Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pražáci byli vybombardováni.
  • Skvělá hra, koupil jsem to asi před rokem a podpořil je. Pro mě je to jednoznačně nejlepší nástupce legendárního X-Com Enemy Unknown (1994) prostě hra na kterou jsem čekal jak na smilování. Rozhodně mnohem lepší než ta parodie od Firaxis.
  • Chybí mi tam město jménem Prague.
    Nucož.
    I tak kupuji
    *14* .
  • pichpe
    System je uplne stejny jako v puvodnim UFO. Tzn. mas napr. 70 TimeUnits, Strela od boku za 20TS, strela z ramene 30TS a mirena strela 40TS, otoceni o 90° 1TS, a jestli se nepletu, tak pochod jednoho ctverecku 4TS (cisla u strelbyjsem si te vymyslel). Takze si muzes treba popojt, vystrelit, popojit a zase vystrelit, tedy pokud mas dost TS.
  • A tahovej mod funguje jak? normalne jako u ufa a jednotlive kroky predstavuji casovy usek? takze muzu vystrelit a udelat 4kroky nebo udelat 4 kroky a vystrelit tak jak v puvodnim ufu? nebo d€ment system ala remake, kdy muzu udelat 4 kroky a pak vystrelit, ale vystrelit a udelat 4 kroky uz nejde?
  • Grafika mi neva,je pro mne dobrá hra,baví mě to a to je hlavní.Mě baví i novej XCom-prostě,když se do toho člověk dokáže vžít,tak asi na grafice nezáleží... *4*
  • presene to prostredi jeste jakz takz, ale ti alieni a lidi fuj to je hnus
  • pichpe
    Urcite doporucuji koupit. Ale treba bude stacit byt kapku trpelivy a pockat na nejakou slevu na steamu. Ja to mel v akci v predprodeji za 16€ a vubec toho nelituji :-)
  • pichpe
    Aha, pardon, ja trotl koukal na datum registrace uzivatele :-) Asi me to melo zarazit. Diky za upozorneni na moji nepozornost! :-)
  • primo na webu tvurcu hry to koupis za 20 dolaru a je v tom obsazenej klic na steam + ke stazeni verze bez protipiratsky ochrany ala gog
  • Ta grafika ma odradila od hociakej interakcie s touto hrou ... fuj.
  • Je to skvela hra a mustbuy pro hrace tahovek.
  • kovar.jakub
    Pak přijdou silnější emzáci a ani další levely armoru moc nepomůžou :) Teď jste v té nejzábavnější střední části hry :)
  • trochu jsem z te recenze zmaten nevim co si o tom myslet a jestli nakonec koupit - ale diky za link na openxcom o projektu jsem nevedel.
  • ja bych to i zahrál ale 22€ na steamu? odhaduju že reální trhová hodnota teto hry je 8€
  • Základní hra trpí občasnými bugy a mapy jsou hodně stereotypní, to je pravda, ale naštěstí na chybách se pracuje, a nedostatek map řeší komunitní mappack, o kterém psal Jano pár příspěvků níže... takže rozhodně není důvod vidět to tak dramaticky.
  • to jsou ale drísty *7*
  • Hmm, z recenze jsem pochopil, ze to ma priserne bugy a je to stersotypni z duvodu maleho obsahu. Nechapu pak to vysoke hodnoceni. Stare ufo je moje nejoblibenejsi hra, zadnou hru jsem nehral vickrat a dele nez tuto, remake se mi nelibi, jsem rad, ze se nekdo snazi prinest starou poctivou hratelnost, ale pokud to nezvladne, meril bych mu prisne, zvlaste kdyz dela v podstate jen kopii.

Vcera jsem si nainstaloval openxcom, krome modu v nem nevidim zadny prinos oproti ufu pustenem v dosboxu. Mozna ta android verze by mohla byt zajimava, kdyz u pc me nebavi sedet, ale ta je oznacena jako experimental, takze ta asi moc slapat nebude.
  • Tushan
    pařím a je to super hc zaležitost. ale začíná to byt lehčí z wolf armorem už ani granaty nejsou problém, uvidím co dál zatim utočím na první xeno zakladnu. Podle mě je tohle instantní klasika *14*
  • uzivatel1982
    Pro mě lepší volba než enemy unkown(ten remake). Má to fajn atmosferu a celou dobu vývoje bylo cítit, že to dělaj autoři který májí rádi klasický tahový strategie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit