Přejít na výpis diskuzí
YouTube chystá podporu videí v 60 fps a možnost podpořit tvůrce oblíbených videí
27.6.2014 | Eva Grillová
138 příspěvků
-
Jak tam někdo napsal:
24 FPS for true cinematic experience! #ConsoleMasterRace!
*15*
- Jinak super. Další možnost volby jak to udělat. Hlavně konečně lidé uvidí jak debilní byla ta videa s názvem 60FPS vs 30 FPS. když YT neuměl 60 FPS...
- To BF vybrali blbě. Mnoho nehraných ukázek kde to nevypadá tak dobře. Jakmile tam bude čistý záznam akce z nějaké hry, pak to bude nejlépe zřetelné. -
se mi obe videa sekaji...to mi to jako nestiha PC?
C2D 2,4 Ghz... -
Mne by zajimalo proc se nedaj z YouTube stahovat videa ve full HD...
-
-
FreeRapidDownloader a nastav plugin pro Youtube ať stahuje v rozlišení jaké chceš. Cesty jsou, stačí hledat.
-
Ale daj ... jen si bud musis precist zdrojak ... nebo si na to nahodit nejakej plugin.
-
a freemake to neumoznuje? Ja ho pouzivam uz par let. Nejjednodussi funkcni, nepada, rychlej. Schrousta cokoli, vychrousta na cokoli
-
-
mne osobne je teda z toho špatne, 30 fps je mnohem lepší a bral bych i mene
-
-
Nejlépe vyměnit video za obrázky *7*
iukwim -
-
30 FPS na YouTube není :) jen 25
-
-
Kopec ludi ma sice iba 25FPS, ale maximum je 30FPS (29.97FPS). Si daj vyhladat 30FPS a urcite najdes nejake GoPro nahravky, kludne aj par rokov stare.
-
-
-
-
Proč mi to obrazově připadá jak telenovela? Telenovely taky natáčí v 60 FPS? o.O (nesnažím se trollovat, vážně mi to ta přijde)
-
-
je to asi o zvyku, taky mi to přišlo na televizi nepřirozené a okamžitě jsem to dopočítávání snímků vypl
-
-
Na TV a s HW který neumí 60FPS je problém to dopočítávání. To je hovadský efekt... Jak to někdo může používat mi není jasné. Dopočítá to nějak něco co tam není apod.
Jo kdyby to fungovalo... Mám sra*ku PC zapnu a jede vše 60/120 FPS. Super :) -
-
ty si k*kůtek, jakých 60fps? Uvědomuješ si že všechny filmy i všechno televizní vysílání běží na 24fps. Každá TV když si ju připneš k PC umí 60fps, ale je ti to stejně k h*vnu, pokud nehraješ hry.
-
-
to je pravda, z LCD u příbuzných z toho mívám stejný pocit...
-
-
-
YT je poslední dobou hrozne otravny jak tam porad skačou ty reklamy
-
-
s adblockem o žádných reklamách nevím, jen se směju jak mě na některých stránkách prosí abych ho vypnul, že potřebujou prachy na reklamu. LoL *5*
-
kdo ma min jak 40 let a neumi si zapnout adblock avypnout ty bubliny kolem je marnej. Delaji to vsichni adbloku tezsi a tezsi, ale furt to funguje.
-
-
Jak používám adblock, tak jsem zjistil, jak mě outdoorová reklama neuvěřitelně vytáčí, takový ty trapný plakáty, billboardy a videobillboardy. Za to by měly ty kdo to povolují pověsit za bradavky do průvanu.
-
-
ADblock je tvůj kamarád *3*
-
-
Dobrý no, ale ne na videa tam bohužel pozbývá na funkčnosti. *9*
-
-
to si nejsem jistý, podle mě je to jako na twitch.tv tam taky AdBlock reklamu rozpozná, nebo mám opravdu jen hodně velkou kliku, ale reklamu jsem neviděl tak dlouho že jsem skoro zapomněl že tam jsou
-
-
voni rozeznají jesli si socka a vubec mužeš neco koupit (nabouravaji se ti do internet bankingu a pod.) tak pochopitelne kdo nema penize tak nema ani reklamu protože smyslem reklamy je prodat zboží.
-
Asi si klikař, já reklamy bohužel mám *9*
-
-
mám adblock plus a na Youtube jsem neviděl ani jednu reklamu
-
-
-
-
-
poslední dobou? pokud vim jsou tam leta:)
-
-
Mě přijde že jsem tam dlouhou chvíli žádnou reklamu neviděl.
-
-
Možná sis updatoval prohlížeč ale nikoli doplněk pro blokování reklamy, takže ti přestal fungovat. Mně se přesně tohle stalo.
-
-
Děkuji za info. *4* Já jsem to nevěděl a myslel si že vážně reklamy neblokuje jen ty klasické ano ale néé ve videích. Ještě jednou díky. *4* Zdá se mi že jsem měl odškrtnuté "povolit některé nerušivé reklamy" takže v tom by mohl být zakopán pes. Zdá se. *3*
-
-
zadny reklamy na youtube nejsou,pokud pouzivas adblock plus,coz je dneska snad uz standard vsech prohlizecu...
-
-
Pravdu dis, ale jen castecne ... jeste musis v adblocku odskrtnout checkbox ... "povolit nerusive reklamy" ... kde si google (youtube mu samo patri) zacaloval vyjimku na svy svinstvo. Jop, a pak taky jeste musis povypinat primo v konfiguraci yt co se da.
-
Fakt? to jsem netušil, já je tam mám takoví ty nepřeskočitelné asi je třeba provést upgrade.
-
-
Je tam vždy když jí nejmín čekáš. *3*
-
-
-
-
Sakra, můj počítač to nestíhá :'(
-
kdyby youtube zrusili uplne vůbec by mi to nevadilo a mohli by s tim vzit i facebook, hned by byl na svete vetsi klid:)
-
-
nemáš 500 přátel a tak brečíš, hahaha
-
To zas ne na YT jsou občas i zajímavá videa. *4* Proti FB nic nemám to at klidně zruší ale věřím že několika pár jedincům by se asi rozpadl ten virtální svět i kdYž ehm... ( jsou to avatáři).
-
-
ani jedno video není nijak dulezite, když bys do konce života uz zadne nevidel, tvůj život by byl uplne stejny...u FB mozna ne, pac spousta náctiletých pipin by sla spachat sebevraždu..tam by se muselo opatrne:)
PS: ale jo, nektera videa jsou zajimava..mas pravdu.. -
-
Vidíš zas tak zlé to s ním není... *4*
-
-
-
-
nicméně to je sice chválihodné ale ten další ultimatní přídavek co s tím má též přijít z toho nejsem moc nadšen. Mylím tím jak chce google zpoplatnit Youtube a to konkrétně veškerý audio obsah... to bude teprv sranda..
-
-
ne warez tam zustne. Jen os warneru a spol. *8* Prej nezacnou mazaci orgie. Ale to prijde.
-
-
Ale vždycky šlo nějak udělat, aby video na Youtube šlo přehrát v 60 fps, např. když natočíte video v 60 fps, 2x ho zpomalíte, nahrajete na Youtube, a pak už jen stačí, aby si divák nastavil dvojnásobnou rychlost.
příklad: https://www.youtube.com/watch?v=vsTJbmTbvGs -
-
kde se nastavuje rychlost. Ja nic nikde nevidim.
-
-
Musíš mít HTML5 přehrávač.
-
-