Přejít na výpis diskuzí
Xenos vs Marines vykrádá Warhammer, ale akci chce pojmout takticky a realisticky
2.4.2017 | Adam Homola
21 příspěvků
-
umm. Vykrádá je poměrně silné slovo... zvlášť když máme k dispozici je dva obrázky z čehož jeden je ten nejgeneričtější UFOun, kterýho jsem v poslední době vyděl. A ten "Space Marine"? Ok na první pohled může připomínat grunta od IG, ale tihle jsou očividně daleko lépe vybavení a nepožívají laserová ukazovátka (což se ke vzhledu zbraně dá usuzovat).
Doporučuju si odpustit tyhle skandální titulky ála bulvár. Možná si to pak přečte víc lidí, ale zase pak autor vypadá jak buran... Zvlášť, když je to postavený na tvaru helmy a ufouna spateřními trnami a ocasem -
Tak nevím, ale Space marines jsou sice momentálně nejznámější ve Warhammeru, ale tenhle obrat se ve sci-fi používá déle, než Warhammer existuje. Schválně jsem se podíval na wiki a tohle spojení se používá už od roku 1937.
A ten obrázek s vojákem má teda do mariňáka z Warhammeru hodně daleko, spíš je to jen univerzální voják z budoucnosti. -
-
Mě spíš připomínají kasrkiny. Ti sice nejsou mariňáci, ale koule taky mají pořádný *1*
-