Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaelfoucault

    Dobře mu tak, otrokáři jednomu. 

  • To neni o crunchi, ale o pristupu k lidem. 

    • LiarForHire1

      V každé pořádné firmě, která něco dokázala jsou prostě momenty, kdy se musí zatlačit na pilu a pokud na to lidé nemají žaludek, tak ať v korporátu nepracujíc. Možná je to tím altruismem mezi vývojáři, ale pokud bychom byli všichni přecitlivělí, tak je lidská rasa už dávno vyhubena a nikam se neposouvá.

      • Anon-ym

        Dobrý šéf zvládne stresující situace bez šikany podřízených. Řvát a šikanovat umí každý dřevo.

        • triptich

          presne tak. angličania to majú pekne rozdelené na "leader" a "boss". leader dokáže svojich ľudí previesť zlým obdobím ak nie bez škôd, tak len s minimálnymi následkami. boss je naopak príťažou, ktorá z už tak zlej doby robí neznesiteľnú vec a pod jeho vedením sa kolektív nebuduje, ale rúca.

          boss môže byť každý buran a nepotrebuje k tomu žiadne predpoklady. ale byť lídrom... to si vyžaduje kus nadania, dlhodobú prácu a veľkú dávku skúseností a vedomostí z praxe v obore.

  • LiarForHire1

    Z Jasona Schreiera se stala karikatura. Jakmile zjístil, že crunch je jeho zlatá husa začal hlava nehlava hledat senzace a ničit životy vývojářů. Jeho texty jasně ukazují, že to je zealot bez objektivního pohledu na věc a některé ty výpovědi zaměstnanců CD projektu jsou úsměvné a podivné.

    • michaelfoucault

      Ha, byl jsi odhalen, Konrade. Šikanovat svý podřízený, na to by tě užilo, ty prevíte. 

      • LiarForHire1

        Já jsem Todd Howard, já pouze šikanuji Bethesda komunitu buggy a vylhanými frázemi jako "Skyrim has infinite quests"

    • Derp_1337

      Jedním slovem: hyenismus. Někteří lidé nemají žádné morální zábrany a jakmile přijdou na to, jak moc jim vynáší články/reportáže o neštěstí jiných (bez ohledu na to, jestli jsou pravdivé), tak se na to začnou soustředit. A pokud náhodou nemají materiál na podobný článek/reportáž, tak si jej vyfabrikují.

      I taková světová špička jako CNN manipuje s informacemi za účelem zvýšení sledovanosti svých reportáží.

      • LiarForHire1

        To už bych na herní web netahal. Schreier místy dělal záslužnou práci a pomohl rozjet debatu o crunchi v herním odvětví, ale je to evidentně osoba, která má jen svoji jednu pravdu v životě a každý kdo to má jinak je hlupák a to z něj dělá špatného žurnalistu.

        • Anon-ym

          Problém Schreiera je, že ač má na začátku validní pointy, tak se pak úplně odtrhne od reality a začne naprosto slepě dál a dál rýt bez špetky objektivity.

          Naposled když nazval Cyberpunk "flop". Ta hra prodala 13 milionů kusů jen za prosinec. Můžeme se bavit o tom, jak moc byla overhyped, rozbitá atd., ale finančně je to totální úspěch (zaplatila se za první měsíc i s marketingem).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit