Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každopádně xperia...nejdřív si jí musíte pořídit...blbcí bez play:D:D
  • Jen mi není jasné, proč se to musí dělat takhle složitě přes porty, vždyť sony před nějakou dobou představila PSP GO, do kterého se hry taky musí stahovat, podle mě design Xperie by i dovolil plnohodnotý hardware tohoto handheldu ve spojení s základními i pokročilými prvky moderního telefonu, timhle krokem by si i Sony získal větší okruh zájemců. Snad se to někdy uskuteční.
  • ja taky kdysi tahal k mobilu jeste psp a mp3 a fotak. a uprimne jsem rad, ze uz nemusim. ted uz taham jen iphone a fotak. Jsem rad, za tuhle dobu. Je fajn.
  • me taky. uz 4tym rokem. rikam tomu iphone. a mam pocit, ze graficky jsem na tom jeste lip, nez ty ukazky tam. no flame. pravda, kdysi jsem mel ngage. ale to byla jina doba..
  • Revoluce v hraní? Dit to jsou všechny staré iphone hry *1*
  • Ne. Proč? *1*
  • Ten trailer s lidmi na pokraji orgasmu a zhroucení jejich duševního zdraví je doufám jenom vtip...
  • Mně se kombinace handheldu + mobilu zamlouvá víc, než NGP. Přijde mi to víc šikovnější a pohodlnější.
  • Já nevim na co sou tyhle herní telefony?
    To už si radši na cesty pořídim nákej handheld.
  • NGP a Xperia Play nejsou cílený na stejný hráče ... pokud chci mít v telefonu, kterej mám každej den u sebe i jakouž-takouž kapesní konzoli, tak můžu mít jakejkoli smartphone s androidem, nebo jedinej smartphone s androidem, kterej má analogový ovládání. Pokud chci mít co nejlepší kapesní konzoli a vedle toho telefon, tak si koupím NGP, nebo 3DS a vedle toho můžu mít jakejkoli telefon, co chci. NGP a Xperia Play nejsou namířený proti sobě, ale každá, pro někoho jiného.
  • Cítím propadák.
  • mám Samsung galaxy S a nemyslím si, že to bude oproti Xperia Play kdovíjak propastný rozdíl..
  • NGP versus Xperia Play = Kdo vyhraje? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit