích mezi články). Akorát v diskuzích nic a to jsem dvakrát kontroloval, jestli to mám vypnuté i pro tuhle subdoménu. Ale Firefox nějaké věci jako sledování blokuje ve standardním nastavení, takže ty nejotravnější věci možná odstraní sám. Na mobilu už sem skoro nelezu, mám na něm jiné čtení na cesty.
Finančně jsem přes rok podporoval i tady, ale pak to přesunul jinam, kde jsem cítil, že je to víc potřeba. Třeba to zase někdy na chvíli zaplatím tady. Uvidím. Ale momentálně jde na podporu české herní novinařiny celkem slušné procento mých příjmů a nechci ho zvyšovat.
-
-
-
-
-
Survival, open-world ve světě Aliena s odkaztem na původní AvP?
Namalujte mě opatrně natěšeného. :) -
Ak teda ale nebude podpora VR, tak to rozhodne nebude
nejděsivějším survivalem v otevřeném světě od veteránů AvP😛😂