Přejít na výpis diskuzí
YouTube si prý za miliardu dolarů koupil Twitch
19.5.2014 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
google se svym na pi*u streamovacím systémem a debila v čele firmy by nikdy nebyl schopný jakkoliv konkurovat twitchi, sami si dokázali naprosto zničit dříve tak krásný a volný prostor jménem youtube a teď jim ty idio*i prodaj twitch? až budu prezidentem tak se škodění lidem způsobené hloupostí jiných lidí bude trestat
-
ehm tak fakt by ma zaujimalo kde je pravda. Este vcera podvecer to boli spravy len o suskande ze Google ma zaujem. Cisto skor v rovine spekulacii. V noci uz z toho bola ponukana suma a skoro hotova vec a teraz tu je ze uz je to aj (udajne) zaplatene. Tak fakt by ma zaujimalo odkial maju ty novinari zdroje alebo ako to putuje internetovou "telefoniou" tak sa sprava nabaluje a kazdy si k tomu nieco prida.
Inak co sa tyka buducnosti twitchu a jeho potencionalne sprznenie Googlom, tu podla mna musi byt Google daleko opatrnejsi. Jednak tam neni pasivny obsah ako pripade yotubu, ktory aj vdaka tomu nemal/a vyraznejsiu konkurenciu a potom ten web je stale pomerne mlady a tym padom nebudu mat hraci az taky problem ist niekde inde, pripadne moze konkurancia zalozit novu sluzbu. Tu je totiz Twitch vyrazne zavysli prave od streamerov ktory tvoria obsah a pritahuju divakov - tvoria sledovanost. Ak naseru casterov s nejakymi divokymi podmienkami tak sa im na to proste vykaslu a moze to Twitch zabalit lebo nema iny nahradny obsah. -
-
"Od teĎ bude každý streamer povinnen vést svoji fanpage na Google+ a pravidelně na něj přispívat. Dále bdue muset splnovat xxxx podmínek k němu připadajícím."
-
-
nemělo by to být google zaplatil?
-
To je velice špatná zpráva a vůbec nechápu, jaktože to někdo povolil. Už teď má YT prakticky monopol, tak proč ho ještě posilovat? Podle mě by bylo daleko lepší, kdyby tu existovalo několik YT podobných služeb než jen jediná. Nemusí jich být více jak 5 například, ale mělo by jich být více.
-
-
Jestli znáš jenom YT, je to tvoje nevědomost
-
-
Co je to vůbec ten twitch? Na tom webu jsem nikdy nebyl.
-
-
Něco jako youtube, ale jeho hlavní náplní jsou živé streamy z hraní her. Záznamy těch streamů jsou tam taky, ale myslím, že nahrávat před připravené videa jako na YT tam nejde.
-
-
Díky.
-
-
-
"Twitch stojí pouze 3150, youtube pěkně prodělá."
-
Twitch+ YT+ G+ +... GAWD!
-
Že bych se konečně mohl dívat na streamy i v 1080? A záznamy si nemusel stahovat do PC abych se na ně mohl podívat? ... I ain't even mad.
-
-
TO si budeš muset asi koupit lepší PC nebo nepoužívat starý explorer *7*
-
-
PC mám víc než dobré a Explorer používám jen na stažení jiného prohlížeče po instalu OS. Twitch má prostě servery co stojí zahovno a stěžuje si na to čím dál víc lidí. Velké streamy s tímhle nemají takový problém, ale ty kde není tolik lidí prostě jsou dost často na nějakých šlapacích.
-
-
No právěže mě spíš přijde že už to jde tak měsíc líp a už to spravili. Ale asi moc poslední dobou nesleduji jako dřív. Možná jo.
-
-
-