Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaelfoucault

    Neznal jsem, ale R.I.P.

  • 0011

    Dunkeyho sleduju pravidelně, video jsem viděl takže ve stručnosti: momentálně chce kontaktovat i lidi, kteří mají hry před dokončením a chtějí je vydat. V dnešní době je veliká záplava indie her a jsou tam poklady ale vetšina je bahno. Dunkey má obrovské publikum, které kvalitní indie hry vyhledává takže i jenom z hlediska publicity je propagace z jeho strany pro neznámou indie firmičku doslova požehnání. Dále shánějí umělce a programátory, ne každý má svojí vizi a snovou hru, ale třeba umí programovat nebo kreslit a ví, že chce dělat hry a pro ty je to taky dobrá služba, no a pro ty co ne, nikdo jim pistoli u hlavy nedrží...

  • Vydavatel většinou řeší i takové "drobnosti" jako marketing, lokalizaci nebo do jakého předplatného, kdy a za kolik hru zařadit nebo zda za poplatek od prodejce být exkluzivně jen u něj. Jestli se s ním dohodnou na platbě předem (tedy čistě vydavatel+konzultant) nebo na procentech z prodeje (to už by byl i investor), je na vzájemné dohodě.

  • Jevo83

    Nechce ziskat kreativnu kontrolu, ale chce byt zapojeny do procesu vyvoja? A co vlastne znamena, v dobe digitalnej distribucie, ze chce byt vydavatel? 

    V praxi to bude vyzerat tak, ze vydavatel = investor, a tym padom, ked do niecoho naleje $$ tak nad tym bude chciet mat kontrolu.

    Z pohladu nezavislych vyvojarov, ak by mi mal nejaky "vydavatel" kecat do projektu, tak len za to, ze bude spolufinancovat vyvoj, inac to pre mna nema vyznam - na tu sluzbu, ktoru popisuje, ze chce poskytovat, by stacil totiz konzultant.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit